Darek_W Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Panowie nie znalazłem w czeluściach forum. Czy wiecie gdzie można zamówić i kupić części do kołowrotków Ryobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetsu Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Bo nie dostaniesz ewentualnie napisz do kongera może coś ugrasz ale wątpię. Zostaje tylko rynek wtórny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Napisałem do nich, ciekawe co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scubapro Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Czy Konger odpowiedział?Pytam, bo też mam temat serwisowy do Ryobi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 3 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Ko her napisał że mam kontaktować się ze sklepem. Niestety, zapytałem w Plecionie i jeszcze jednym sklepie bez odzewu :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 4 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Parę lat temu jakis Forumowicz ogarnial temat czesci. Zamawiał chyba z Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Parę lat temu jakis Forumowicz ogarnial temat czesci. Zamawiał chyba z Dragona.Piorek ale to temat już dawno nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 6 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Przemek ma rację tam się chyba jakiś dystrybutor pozmieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Kurde Panowie kto ma jakiś sklep z którym można porozmawiać o częściach do Ryobi. 5 sklepów mnie olało a „najwięksi” potentaci na naszym rynku medialno/ wędkarskim nawet nie chcieli gadać. Może ktoś z Was zna sklep który pomoże? Nie brakuje mi kołowrotków ale bym chętnie naprawił i nawet jakiemuś dzieciakowi oddał jakoś mi żal wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Kiedyś o części do Ryobi pisałem bezpośrednio do serwisu Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Kurde Panowie kto ma jakiś sklep z którym można porozmawiać o częściach do Ryobi. 5 sklepów mnie olało a „najwięksi” potentaci na naszym rynku medialno/ wędkarskim nawet nie chcieli gadać. Może ktoś z Was zna sklep który pomoże? Nie brakuje mi kołowrotków ale bym chętnie naprawił i nawet jakiemuś dzieciakowi oddał jakoś mi żal wywalić Napisz do chłopakow Fishingstore.Jak są te częsci to ci zamówią.Serwis nie sprzedaje inaczej niż przez sklep. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Wysłałem, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi