Onufry kocipała Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Ja tam cieszę się z każdego medalu przywiezionego z igrzysk przez naszą reprezentację. Taka z nas potęga w sporcie, że każdy medal cieszy. Akurat Świątek ma duże szanse, bo lubi grać na tej nawierzchni.W tym przypadku akurat trudno się z Tobą nie zgodzić 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 ''Jest mi wszystko jedno...'' a ''po cichu przestałem jej kibicować i mam nadzieję że odpadnie jqk najszybciej.'' To delikatna różnica. Mamy najlepszą tenisistkę na świecie i powinniśmy być z tego dumni, tym bardziej, że nie widać następczyń na horyzoncie i pewnie szybko się nie pojawią. Małysz zyskał szacunek za skoki, a nie za wypowiedzi! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Małysz zyskał szacunek za skoki, a nie za wypowiedzi!Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 ''Jest mi wszystko jedno...'' a ''po cichu przestałem jej kibicować i mam nadzieję że odpadnie jqk najszybciej.'' To delikatna różnica. Mamy najlepszą tenisistkę na świecie i powinniśmy być z tego dumni, tym bardziej, że nie widać następczyń na horyzoncie i pewnie szybko się nie pojawią. Małysz zyskał szacunek za skoki, a nie za wypowiedzi!Nie porównuj Świątek do Małysza Jeszcze jej daleko do Niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Nie porównuj Świątek do Małysza Jeszcze jej daleko do NiegoBiorąc pod uwagę popularność obu sportów na świecie to jednak zdecydowanie trudniej przebić się w tenisie niż w skokach. Oczywiście Małysza bardzo szanuję i emocjonowałem się jego występami znacznie bardziej niż występami Igi. Ale małolat byłem, więc i czasu więcej miałem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Mamy Brąz w szpadzie kobiet 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) Brawo! Pomimo sędziowskiego babola. Edytowane 30 Lipca 2024 przez Mysha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Iga dała radę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Brawo Iga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) Cud na korcie. Pani z Chin po przegranych punktach kulała, po wygranych przechodził jej ból, a po meczu dziarskim krokiem udała się do szatni. Edytowane 30 Lipca 2024 przez Mysha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) Nie no, umówmy się, tenis to inna liga niż skoki narciarskie. Też się emocjonowalem skokami Małysza, ale Świątek jest wyżej. Co do samych igrzysk, dla mnie za dużo ideologii i ukrytego przekazu. Dlatego nie oglądam, sledze tylko wyniki Polaków. Edytowane 30 Lipca 2024 przez korol 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 A tymczasem jeden chłop bije kobiety w boksie a drugi w judo. Bo damscy bokserzy uważają się za kobiety. I jeszcze im klaszczą. Upadek, chyba nawet większy niż to haniebne otwarcie za które przepraszają. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) Na razie śledzenie wyników samych Polaków jest raczej nudnawym zajęciem. Pojawiają się, biorą udział i znikają błyskawicznie. O sukcesach nie wspomnę, bo właśnie zrównaliśmy się z Kosowem, wyprzedzając Fidżi. Igrzyska nie zachwycają. Pływacy wolni, bo basen z defektem. Judo przenudne, bo akcji punktowych jak na lekarstwo. Tom Pidcock zachwycił w kolarstwie górskim. Może lekkoatleci w drugim tygodniu pokażą olimpijską klasę? Edytowane 30 Lipca 2024 przez Maciej W. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) Nie no, umówmy się, tenis to inna liga niż skoki narciarskie. Też się emocjonowalem skokami Małysza, ale Świątek jest wyżej. Co do samych igrzysk, dla mnie za dużo ideologii i ukrytego przekazu. Dlatego nie oglądam, sledze tylko wyniki Polaków.Mam tak samo... Nie oglądam Wyniki jak gdzieś przez przypadek usłyszę to wiem co ,kto itd Nie będę wyjasnial dlaczego bo i tu za chile zawiśnie kłódka Przekaz poszedł jasny na otwarciu ... Reszty nie będę dosłownie tłumaczył co, jak i dlaczego bo każdy to powinien już wiedzieć w jakim miejscu jesteśmy i w którym kierunku zmierzamy. Edytowane 30 Lipca 2024 przez Rampampam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Natalia Kaczmarek zmierzy się z podobnym problemem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 ????????????????jak nie babochłopy z NRD ,to z Meksyku...Polak zawsze znajdzie wytłumaczenie dla niepowodzenia "prognoz medalowych"????pływaczki mi dziś podpadły też trochę ...bary szerokie,zero piersi i bioder zdolnych rodzić dzieci...ja bym się przyjrzał temu problemowi ????na miejscu co niektórych oczywiście...bo ja rozumiem że sportsmenka ładna być nie musi,zwłaszcza ta od sportów walki itp...Mamy dwa medale- daleko od prognoz ,ale może coś jeszcze ugramy,za co trzymam mocno kciuki ???? