przemow Opublikowano 27 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Nie wiem. Podejrzewam że dodali podkładkę na wormie i przesmarowali. Bo nie wyobrażam sobie że w innym miejscu można z taką dokładnością zmierzyć luz. A może i nic nie zrobili tylko przesmarowali. Jak zacznie stukać to odeślę znowu, teraz to i tak zapasowy kręciol.Ta saga z twoją reklamacją jest już nudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_69 Opublikowano 27 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Ta saga z twoją reklamacją jest już nudna.A co liczysz że po drodze w tej opowieści będzie wątek miłosny i zabójstwo? No nie, to tylko wątek o reklamacji kołowrotka. Jak nie chcesz to nie czytaj, komuś może się przyda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 27 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 A co liczysz że po drodze w tej opowieści będzie wątek miłosny i zabójstwo? No nie, to tylko wątek o reklamacji kołowrotka. Jak nie chcesz to nie czytaj, komuś może się przyda.Ja widać nie tylko ale aż.Uwierz mi że oni czytają te twoje wypociny i maja teraz bekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_69 Opublikowano 27 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Ja widać nie tylko ale aż.Uwierz mi że oni czytają te twoje wypociny i maja teraz bekę.Może i tak. Może nawet nic nie zrobili oprócz nasmarowania. A może zrobili. Nie ma efektu stukania, więc zakładam że coś zrobili. Ja na siłę nie szukam afery - kołowrotek jest na gwarancji i ewidentnie coś jest/było z nim nie tak więc odesłałem. Ogólnie konkluzja jest taka z moje strony, że jak ktoś chce lekki kołowrotek z średniej półki to lepiej kupić vanforda i nie przepłacać 300PLN za sustaina. Jezeli ktoś oczekuje lekkiego kołowrotka o nienagannej pracy, trzeba dołożyć do vanquisha. Moim zdaniem pozycjonowanie tego sustaina pomiędzy vanfordem a vanquishem jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 27 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Ja widać nie tylko ale aż.Uwierz mi że oni czytają te twoje wypociny i maja teraz bekę.Uwierz mi, że ja mam bekę, ale z takich wpisów, że ktoś pisze, że coś jest nudne, a sam to czyta. To dopiero trzeba mieć nudne życie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 28 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Uwierz mi, że ja mam bekę, ale z takich wpisów, że ktoś pisze, że coś jest nudne, a sam to czyta. To dopiero trzeba mieć nudne życie Urzekła mnie ta historia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_69 Opublikowano 28 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Od razu trochę więcej emocji w wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi