rower26 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zobaczcie,już dwie strony wątku nabite o tych wędkach. Konkluzja: ich marketing działa. Nie ważne jak się mówi, byle by się mówiło. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek25 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Ja sobie zamówię tubular 2.3m 1-7g to nie majątek a szukam coś pod obrotówki na okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Elegancki sprzęt z daleka jak Tournament a i przeloteczka klasa bazar style .Jeleni nie brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Ja nie wiem czy jeleni, jeszcze nie ma żadnych info o tych wędkach oprócz samej pleciony. Wagowo i wyposażeniowo bez szaleństwa ale użytkowo to jeszcze chyba nie bardzo wiadomo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Poczekajmy na opinie z nad wody miałem kupować,ale jednak poczekam,może ktoś coś skrobnie o mdelu 270 1-9g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Fascynujący wątek o kolejnym „Złotym Graalu” z Chin ???? Te wędki na pewno rozbiją bank na polskim rynku - brać od razu po trzy, bo zaraz nie będzie ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Majki autorytetem w nadzorowaniu budowy blanku, nie jest, aczkolwiek wiedzę pewnie ma. Czy te wędki są lepsze od chociażby serii sg2 bedacej czesto na rozmaitych promkach i w moim odczuciu bardzo udanej, nie wiem. Kiedyś dostałem plecionke HTx4 i była tak samo dobra, jak seaknight triposeidon( użytkuje 3 sezon na Wiśle) za ułamek ceny. Co do wędek, dopóki nie przetestuję ich ktoś 'powazny', nie tknę kijem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Kiepski pieniądz, wypiera dobry pieniądz - to nieśmiertelna dewiza naszych rynkowych tygrysów.. i tygrysków w typie miki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Akurat kupiłem w tamtym sezonie plecionkę forever color HT i tutaj mogę potwierdzić że krwisto czerwony kolor w ogóle nie schodzi taki jak był taki jest ,plecionka śliska ,nie strzępi się o żadnym brudzeniu kolorem nie ma mowy ,co oczywiście nie mozna powiedzieć o tych zwykłych plecionkach HT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Nie wiem jak sprzęt ale marketing działa, nie oceniam środków jakie prowadzą do efektów ale te są niezaprzeczane. Jednak najlepiej się zarabia na negatywnej emocji, wiadomo nie od dziś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Przy machaniu i przyginaniu w sklepie na sucho bardzo fajne wędki. Wydają się zrobione z wyższego modułu węgla, może po prostu nieźle wyważone. Jak dla mnie wygodny uchwyt i interesujące, dobre ugięcia. Czy cena OK to kwestia dyskusji. Jakby dołożyli jakieś markowe przelotki niekoniecznie z gornej półki to dla mnie do przełknięcia, a tak do zastanowienia. Dla mnie wędka to praca blanku i subiektywne odczucie czy mi pasuje,a nie moduł czy ilość lakieru na omotce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 13 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 ALE PSZCZOŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Coś temat zamarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 30 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Pokupowali i łowią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Kupiłem swego czasu 3 kije Shore Game w Plecionie, za bodajże 150 sztuka i na nie łowię. Jak wrzucą w tej cenie, pewnie patyk wezmę. Za te ceny, co proponują, wolałbym już jakąś Daiwe Ballistic, np. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 1 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 No ostatnio kupiłem kilka Daiwek i jestem bardzo, bardzo zadowolony! Ballistic akurat nie ale Caldia Sensor jest petarda a wcale dużo nie kosztowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Kupiłem swego czasu 3 kije Shore Game w Plecionie, za bodajże 150 sztuka i na nie łowię. Jak wrzucą w tej cenie, pewnie patyk wezmę. Za te ceny, co proponują, wolałbym już jakąś Daiwe Ballistic, np.jak najbardziej w tej cenie około 150 tez kupie- sprawdze czy takie genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Temat ucichł, a przedstawiciele mocno przekonują, że ich wędziska rozchodzą się jak świeże bułeczki. Nawet swój ostatni materiał zatytułowali cyt.: "Wędki, które Podbijają Rynek...". Skoro tak podbiły ten rynek (co moim zdaniem odbiega od stanu rzeczywistego spoglądając na ofertę sklepową, w której wszystkie modele są dostępne), to nie wierzę, że nikt z jerka nie zakupił tego cudu techniki i nie sprawdził na własnej skórze jak pracują te świetne wędziska porównywane nawet do grafitowego lidera ????Jestem bardzo ciekawy obiektywnej opinii na temat tego wyrobu, a szczególnie jak wypada w porównaniu do propozycji rynkowych w podobnym przedziale cenowym (300-400 zł). Na papierze wypada to słabo, a jedyne opinie na temat tych wędzisk to te z jotubów, których osobiście nie zaliczam do obiektywnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Jaki macie problem kupić kij i ewentualnie odesłać? Wszystkie wasze wątpliwości zostaną rozwiane, albo się spodoba i zostawicie albo odeślecie i napiszecie na jerku opinie macie na to koledzy 14 dni i nic Was to nie kosztuje Co do samych kijów to łudząco podobne do SG tyle że inny kolorek.Gdzie robione i zamawiane to można się domyśleć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Ponieważ po pierwsze kłania się Artykuł 34 ust. 4 ustawy o prawach konsumenta. Oznacza to, że konsument ma prawo do sprawdzenia towaru w taki sposób, w jaki mógłby to zrobić w sklepie stacjonarnym, ale jeżeli towar zostanie użyty w sposób nadmierny (czyli wykraczający poza ten cel), sprzedawca może obniżyć kwotę zwrotu o wartość, jaką towar stracił przez to użycie.W głównej mierze nie interesuje mnie wygląd wędziska, tylko jego właściwości w jego naturalnym środowisku, czyli nad wodą tzn. jak ładuje przynęty, czy opisane c.w. jest w miarę zgodne z rzeczywistym ciężarem wyrzutowym, jak z czułością blanku itp.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Jaki macie problem kupić kij i ewentualnie odesłać? Wszystkie wasze wątpliwości zostaną rozwiane, albo się spodoba i zostawicie albo odeślecie i napiszecie na jerku opinie macie na to koledzy 14 dni i nic Was to nie kosztuje Co do samych kijów to łudząco podobne do SG tyle że inny kolorek.Gdzie robione i zamawiane to można się domyśleć to nie jest darmowe bo to nei allegro smartzwrot jest płatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Temat ucichł, a przedstawiciele mocno przekonują, że ich wędziska rozchodzą się jak świeże bułeczki. Nawet swój ostatni materiał zatytułowali cyt.: "Wędki, które Podbijają Rynek...". Skoro tak podbiły ten rynek (co moim zdaniem odbiega od stanu rzeczywistego spoglądając na ofertę sklepową, w której wszystkie modele są dostępne), to nie wierzę, że nikt z jerka nie zakupił tego cudu techniki i nie sprawdził na własnej skórze jak pracują te świetne wędziska porównywane nawet do grafitowego lidera Jestem bardzo ciekawy obiektywnej opinii na temat tego wyrobu, a szczególnie jak wypada w porównaniu do propozycji rynkowych w podobnym przedziale cenowym (300-400 zł). Na papierze wypada to słabo, a jedyne opinie na temat tych wędzisk to te z jotubów, których osobiście nie zaliczam do obiektywnych. Standardprzy takim hejcie Ci co kupili boja sie przyznaćgdyby opinie były tutaj bardziej na plus to tych co kupili byłoby więcej - tzn tych co by sie pochwalili zakupemale napewno zaraz ktoś odważny sie znajdzie ... moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Wydaje się, że te wędki dzielnie pracują, holując kanadyjskie łososie. Co prawda spinningu tu niewiele ale zawsze.... https://youtu.be/0SCd8yYhcXY?si=ocDUGJsNlrLKgk_l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Standardprzy takim hejcie Ci co kupili boja sie przyznaćgdyby opinie były tutaj bardziej na plus to tych co kupili byłoby więcej - tzn tych co by sie pochwalili zakupemale napewno zaraz ktoś odważny sie znajdzie ... moment...„Hejcie”? Rozumiem, że jak ktoś jest do czegoś sceptyczny i nie wychwala każdej „nowością”, niczym gimbaza, to od razu jest to „hejt” ???? Ja np łowię kleniojazie kołowrotkiem 4000SW, (co zdecydowanej większości internetowych łowców nie mieści się w głowie), ale mam w poważaniu, co tym sądzą inni, zatem nie dramatyzuj Kolego, że ktoś kupił wędkę i boi się napisać, bo na jerku ludzie nie pieją z zachwytu nad kolejną seryjną wędka z Chin. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Jak zwykle w przypadku panów z pleciony, duuuuzo hype'u, zwykle o nic. Marketing youtubowy rozdmuchany do granic , a sprzęt przeciętny, od linek, okularów, wędek, teraz tylko czekać na kołowrotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi