cyprys19 Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Siatkarki grają z Japonią i widzę, że będzie bardzo ciężko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 1-1 wróciły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Brawo Stysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Chyba tu jakiś problem z koncentracją jest! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Ufff,ciężko było. Brawa dla Pań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Jeeeest.... k... jak ja nienawidzę kobiecej siatkówki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Brawo dla dziewczyn. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Mnie podobał się pierwszy set, ich miny, mowa ciała: O kurde, ale Japonki mocne są! TO NAPIE....AMY! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 (edytowane) Linette na dobrej drodze do następnej rundy...Edit-wygrałą...Garciaa,Osaka i Ostapenko out...Rybakina,Sabalenko zrezygnowały...Zwiększona szansa na sukces Igi?Może za pół godziny pierwszy krążek dla Polski?Klaudia Zwolińska w kajakach górskich,trzymam kciuki !!! Edytowane 28 Lipca 2024 przez chlodnica 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Mamy medal! Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Srebro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Dzielna dziewczyna i bardzo ładne podium! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Mamy medal...Brawo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Jutro w samo południe zacny pojedynek. Djokovic - Nadal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 Nadal chyba ogłosi zakończenie kariery po tym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 (edytowane) Jako, że ku uciesze gawiedzi wątek humorystyczny dostał kłódkę, wstawiam tutaj ciekawostkę z olimpiady Salt Lake City 2002 znalezioną w sieci "Łyżwiarstwo szybkie.Chłop widoczny z tyłu stawki to Steven Bradbury. W ćwierćfinale awansem premiowane były dwa pierwsze miejsca. Steven zajął trzecie i prawie pożegnał się z turniejem, ale po dyskwalifikacji Kanadyjczyka Marca Gagnona awansował do półfinału.Pomny swoich możliwości przyjął niecodzienną taktykę trzymania się z tyłu i liczenia na cud.W półfinale na ostatnim okrążeniu upadło aż trzech rywali - dojechał za Japończykiem, który również został zdyskwalifikowany. Awans.W finale nie pozostało nic innego jak liczyć na powtórkę. Stawka odjechała Stevenowi na dobre kilkanaście metrów, aż do ostatniego zakrętu, na którym wypierdolili się absolutnie wszyscy poza naszym bohaterem. Wystarczyło ominąć rywali i dojechać na linię mety co tez uczynił zostając pierwszym zimowym złotym medalistą olimpijskim w historii Australii." Skrót można obejrzeć tutaj:What A Finish! Steven Bradbury becomes Australia's First EVER Winter Olympic Champion! (youtube.com) Edytowane 29 Lipca 2024 przez coma 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 Jako, że ku uciesze gawiedzi wątek humorystyczny dostał kłódkę, wstawiam tutaj ciekawostkę z olimpiady Salt Lake City 2002 znalezioną w sieci "Łyżwiarstwo szybkie.Chłop widoczny z tyłu stawki to Steven Bradbury. 2024-07-29 15_12_32-Kazik on X_ _jedna z ulubionych historii olimpijskich. Salt Lake City 2002, łyżw.png W ćwierćfinale awansem premiowane były dwa pierwsze miejsca. Steven zajął trzecie i prawie pożegnał się z turniejem, ale po dyskwalifikacji Kanadyjczyka Marca Gagnona awansował do półfinału.Pomny swoich możliwości przyjął niecodzienną taktykę trzymania się z tyłu i liczenia na cud.W półfinale na ostatnim okrążeniu upadło aż trzech rywali - dojechał za Japończykiem, który również został zdyskwalifikowany. Awans.W finale nie pozostało nic innego jak liczyć na powtórkę. Stawka odjechała Stevenowi na dobre kilkanaście metrów, aż do ostatniego zakrętu, na którym wypierdolili się absolutnie wszyscy poza naszym bohaterem. Wystarczyło ominąć rywali i dojechać na linię mety co tez uczynił zostając pierwszym zimowym złotym medalistą olimpijskim w historii Australii." Skrót można obejrzeć tutaj:What A Finish! Steven Bradbury becomes Australia's First EVER Winter Olympic Champion! (youtube.com) Pamiętam to jak dzisiaj - napisać że chłop miał farta to nic nie napisać. Niesamowita historia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 29 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 A po cichu IGA z kolejną wygraną. Polska górą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 A po cichu IGA z kolejną wygraną. Polska górą.A po cichu przestałem jej kibicować i mam nadzieję że odpadnie jqk najszybciej.Iga pokazała klasę podsumowując otwarcie igrzysk słowami "jedna z najpiękniejszych rzeczy, jakie kiedykolwiek widziałem" więc skoro to co sie odwaliło na otwarciu jej się tak bardzo podobało to jq nie mam więcej pytań. I prawdę mówiąc o tym co dzieje się na igdziyskach dowiaduje się z tego wątku bo nie mam zamiaru oglądać 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) A po cichu przestałem jej kibicować i mam nadzieję że odpadnie jqk najszybciej.Iga pokazała klasę podsumowując otwarcie igrzysk słowami "jedna z najpiękniejszych rzeczy, jakie kiedykolwiek widziałem" więc skoro to co sie odwaliło na otwarciu jej się tak bardzo podobało to jq nie mam więcej pytań. I prawdę mówiąc o tym co dzieje się na igdziyskach dowiaduje się z tego wątku bo nie mam zamiaru oglądać Nie będę tu bronić Igi, bo nie siedzę w jej głowie. Masz oczywiście prawo mieć swoje zdanie, chciałbym jednak zwrócić uwagę na post Igi, bo media mają wyjątkową umiejętność manipulacji. "Just watched the opening ceremony (I know, I'm always late with these things). Hopefully I'll stop crying before the next match. The Flame, last moments...I just can't. One of the most beautiful things I've ever seen.????You have no idea how much you inspire @celinedion". Jeśli, ze strony sportowców, spodziewasz się słów krytyki tego, co zademonstrowano w Paryżu, zapomnij. Ucinane są uwagi na temat braku klimatyzacji i tekturowych łóżek, więc co tu mówić o poważniejszych rzeczach. Wzruszanie się zapaleniem znicza, czy schorowaną Celine Dion to nie grzech, ani herezja. Nic więcej tu nie przeczytałem. Dziennikarze, oczywiście tak. Edytowane 30 Lipca 2024 przez Maciej W. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Jeśli już jesteśmy przy tenisie, to turniejowa dwójka, zwana Coco, odpadła z rywalizacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Jeśli już jesteśmy przy tenisie, to turniejowa dwójka, zwana Coco, odpadła z rywalizacji.To szanse wzrastają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) A po cichu przestałem jej kibicować i mam nadzieję że odpadnie jqk najszybciej.Iga pokazała klasę podsumowując otwarcie igrzysk słowami "jedna z najpiękniejszych rzeczy, jakie kiedykolwiek widziałem" więc skoro to co sie odwaliło na otwarciu jej się tak bardzo podobało to jq nie mam więcej pytań. I prawdę mówiąc o tym co dzieje się na igdziyskach dowiaduje się z tego wątku bo nie mam zamiaru oglądać'' Nie kibicuję jej bo ma lepsze auto ode mnie, nie kibicuję jej bo jest z Raszyna, nie kibicuję bo ma małe cycki, nie kibicuję bo coś powiedziała, nie kibicuję bo ma inne poglądy! '' Takie to Polskie A ja jej kibicuję bo jest naszą dumą, wybitną tenisistką najlepszą na świecie! Edytowane 30 Lipca 2024 przez cyprys19 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) ''Nie kibicuję jej bo ma lepsze auto ode mnie, nie kibicuję jej bo jest z Raszyna, nie kibicuję bo ma małe cycki, nie kibicuję bo coś powiedziała, nie kibicuję bo ma inne poglądy! '' Takie to Polskie A ja jej kibicuję bo jest naszą dumą, wybitną tenisistką najlepszą na świecie!Masz do tego prawo Nikt Ci przecież nie zabrania Natomiast jeżeli chodzi o mnie to nigdy tenis mnie nie interesował i jest mi wszytko jedno Czy pani Świątek odpadnie dzisiaj, jutro czy za tydzień czy wygra jakiś medal. Edytowane 30 Lipca 2024 przez Rampampam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Ja tam cieszę się z każdego medalu przywiezionego z igrzysk przez naszą reprezentację. Taka z nas potęga w sporcie, że każdy medal cieszy. Akurat Świątek ma duże szanse, bo lubi grać na tej nawierzchni. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi