jachu Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 "Po upływie tego 1 roku należy postępować w następujący sposób:- przechowaj wadliwe elementy kołowrotka, aby wykorzystać je jako części zamienne do serwisowania sprzętu."Wadliwe elementy do serwisowania? W firmowym serwisie też tak będą robić? Może lepiej od razu kupić dwa po 1200. W tym jeden jako magazyn części zamiennych. Ewentualnie rozważyć zakup jednego porządnego od Shimano lub Daiwy, za podobne pieniądze. Dość słabo wygląda to ich kolejne wejście na rynek kołowrotków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 pomijam wygląddla mnie liczy sie jakośc wykonania i niezawodnosć i komfort uzyciatu w wypadku wiekszych modeli dyskryminuje dla mnie te kołowrotki wysokie przełożeniewszystkie stradice i TP z wysokim przełożeniem po 2-3 latach orki nadają sie tylko do remontu lub odejścia na emeryturenie sądze żeby tu superkomponenty wyeliminowały tę przypadłośc a dostepnosc cześci zapewne bedzie ale w cenach wiadomo jakichZgadzam się z Tobą w 100% jeżeli chodzi o przełożenie. I nie wierzę w “super komponenty” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 To jest hit, bo tej bełkotliwej pseudotechnicznej opisowki to już się naczytalem w dragonach i innych, ale tego nie było, albo nie kojarzę :"Po upływie tego 1 roku należy postępować w następujący sposób:- przechowaj wadliwe elementy kołowrotka, aby wykorzystać je jako części zamienne do serwisowania sprzętu- St. Croix dysponuje niewielkim zapasem części zamiennych, które można zamówić w razie potrzeby w celu naprawy kołowrotków na danym rynku" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Żyjemy w Polsce , kupujac w Polsce mamy 2 lata gwarancji , czy się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Mylisz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 A warunki niezgodności z umową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 To bodaj trzecie podejście firmy do kołowrotków - i jak widać, całkowicie bezstresowe. Poprzednio próbowali handlować ekonomicznymi wersjami Daiwy. Zawsze to był margines. Skończy się tak samo Made in China to także Phenix albo kultowy Megabass, Kamilu.. Można na nich budować swój wizerunek albo reputację, można też się kontentować wyjątkowo popularną logiką "dobre jest, bo tanie". Że tak powiem - matki chrzestnej globalnego śmietnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 29 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 To nie jest gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Dla mnie to ten kołowrotek wygląda jak transformer może on zmienia się w jakieś autko po łowieniu ROBOT TRANSFORMUJĄCY w SAMOCHÓD 2w1 12848494749 - Allegro.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Nie zhejtujcie mnie za bardzo ale stylistycznie mi się osobiście podoba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Nie zhejtujcie mnie za bardzo ale stylistycznie mi się osobiście podoba A za co tu hejtować ? Każdy ma swój gust i nic nikomu do tego. [emoji1360] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi