Gość Mysha Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Czy ktoś łowił/łowi w tym zbiorniku? Interesują mnie wszelkie informacje- długość sezonu, zezwolenia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Inatur.no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Czy ktoś łowił/łowi w tym zbiorniku? Interesują mnie wszelkie informacje- długość sezonu, zezwolenia itp.https://www.inatur.no/fiske/50f3e7c2e4b0e07d03ec36c8płacisz tysiączka i masz sezon 365 dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 (edytowane) Nawet niespecjalnie drogo. Zanosi się że będę tam 3-4 dni, ale priorytety będę miał głównie związane z rodziną. Pewnie wykupię 1-2 dni, zwłaszcza że łódkę będę miał do dyspozycji. Kilka filmów na YT widziałem, klimaty takie bardziej rzeźnickie ????. Edytowane 6 Sierpnia 2024 przez Mysha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Opowiadał mi jeden uczciwy norweg jak się robi. Jak jest kontrola i nie masz karty to rżnie się głupa i mówi. Jak dobrze że jesteście bo nigdzie nie mogłem kupić karty. Sprzedajcie mi prosze.Ale to uczciwy norweg był. Nigdy przez prawie 18 lat mieszkania w norwegii nie miałem kontroli .Ale są bo czasami znajomi mówili że mieli kontrolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) Opowiadał mi jeden uczciwy norweg jak się robi. Jak jest kontrola i nie masz karty to rżnie się głupa i mówi. Jak dobrze że jesteście bo nigdzie nie mogłem kupić karty. Sprzedajcie mi prosze.Ale to uczciwy norweg był. Nigdy przez prawie 18 lat mieszkania w norwegii nie miałem kontroli .Ale są bo czasami znajomi mówili że mieli kontrolę. Ja lowilem z kumplem przez tydz na poludniu na lososiowej rzece i mielismy kontrole w weekend...takze moje statystyki wygladaja zgola inaczej Podejzewam ze mialo to zwiazek z tym ze lowisko bylo wzglednie popularne i mozna bylo podjechac autem pod sam brzeg Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Nie wiem czy są kontrole czy ich nie ma. Za parę złotych nie zamierzam się nad tym zastanawiać i stresować się tym, że ktoś przyjdzie i będę musiał palić głupa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi