bassy Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Troć wchodzi do Parsęty. Info z dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Troć wchodzi do Parsęty. Info z dzisiajWchodzi, na fb Dorzecze Parsęty wstawia co jakiś czas filmiki z przepławki na Rościnie. Widać że srebrne rybki mkną w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Będąc na wczasach w Grzybowie i korzystając z okazji, że byłem niedaleko Parsęty, wybrałem się trzy razy nad rzekę w okolice Karlina.Łowiłem w dniach 10-11.07 oraz 15.07 w godzinach 5.00-9.00, niestety bez kontaktu. Nie widziałem ani jednego spławu, nie spotkałem też nikogo.Piękno dzikiej przyrody zachwyca i pewnie za rok znowu wrócę tam :-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 30 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 O fajnie ale na spotkanie z trocią musisz wydłużyć czas .Od piątej do dziewiątej to raczej można sznurówki zawiązać . Zyczę wytrwałości próbuj dalej.Miejsce dobre , ale ryby płyną w górę i trzeba wędrować wyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 O fajnie ale na spotkanie z trocią musisz wydłużyć czas .Od piątej do dziewiątej to raczej można sznurówki zawiązać . Zyczę wytrwałości próbuj dalej.Miejsce dobre , ale ryby płyną w górę i trzeba wędrować wyżejNa urlopie z żonką krótki wypad na rybki to miły akcent na wakacjach :-)Zdaję sobie z tego sprawę że, im więcej wyrobionych godzin nad wodą i km w nogach daje zdecydowanie większe szansę na rybę :-)W czasie gdy byłem nad morzem, mocno wiało więc wybrałem miejsca które w zeszłym roku pokazał mi pewien "trociarz".Innych miejsc nie znam, a szukanie nowych mając do dyspozycji +-4h chyba jest bez sensu.Moje "trociowanie" to liczenie na farta, takie coś na zasadzie trafienia szóstki w totolotka :-)Fajnie by było pochodzić z kimś co zna rzekę, choćby po to by później wiedzieć gdzie postawić auto, czy poznać ścieżki nad wodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V_Cok Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 http://cloud.tapatalk.com/s/63d844fd83840/V_Cok1.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Chciałbym wykupić opłatę jednodniową na '24 online i nigdzie nie mogę znaleźć????♂️ Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Szukaj na,,,sklep parseta,,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 https://sklep.parseta.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Witam, czy jest szansa w tym okresie czerwca na spotkanie z trocią w okolicy Karlina?Może jakaś podpowiedz, sprawdzone miejsca, przynęty - jakich ryb można się jeszcze spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Szansa jest ,kilka złowiono -z innych to sporadycznie szczupaczek i całkiem spore smolty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Ok, a jakieś popularne odcinki z ciekawymi miejscami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi