Zupełnie niespodziewanie miałem przyjemność spotkać legendarnego Rexa Hunta w.. Pradze
Niesamowicie otwarty i przyjacielski człowiek, prosił przekazać pozdrowienia dla wszystkich wędkarzy w Polsce, co niniejszym czynię. Okazało się, że Rex zna nasze przynęty i powiedział, że doskonale wie, które najlepiej sprawdzają się w Australii.. W czasie naszej rozmowy wprawił mnie w osłupienie gdy niespodziewanie stwierdził, że musi mieć autograf od reprezentanta tak znanego producenta przynęt jak Salmo Bardzo żałuję, że mieliśmy tylko 5 minut na rozmowę, ale wymieniliśmy się wizytówkami i obiecaliśmy pozostać w kontakcie.. Mam nadzieję, że to nie było nasze ostatnie spotkanie.
Pytanie
Efex
Witam wszystkich..
Zupełnie niespodziewanie miałem przyjemność spotkać legendarnego Rexa Hunta w.. Pradze
Niesamowicie otwarty i przyjacielski człowiek, prosił przekazać pozdrowienia dla wszystkich wędkarzy w Polsce, co niniejszym czynię. Okazało się, że Rex zna nasze przynęty i powiedział, że doskonale wie, które najlepiej sprawdzają się w Australii.. W czasie naszej rozmowy wprawił mnie w osłupienie gdy niespodziewanie stwierdził, że musi mieć autograf od reprezentanta tak znanego producenta przynęt jak Salmo
Bardzo żałuję, że mieliśmy tylko 5 minut na rozmowę, ale wymieniliśmy się wizytówkami i obiecaliśmy pozostać w kontakcie.. Mam nadzieję, że to nie było nasze ostatnie spotkanie.
Pozdrawiam serdecznie
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi