star Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Bardzo ciekawa przynęta https://fishingworld.com.au/news/carlsberg-drunkenbait-lure/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 26 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 Warto przetłumaczyć tekst w opisie tej przynęty w podanym linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 Myślę że nie bez powodu jest załączony film z bardzo charakterystycznej pracy przynęty.Ja nad wodą nie piję % więc mnie śmieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Tam w artykule ktoś zapomniał dopisać, że powstało tylko 30 egzemplarzy, więc przynęta ta jest mocno kolekcjonerska https://www.tradera.com/en/item/1001146/639500930/drunkenbait-by-svartzonker-nr-17-av-30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Widziałem gdzieś cenę 500EUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 No to okazja! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Wziąłem dwie, jak jedna urwę podczas łowienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Spoko, będzie na Ali w choice???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Wobler poszedł w aukcji za 11000 koron szwedzkich, to jest ponad 4000 zł. Można spokojnie w wannie spinningować, przy dobrze zabezpieczonym korku do syfonu???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Jak widać nie wszystko co limitowane z czasem zyskuje na wartości https://auctionet.com/en/4538016-drunken-baits-by-claes-svartzonker-claesson-for-carlsberg-signed-and-numbered Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi