Skocz do zawartości

zestaw slucgawkowy z anc

gooral

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Sluchawka, ale chętniej zestaw stereo. Bluetooth. Najlepiej by dało się sparować z 2 telefonami. Dobry dzwiek (mam tanie sony xb700 i jest ok). Z anc i najistotniejsze: powinno wycinac szum generowany z mojej strony (np wiatr, przejezdzajace samochody) do osoby, z ktora rozmawiam. Mam sluchawke plantronics voyager, ktora robi to calkiem dobrze, ale juz sie wyrobila i mi slabo do ucha pasuje plus chcialbym stereo miec tym razem. Niby mi buds 5 pro maja ta funkcje w opisie, ale nie wiem jak z jakoscia dzwieku, ani czy ta funkcja dziala....

• 1 miesiąc temu...

Kupilem Poly voyager albo 5200  (zawsze mi sie myla bo wygladaja identycznie - wzialem ten drozszy). I sony wf1000 xm5. MZ te sony wszedzie zachwalane sa mocno takie sobie - zwlaszcza jak za 1kpln+ rozmowcy narzekaja na jakies trzaski i, ze mnie ledwo slysza (kazdy kto mnie zna to wie, ze niemal krzycze, wiec to nie moja wina). Mi w uszach tez slychac jakis "pykanie" (chyba jak sluchawki ruszaja sie w kanale sluchowym). W polaczeniu z tidalem dzwiek ze sluchawek nie urwal mi du.y (mam stare sony wf xb 500, ktore byly kilkukrotnie tansze - te 1000 na pewno nie brzmia nawet 2x lepiej. ANC tez mi nic nie urwal W porownaniu do zatyczek nie ma podjazdu. A do rozmow to ten Poly/plantronics jedst duzo duzo lepszy.

Tak wiec porazka na calego wg mnie.