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Panowie, sorry, napiszę wprost, (za co z góry przepraszam Moderatora) - czy te podteksty, które przemycacie, mimo, że nie piszecie jawnie, to wg Was naprawdę wymysł współczesnej UE? Wielu z Was jest starszych ode mnie, więc pewnie lepiej pamiętacie ten temat: https://pl.wikipedia.org/wiki/Doping_w_Niemieckiej_Republice_Demokratycznej . Pewnie jeszcze więcej osób pamięta tę osobę: https://pl.wikipedia.org/wiki/Caster_Semenya Czy wg Was te sytuacji to też wymysł "lewactwa"? Nie występuję tutaj jako obrońca tego, co wymyśla się w Brukseli, ale naprawdę jest już męczące, że na forum wędkarskim w każdym wątku, nawet w sporcie, trzeba nasrać podtekstami politycznymi, światopoglądowymi lub religijnymi... Nie ma do tego ciekawszych portali? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) A co widzisz tak oburzającego w tym, że kibic sportowy wśród zawodniczek widzi osobę wyglądającą jak facet? I że może go to razić. I że to zniechęca do kibicowania i budzi współczucie skierowane do reszty zawodniczek. A Ty się tu chłopie doszukujesz Brukseli, lewactwa i podtekstów. Przecie to czysty hormonalny doping. Na pocieszenie, Brazylijczyk dostał w finale łomot od Słowenki. Jak to było? "Kobieta mnie bije! Poddaję się. Dajcie mi wszyscy święty spokój". Edytowane 30 Lipca 2024 przez Maciej W. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) No a u nas w samej reprezentacji piłki kopanej jest z siedem dziewczyn, bo nie będę tych piłkarzy nazywał żeńskimi narządami płciowymi. Edytowane 30 Lipca 2024 przez cyprys19 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 @coma- ja tu widzę tylko rywalizację według norm pilnowanych przez instytucje sportowe i nic innego,tylko tyle i aż tyle ???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 @coma- ja tu widzę tylko rywalizację według norm pilnowanych przez instytucje sportowe i nic innego,tylko tyle i aż tyle To jesteś ślepy. Nie wiem tylko czy z przypadku czy z wyboru. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 A co widzisz tak oburzającego w tym, że kibic sportowy wśród zawodniczek widzi osobę wyglądającą jak facet? I że może go to razić. I że to zniechęca do kibicowania i budzi współczucie skierowane do reszty zawodniczek. A Ty się tu chłopie doszukujesz Brukseli, lewactwa i podtekstów. Przecie to czysty hormonalny doping. Na pocieszenie, Brazylijczyk dostał w finale łomot od Słowenki. Jak to było? "Kobieta mnie bije! Poddaję się. Dajcie mi wszyscy święty spokój".Nie cytujesz, ale chyba do mnie odpisałeś, zatem pozwolę sobie odpowiedzieć - otóż ja tu widzę grono, które w każdym wątku w dziale Ogólne ma problem i osiągnęło już zamknięcie wątku „Jerkbait się śmieje”. Czekamy na więcej ???? Co do rywalizacji sportowej, to zapewniam Cię, że brzydzę się każdą formą cwaniactwa i januszowania, czego najlepszym przykładem była rywalizacja Justyny Kowalczyk z „astmatyczkami” z Norwegii, ale nie zmienia to faktu, że są ludzie z zaburzeniami, jak Caster Semenya i problem w tym, że organizacja odpowiedzialna za organizację zawodów lekkoatletycznych nie potrafi takich jednostek wykluczyć albo poprawnie sklasyfikować. Ale nie jest to problem Francuzów, jako organizatorów igrzysk. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Nie cytujesz, ale chyba do mnie odpisałeś, zatem pozwolę sobie odpowiedzieć - otóż ja tu widzę grono, które w każdym wątku w dziale Ogólne ma problem i osiągnęło już zamknięcie wątku „Jerkbait się śmieje”. Czekamy na więcej Co do rywalizacji sportowej, to zapewniam Cię, że brzydzę się każdą formą cwaniactwa i januszowania, czego najlepszym przykładem była rywalizacja Justyny Kowalczyk z „astmatyczkami” z Norwegii, ale nie zmienia to faktu, że są ludzie z zaburzeniami, jak Caster Semenya i problem w tym, że organizacja odpowiedzialna za organizację zawodów lekkoatletycznych nie potrafi takich jednostek wykluczyć albo poprawnie sklasyfikować. Ale nie jest to problem Francuzów, jako organizatorów igrzysk.Jeśli chodzi o problemy Francuzów jako organizatorów igrzysk to jutro zrobię listę i wrzucę tutaj. Jest zbyt długa i szokująca by pisać teraz z pamięci gdy kładę się spać. A co do winnych zamknięcia działu z humorem, można się spierać czy byli to Ci śmiejący się z otaczających nas coraz bardziej debilizmów, czy Ci którym to było nie w smak i zgłaszali na potęgę trafiając w końcu na podobnego sobie poglądami moderatora - cenzora. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Jeśli chodzi o problemy Francuzów jako organizatorów igrzysk to jutro zrobię listę i wrzucę tutaj. Jest zbyt długa i szokująca by pisać teraz z pamięci gdy kładę się spać. A co do winnych zamknięcia działu z humorem, można się spierać czy byli to Ci śmiejący się z otaczających nas coraz bardziej debilizmów, czy Ci którym to było nie w smak i zgłaszali na potęgę trafiając w końcu na podobnego sobie poglądami moderatora - cenzora. Coma, jeśli wg Ciebie "moderator-cenzor" nie zna regulaminu forum, zgłoś go do Friko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 https://x.com/ksedzicki/status/1818360592207691972 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi