Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Dzisiaj dostałem paczkę od Tomka z wędka z pracowni FishingArt a mianowicie CTS Elite Long Range 2,4 m 2-6 lb 5-15g po przykreceni do niej Aldebarana zestaw tak leży w łapie ze prawie nie czuć że coś się trzyma ... i tu pada pytanie : jak ja moglem tak dlugo lowic na spina , masakra . Co do samego patyka powiem tylko tyle : kawał dobrej roboty . Juz się nie mogę doczekać pierwszego rzutu :) 

Dzisiaj dostałem paczkę od Tomka z wędka z pracowni FishingArt a mianowicie CTS Elite Long Range 2,4 m 2-6 lb 5-15g po przykreceni do niej Aldebarana zestaw tak leży w łapie ze prawie nie czuć że coś się trzyma ... i tu pada pytanie : jak ja moglem tak dlugo lowic na spina , masakra . Co do samego patyka powiem tylko tyle : kawał dobrej roboty . Juz się nie mogę doczekać pierwszego rzutu :)

Dlatego zawsze pytam jaki multi będzie docelowo dokręcony do patyka.Dla mnie jest istotna waga i czy będzie to Low Profile,czy Round.Do tych ostatnich zawsze zakładam tzn.ustalam założenie większych przelotek wlotowych.Takie zbrojenie miały Daiwy Morethan Branzino i świetnie mi się tym łowiło.Ten kijek ogarnie spokojnie Twoje konkretne Klenie a Bolków też się nie boi.Aldek ma szpule płytką ale nie aż tak żeby go to dyskwalifikowało przy Rapach.Zestaw można powiedzieć uniwersalny.Kijek ma akcję w sam raz do nauki.    

• 1 miesiąc temu...