gooral Opublikowano 24 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 Witam. Sluchawka, ale chętniej zestaw stereo. Bluetooth. Najlepiej by dało się sparować z 2 telefonami. Dobry dzwiek (mam tanie sony xb700 i jest ok). Z anc i najistotniejsze: powinno wycinac szum generowany z mojej strony (np wiatr, przejezdzajace samochody) do osoby, z ktora rozmawiam. Mam sluchawke plantronics voyager, ktora robi to calkiem dobrze, ale juz sie wyrobila i mi slabo do ucha pasuje plus chcialbym stereo miec tym razem. Niby mi buds 5 pro maja ta funkcje w opisie, ale nie wiem jak z jakoscia dzwieku, ani czy ta funkcja dziala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Kupilem Poly voyager albo 5200 (zawsze mi sie myla bo wygladaja identycznie - wzialem ten drozszy). I sony wf1000 xm5. MZ te sony wszedzie zachwalane sa mocno takie sobie - zwlaszcza jak za 1kpln+ rozmowcy narzekaja na jakies trzaski i, ze mnie ledwo slysza (kazdy kto mnie zna to wie, ze niemal krzycze, wiec to nie moja wina). Mi w uszach tez slychac jakis "pykanie" (chyba jak sluchawki ruszaja sie w kanale sluchowym). W polaczeniu z tidalem dzwiek ze sluchawek nie urwal mi du.y (mam stare sony wf xb 500, ktore byly kilkukrotnie tansze - te 1000 na pewno nie brzmia nawet 2x lepiej. ANC tez mi nic nie urwal W porownaniu do zatyczek nie ma podjazdu. A do rozmow to ten Poly/plantronics jedst duzo duzo lepszy.Tak wiec porazka na calego wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi