Skocz do zawartości
  • 0

Rex Hunt

Efex

Pytanie

Witam wszystkich..

Zupełnie niespodziewanie miałem przyjemność spotkać legendarnego Rexa Hunta w.. Pradze B)

http://zanderix.epwik.com.pl/salmo/efex/rex.jpg

Niesamowicie otwarty i przyjacielski człowiek, prosił przekazać pozdrowienia dla wszystkich wędkarzy w Polsce, co niniejszym czynię. Okazało się, że Rex zna nasze przynęty i powiedział, że doskonale wie, które najlepiej sprawdzają się w Australii.. W czasie naszej rozmowy wprawił mnie w osłupienie gdy niespodziewanie stwierdził, że musi mieć autograf od reprezentanta tak znanego producenta przynęt jak Salmo ;) Bardzo żałuję, że mieliśmy tylko 5 minut na rozmowę, ale wymieniliśmy się wizytówkami i obiecaliśmy pozostać w kontakcie.. Mam nadzieję, że to nie było nasze ostatnie spotkanie.

Pozdrawiam serdecznie B)

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jeśli chodzi o przynęty to nie wchodziliśmy w szczegóły, bo szkoda było czasu (były ważniejsze tematy). Skończyło się na stwierdzeniu, że jak będę się wybierał do Australii na ryby otrzymam szczegółowe instrukcje ;)

Jeśli chodzi o wzrost to Rex jest rzeczywiście olbrzymi, a mój nikczemny wzrost tylko potęguje wrażenie jego wielkości. :mellow:

Pozdrawiam,

• 0

w sumie szkoda - ciekawie by było zweryfikować Australijską wędkarską rzeczywistość z tym co Rex pokazuje w swoich filmach.

Mi najbardziej w głowie utkwiły dwa odcinki, jednen na którym łowili kapitalne okonie na jakimś wysychającym zbiorniku zaporowym, przy czym te nasze garby dla nich były rybami egzotycznymi i drugi jak łowili tarpony na takiej małej rzeczce w północnej Australii, z brzegu z takiego przłomu skalnego, rzeczka wyglądała na góra 20 m szerokości a były w niej takie kłody że szok :huh:

• 0

Friko pamietam ten odcinek z okoniami,fajne takie zółto zielone były :mellow:

no i okolo 50taki :huh: o ilr pamietam łowili na jakieśdziwne larwy ribaków,a może to jętki były :unsure: czy larwy motyla.

w tym odcinku były jeszcze łowionie świetne Kropki na dryfującą nimfę wiadomo takie po 3-4kg

Facio odwala kapitalną robotę w propagowaniu wedkarstwa.