Skocz do zawartości

Bait Fight - Fishing Festival

Wojtasz

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie zapowiada się bardzo mocna impreza dla wędkarzy. Znani goście, koncerty, filmy, pokazy rzutowe, reportaże, zabawy dla dzieciaków., porządne jedzonko i alko. Kto się wybiera ??:)

https://baitfight.pl/

https://www.facebook.com/baitfight

post-46911-0-39206800-1722980365_thumb.jpeg

Edytowane przez Wojtasz
  • Like 3

Ja chyba będę na mini stoisku Humminbird - Minn Kota.

Z tego co widzę zainteresowanie jest marne...

Na tą chwilę nie widzę mega zainteresowania co mnie bardzo dziwi. Kilkadziesiąt naprawdę zacnych firm. Co mocno przykuwa moją uwagę to firmy rodbuildingowe, które się nie pokazują, mowa o art rod i przede wszystkim Krzysiek Zieliński ze wszystkimi swoimi blankami. Porównując zaplecze rozrywkowe i gastro, oraz atrakcje dla dzieciaków, ze wszystkimi innymi imprezami tego typu to będzie prawdziwy sztos. Po zagłębieniu się w program będą również zacne znane osoby, wywiady choćby z Piotrkiem Piskorskim. Początki są ciężkie ale czuję że jak impreza odrobinę wypali w następnych latach będzie obecność obowiązkowa ???????????? Edytowane przez Wojtasz
  • Like 1

• 1 miesiąc temu...

Jestem tam z racji tego, że wystawiam tam swoje blaszki. Co do wękek i blanków to są tam ale ja mam tyle tego, że mnie to nie interesuje... po co korcić tak na prawdę. Ludzi było w sobotę sporo (danych niem bo skąd) Ciekawa jest sama formuła bo pomimo sprzedających rękodzieło są praktycznie cały czas prelekcje i pokazy. A co do szczegółów to opisane jest dokładnie na fb. Cieszą się one sporym zainteresowaniem. Są dwa zbiorniki gdzie każdy może czymś pomajtać. Sam robiłem pokaz jak zrobić na szybko wahadełko. Inni Rękodzielnicy też pokazywali jak zrobić gumę czy odlać wobka. Moim zdaniem warto. Pozdrowionka

• Like 2