Skocz do zawartości

Wędki Hype Tackle H2

Darek_W

Rekomendowane odpowiedzi

Majki autorytetem w nadzorowaniu budowy blanku, nie jest, aczkolwiek wiedzę pewnie ma. Czy te wędki są lepsze od chociażby serii sg2 bedacej czesto na rozmaitych promkach i w moim odczuciu bardzo udanej, nie wiem. Kiedyś dostałem plecionke HTx4 i była tak samo dobra, jak seaknight triposeidon( użytkuje 3 sezon na Wiśle) za ułamek ceny. Co do wędek, dopóki nie przetestuję ich ktoś 'powazny', nie tknę kijem.

Akurat kupiłem w tamtym sezonie plecionkę forever color HT i tutaj mogę potwierdzić że krwisto czerwony kolor w ogóle nie schodzi taki jak był taki jest ,plecionka śliska ,nie strzępi się o żadnym brudzeniu kolorem nie ma mowy ,co oczywiście nie mozna powiedzieć o tych zwykłych plecionkach HT

• 3 tygodnie później...

Przy machaniu i przyginaniu w sklepie na sucho bardzo fajne wędki. Wydają się zrobione z wyższego modułu węgla, może po prostu nieźle wyważone. Jak dla mnie wygodny uchwyt i interesujące, dobre ugięcia. Czy cena OK to kwestia dyskusji. Jakby dołożyli jakieś markowe przelotki niekoniecznie z gornej półki to dla mnie do przełknięcia, a tak do zastanowienia. Dla mnie wędka to praca blanku i subiektywne odczucie czy mi pasuje,a nie moduł czy ilość lakieru na omotce.

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Kupiłem swego czasu 3 kije Shore Game w Plecionie, za bodajże 150 sztuka i na nie łowię. Jak wrzucą w tej cenie, pewnie patyk wezmę. Za te ceny, co proponują, wolałbym już jakąś Daiwe Ballistic, np.

jak najbardziej w tej cenie około 150 tez kupie- sprawdze czy takie genialne

• 2 tygodnie później...

Temat ucichł, a przedstawiciele mocno przekonują, że ich wędziska rozchodzą się jak świeże bułeczki. Nawet swój ostatni materiał zatytułowali cyt.: "Wędki, które Podbijają Rynek...". Skoro tak podbiły ten rynek (co moim zdaniem odbiega od stanu rzeczywistego spoglądając na ofertę sklepową, w której wszystkie modele są dostępne), to nie wierzę, że nikt z jerka nie zakupił tego cudu techniki i nie sprawdził na własnej skórze jak pracują te świetne wędziska porównywane nawet do grafitowego lidera ????

Jestem bardzo ciekawy obiektywnej opinii na temat tego wyrobu, a szczególnie jak wypada w porównaniu do propozycji rynkowych w podobnym przedziale cenowym (300-400 zł). Na papierze wypada to słabo, a jedyne opinie na temat tych wędzisk to te z jotubów, których osobiście nie zaliczam do obiektywnych.

Jaki macie problem kupić kij i ewentualnie odesłać? Wszystkie wasze wątpliwości zostaną rozwiane, albo się spodoba i zostawicie albo odeślecie i napiszecie na jerku opinie :) macie na to koledzy 14 dni i nic Was to nie kosztuje ;)

Co do samych kijów to łudząco podobne do SG tyle że inny kolorek.

Gdzie robione i zamawiane to można się domyśleć :)

• Like 2

Ponieważ po pierwsze kłania się Artykuł 34 ust. 4 ustawy o prawach konsumenta. Oznacza to, że konsument ma prawo do sprawdzenia towaru w taki sposób, w jaki mógłby to zrobić w sklepie stacjonarnym, ale jeżeli towar zostanie użyty w sposób nadmierny (czyli wykraczający poza ten cel), sprzedawca może obniżyć kwotę zwrotu o wartość, jaką towar stracił przez to użycie.

W głównej mierze nie interesuje mnie wygląd wędziska, tylko jego właściwości w jego naturalnym środowisku, czyli nad wodą tzn. jak ładuje przynęty, czy opisane c.w. jest w miarę zgodne z rzeczywistym ciężarem wyrzutowym, jak z czułością blanku itp.

Pozdrawiam.

Jaki macie problem kupić kij i ewentualnie odesłać? Wszystkie wasze wątpliwości zostaną rozwiane, albo się spodoba i zostawicie albo odeślecie i napiszecie na jerku opinie :) macie na to koledzy 14 dni i nic Was to nie kosztuje ;)

Co do samych kijów to łudząco podobne do SG tyle że inny kolorek.

Gdzie robione i zamawiane to można się domyśleć :)

to nie jest darmowe bo to nei allegro smart

zwrot jest płatny

Temat ucichł, a przedstawiciele mocno przekonują, że ich wędziska rozchodzą się jak świeże bułeczki. Nawet swój ostatni materiał zatytułowali cyt.: "Wędki, które Podbijają Rynek...". Skoro tak podbiły ten rynek (co moim zdaniem odbiega od stanu rzeczywistego spoglądając na ofertę sklepową, w której wszystkie modele są dostępne), to nie wierzę, że nikt z jerka nie zakupił tego cudu techniki i nie sprawdził na własnej skórze jak pracują te świetne wędziska porównywane nawet do grafitowego lidera

Jestem bardzo ciekawy obiektywnej opinii na temat tego wyrobu, a szczególnie jak wypada w porównaniu do propozycji rynkowych w podobnym przedziale cenowym (300-400 zł). Na papierze wypada to słabo, a jedyne opinie na temat tych wędzisk to te z jotubów, których osobiście nie zaliczam do obiektywnych.

Standard

przy takim hejcie Ci co kupili boja sie przyznać

gdyby opinie były tutaj bardziej na plus to tych co kupili byłoby więcej - tzn tych co by sie pochwalili zakupem

ale napewno zaraz ktoś odważny sie znajdzie ... moment...

Standard

przy takim hejcie Ci co kupili boja sie przyznać

gdyby opinie były tutaj bardziej na plus to tych co kupili byłoby więcej - tzn tych co by sie pochwalili zakupem

ale napewno zaraz ktoś odważny sie znajdzie ... moment...

„Hejcie”? Rozumiem, że jak ktoś jest do czegoś sceptyczny i nie wychwala każdej „nowością”, niczym gimbaza, to od razu jest to „hejt” ????

Ja np łowię kleniojazie kołowrotkiem 4000SW, (co zdecydowanej większości internetowych łowców nie mieści się w głowie), ale mam w poważaniu, co tym sądzą inni, zatem nie dramatyzuj Kolego, że ktoś kupił wędkę i boi się napisać, bo na jerku ludzie nie pieją z zachwytu nad kolejną seryjną wędka z Chin.

• Like 2