zetika16 Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Powinien być test na obecność narkotyków przed dodaniem czegoś na YouTube dobra - obejrzałem całość . Wszystkie moje wędki jutro lecą na giełdę . Zastąpię moją skromna kolekcję kilkudziesięciu wędek trzema xxfastami a i karpie tym połowie . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Graphiteleader'y od pleciony to już historia Wjeżdżają nowe poprawione Graphiteleader'y i nazywają się H5 Patyki "wyjściowo" kosztowały ponad tysiąc złotych Łooo matko po tym materiale pracownie zakończą swoją działalność, ponieważ tylko dwie osoby na świecie są wstanie ręcznie rolować blanki i te ręcznie rolowane blanki to H5 Polecam obejrzeć ten materiał na poprawę humoru Chińczyk jak zwijał te maty na kolanie to płakał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Chińczyk jak zwijał te maty na kolanie to płakałNie chińczyk - dwóch chińczyków muszą mieć niezły zapier*** jak sami kręcą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 25 Lutego przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Nie chińczyk - dwóch chińczyków muszą mieć niezły zapier*** jak sami kręcą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalka mały chińczyk przykleja przelotki na superglue i zakreca nitką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Nie chińczyk - dwóch chińczyków muszą mieć niezły zapier*** jak sami kręcą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalknie no zaraz coś poprzękrecaliście one nei są ręcznei skręcane one sa tylkoRęcznie nakrapiane blanki takie pochlapane ręcznie niebieską farbą a nie że skręcane recznie Edytowane 25 Lutego przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Kolorystycznie kojarzą się z błękitnym okresem Pablo Picasso. Kto wie, kiedy były barwione... Obiektywnie rzecz biorąc, nie należy się uprzedzać do wędek, których nie miało się w ręku. Obiektywnie rzecz biorąc, trudno nie być uprzedzonym do pajaca, który jest twarzą tego projektu. Edytowane 25 Lutego przez Maciej W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego "Mordeczki" mają fajne czapeczki.Zapewne to przez te "skupiacze" myśli powstają tak ambitne teksty reklamowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego H5 mnie to się podoba. Bardzo ładny desing. Na majówkę zamówię HYPE TACKLE H5 Cast 251 up to 90g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Nie wiem dlaczego, ale cała pleciona wydaje mi się trochę taka kiczowata.Niezłe też mają "promocje".... Penn przecena z 899zł na 740zł (najniższa cena sprzed 30 dni 735zł)Przykład i ceny losowe, ale dokładnie tak to wygląda... W części to cena bez promocji była niższa o kilka lub kilkadziesiąt zł Edytowane 26 Lutego przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Jest takie przysłowie... każdy orze jak może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sady Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Po obejrzeniu tego ,pomijając jakość towaru i ogólny cukierkowy przekaz to jedyne co przychodzi mi do głowy to poziom marketingu tej branży w naszym kraju. To że z dużym prawdopodobieństwem trochę szybszy i innego koloru Jaxon ,wyginany przez dwóch gości w sklepie ,wystarczy żeby robić biznes w tym kraju... Ciekawą jesteśmy społecznością. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Nie bierzcie tego na poważnie. Majki jak porównywał kije do graphiteleader-a to prawie parsknął śmiechem. Zapewne kilka powtórek nagrania musiało być. Taki mają pomysł na reklamę od wielu lat. Obejrzałem to. Moim zdaniem cały materiał z premedytacja obliczony jest na wzbudzenie kontrowersji ---> wywołanie komentarzy ---> podbicie zasięgów. Tylko o to tutaj chodzi. Specjalnie tyle andronów , farmazonów i oczywistych bzdur tam jest mówione żeby się "Janusze" w komentarzach zagotowały. Bo nie ważne czy źle czy dobrze - ważne żeby mówili i nie przekręcili nazwy. A nazwa krótka więc trudno przekręcić I to działa, co widać chociażby po tym że nawet w tak odległym miejscu jak jerkbait trwa dyskusja. Tak że marketing w sieci chłopaki potrafią robić bez dwóch zdań. A czy potrafią zamówić dobrą wędkę w Chinach ? Tego nie wiem, nie miałem jeszcze w ręku. Chińczyk na Alconite za 6 stów to nie jest jakaś specjalna okazja w dzisiejszych czasach, konkurencja w tym segmencie jest dosyć ostra. Czas zweryfikuje. Szkoda że na spinningach te beznadziejne uchwyty "z dziurą w środku" - nie rozumiem tej "mody", ani to wygodne, ani ładne, ani lekkie - masakra 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Mordy i mordeczki pleciony, nie od tego są, coby kwestionować wskazanie luminarza - albo je ignorować. Trza brać - pieska jego niebieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Ok. 01:15 osoba ręcznie patrzy. Pawlak powiedziałby: "to siok"???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego recznie w wodzie 2 chinczykow macza blanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego A gdyby tak Graphiteleader instalując na Corto UX przelotki Alconite wyraźnie zszedł z ceny, a te H5 uzbrojono w Torzite, to który z dwóch porównywalnych modeli (długość, cw) tak w ciemno, nie znając obu, byście wybrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) zaden,wybor miedzy japonczykiem ktory sie lamie bo no stop sa zgloszenia ze pekaaja i chinczykiem ktorych blanki maczaja w cieplej wodzie i nakrapiaja farba Edytowane 26 Lutego przez robertd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Ku.... przeczytałem kawałek tego wątku i wczoraj mi się śnił ten z kitką z Pleciony, kimkolwiek on jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Ł00000 ....to już masakra ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Nie miałem Corto UX. Wybrałem je, bo ten wyśniony z kitką H5 porównywał z Graphiteleaderem i raczej trudno porównać z ich modelami dużo droższymi. Skoro jednak uważasz, że sprzedawane przez wiele naszych, zachodnich i japońskich sklepów UX to zwykły chrust, to może faktycznie porównanie niezbyt trafne. Edytowane 26 Lutego przez jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Ku.... przeczytałem kawałek tego wątku i wczoraj mi się śnił ten z kitką z Pleciony, kimkolwiek on jest Rapy biorą do papy , mordeczki , ziomusie - luźny koleżka , dobry herbatnik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Jeśli reklama taka jaką serwują przynosi efekty, a zapewne przynosi skoro w takim stylu jest kontynuowana tzn., że odbiorcom, do których jest kierowana pasuje. Co do wartości użytkowych to zwyczajnie wędę kupić trzeba i porównać do tej samej półki cenowej bo do tej wyższej to raczej nie ma potrzeby, gdyż odpowiedź znana jest z góry co nie znaczy, że patyki H5 są kiepskie, głuche czy przesadnie ciężkie. Dla każdego coś pasującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego machaj weda ryby beda taka prawda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matss87 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) zaden,wybor miedzy japonczykiem ktory sie lamie bo no stop sa zgloszenia ze pekaaja i chinczykiem ktorych blanki maczaja w cieplej wodzie i nakrapiaja farbaPowiedz mi co dokładnie "pęka" bo to trochę uogólnienie. W tym momencie mam 9 Graphiteleaderów i tylko w jednym połamałem wklejkę. Będąc uczciwym, z mojej winy podczas rzutu (zawinąłem pletkę zaraz za przelotką szczytową). Podczas holu nigdy nie miałem z nimi problemów i zawsze "dowoziły" ryby. Kupując je na zagranicznym rynku, znalazłem na przestrzeni roku chyba tylko dwie sztuki w których pękł blank. Fakt, HS potrafi pęknąć, ale to też kij, który wymaga odpowiedniego traktowania. Żeby było zabawniej, częściej trafiałem na połamane Evergreeny, Yamagi, Ticty jak Grafity. Jeszcze inną sprawą jest robienie dźwigni z wędki na zaczepie. Dla mnie wędka służy do holowania ryb, a jak mam zaczep-luzuje plecionkę i ręką za nią ciągnę. Wolę stracić zestaw jak kij. Edytowane 27 Lutego przez Matss87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Kupując je na zagranicznym rynku, znalazłem na przestrzeni roku chyba tylko dwie sztuki w których pękł blank. Fakt, HS potrafi pęknąć, ale to też kij, który wymaga odpowiedniego traktowania. Żeby było zabawniej, częściej trafiałem na połamane Evergreeny, Yamagi, Ticty jak Grafity.Pękł Tobie, czy widzialeś na zdjęciach na japońskim Yahoo? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi