Wojtasz Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 (edytowane) Panowie zapowiada się bardzo mocna impreza dla wędkarzy. Znani goście, koncerty, filmy, pokazy rzutowe, reportaże, zabawy dla dzieciaków., porządne jedzonko i alko. Kto się wybiera ?? https://baitfight.pl/ https://www.facebook.com/baitfight Edytowane 6 Sierpnia 2024 przez Wojtasz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Ja chyba będę na mini stoisku Humminbird - Minn Kota.Z tego co widzę zainteresowanie jest marne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Pokaz Mody Wędkarskiej Zobaczcie zestawy odzieży technicznej w wersji letniej, zimowe i casual podczas profesjonalnego pokazu mody! Dziwny ten p0rogram, spotrkania z ludźmi którzy będą mówić to samo, co na youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 (edytowane) Ja chyba będę na mini stoisku Humminbird - Minn Kota.Z tego co widzę zainteresowanie jest marne...Na tą chwilę nie widzę mega zainteresowania co mnie bardzo dziwi. Kilkadziesiąt naprawdę zacnych firm. Co mocno przykuwa moją uwagę to firmy rodbuildingowe, które się nie pokazują, mowa o art rod i przede wszystkim Krzysiek Zieliński ze wszystkimi swoimi blankami. Porównując zaplecze rozrywkowe i gastro, oraz atrakcje dla dzieciaków, ze wszystkimi innymi imprezami tego typu to będzie prawdziwy sztos. Po zagłębieniu się w program będą również zacne znane osoby, wywiady choćby z Piotrkiem Piskorskim. Początki są ciężkie ale czuję że jak impreza odrobinę wypali w następnych latach będzie obecność obowiązkowa ???????????? Edytowane 13 Sierpnia 2024 przez Wojtasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Ktoś jest i coś może napisać z grubsza jak to wygląda? Podobno miała być premiera jakiś nowych blanków lub gotowych kijków dla B.Burskiego od Fishing Art. No i ogólnie co tam ciekawego na stoisku FA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 Jestem tam z racji tego, że wystawiam tam swoje blaszki. Co do wękek i blanków to są tam ale ja mam tyle tego, że mnie to nie interesuje... po co korcić tak na prawdę. Ludzi było w sobotę sporo (danych niem bo skąd) Ciekawa jest sama formuła bo pomimo sprzedających rękodzieło są praktycznie cały czas prelekcje i pokazy. A co do szczegółów to opisane jest dokładnie na fb. Cieszą się one sporym zainteresowaniem. Są dwa zbiorniki gdzie każdy może czymś pomajtać. Sam robiłem pokaz jak zrobić na szybko wahadełko. Inni Rękodzielnicy też pokazywali jak zrobić gumę czy odlać wobka. Moim zdaniem warto. Pozdrowionka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 Właśnie wracam z targów. Najważniejsi są ludzie. Miło było spotkać starych znajomych i poznać masę nowych, wspaniałych wędkarskich wariatów ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi