Gadget Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam dzisiaj szukając jakiegoś prezentu znalazłem taką stronkę. Może ktoś chce być monotematyczny i komuś podarować coś fajnego .Lub samemu dostać zamiast, sterty kosmetyków, szalików czy maszynek do golenia. http://gaby.com.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Dobre te pluszaki. Szkoda , że bez kotwic - teściowej bym kupił do przytulania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Sprawdzają się, Friko się chwalił że ma pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 ceny mniej wiecej tego cudaka znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) około 40-45 pln Edytowane 30 Listopada 2012 przez kocmyrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na prezent się nadają. Estetyczne i solidnie wykonane. Podobno wytrzymuje długotrwałe brutalne traktowanie przez dzieciaki.Nie wiem jak jest z "długotrwałe" ale okazjonalne brutalne widziałem kilkukrotnie na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Moj Mikolaj tez juz gnebi potokowca wykonanie spoko pstrag wytrzymuje ciagle mietolenie,gryzieniei ogolnie fajny pomysl na przytulanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Pewnie pokażą się niedługo w WW rubryka "Rekordy na plan" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dzięki @gadget za link zamówiłem i czekam na przesyłkę, co prawda moja pociecha na razie jest niewiele większa od tych pluszaków ale czym skorpuko od młodu nasiąknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dostałem ostatnio szczupaka, piękny, polecam. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi