Skocz do zawartości

Igrzyska Paryż 2024

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

O udziale w igrzyskach decyduje klucz kontynentalny. Czasem wygląda to tragikomicznie, ale taki jest duch igrzysk. Czasem ktoś zgubi kierunek na pływalni, czasem jest problem z pokonaniem płotka na bieżni. Swoją drogą w niektórych dyscyplinach ME są na wyższym poziomie od IO. Najlepszym przykładem piłka ręczna.

• Like 2

1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano.

https://jerkbait.pl/topic/3698-regulamin-jerkbaitpl/

Naprawdę, nie potraficie już wymienić poglądów i opinii bez ataków i obrażania 2giej strony?!

• Like 2

1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano.

Naprawdę, nie potraficie już wymienić poglądów i opinii bez ataków i obrażania 2giej strony?!

• Like 1

Można się było spodziewać: "przed Igą mecz o brązowy medal, a ona tak marzy o krążku olimpijskim". Dziś jeszcze polski strzelec "przez moment świetnie strzelał", a florecistki "prowadziły w ćwierćfinale".

Pierwszy raz skusiłem się na oglądanie tenisa a zarazem to była pierwsza transmisja z igrzysk jaka obejrzałem

Nigdy wcześniej nie oglądałem gry na korcie i zasad też nie znam

Ja nie wiem nad czym co niektórzy się tak spuszczają

Nic nadzwyczajnego tam nie było

Ta wspaniala tenisistką jak ja określają nie pokazała nic nadzwyczajnego

Masę błędów tylko

To w jaki sposób miała wygrać

Edytowane przez Rampampam
  • Like 2

@Rampampam

Naprawdę to żenujące.

Po co się wypowiadasz o sporcie, którego jak powiedziałeś nawet zasad nie znasz?

Jestem przekonany, że gdybyś stanął na korcie nie był byś w stanie odebrać choć jednego serwisu przez trzy godziny,a pewnie większości piłek nawet Twój wzrok by nie dogonił, ale oceniasz zawodniczkę nie mając o tym zielonego pojęcia.

Przyjmij zasadę, że jak się na czymś nie znam to się nie wypowiadam, będzie Ci łatwiej w życiu, naprawdę.

Edytowane przez cyprys19
  • Like 14

@Rampampam

Naprawdę to żenujące.

Po co się wypowiadasz o sporcie, którego jak powiedziałeś nawet zasad nie znasz?

Jestem przekonany, że gdybyś stanął na korcie nie był byś w stanie odebrać choć jednego serwisu przez trzy godziny,a pewnie większości piłek nawet Twój wzrok by nie dogonił, ale oceniasz zawodniczkę nie mając o tym zielonego pojęcia.

Przyjmij zasadę, że jak się na czymś nie znam to się nie wypowiadam, będzie Ci łatwiej w życiu, naprawdę.

Może ...

Edytowane przez Rampampam

Reguły tenisa też mi są obce, natomiast Iga jest pierwszą polską tenisistką, u której widziałem chęć walki o złoto olimpijskie, taką prawdziwą, nie udawaną.  Złota nie będzie, trudno,  trzymam kciuki, żeby ogarnęła psychikę i zawalczyła o brąz. Wielcy sportowcy nie zawsze wygrywają, czasem ich wielkość widać jak podnoszą się po porażkach. Za cztery lata będzie mogła powalczyć o wyższy stopień na podium.

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...