RafałWrocław Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dzisiaj otrzymałem paczke od Mefisto : Młynek robi wrażenie , lekki jak piórko dobrze spoasowany , ładnie kręci wydaje się mocny Teraz to już tylko na kijek czekam i relacje z pola walki zdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Rafał ja to bym zmienił mu korbkę i star drag a te oryginalne to ja bym od Ciebie przytulił do mojego Chronarcha hehe.Świetna maszynka.Sezon tuż,tuż!!!Od stycznia to już leci jak z bicza strzelił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Tak pewnie zrobie tylko podeślij mi ten link do Availa hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Tomku,a czy te gwiazdki będą pasić do Daiwa Alphas Finesse Custom 105HL,ewentualnie jeszcze do curado 101d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 To już trzeba poszperać na ich stronie. http://www.japantackle.com/Tuning_parts/Tuning_handles_Shimano.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Linka już dodałem do ulubionychDzięki Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzisiaj dostałem paczkę od Tomka z wędka z pracowni FishingArt a mianowicie CTS Elite Long Range 2,4 m 2-6 lb 5-15g po przykreceni do niej Aldebarana zestaw tak leży w łapie ze prawie nie czuć że coś się trzyma ... i tu pada pytanie : jak ja moglem tak dlugo lowic na spina , masakra . Co do samego patyka powiem tylko tyle : kawał dobrej roboty . Juz się nie mogę doczekać pierwszego rzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Zdaj relację jak nad wodą poszło. Jak tam prace nad moim super -jerkiem idą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jak krew z nosa cieżko uzystak takie parametry ale juz jestem blisko hehe jednak PCV tu sie sprawdza lepiej niż lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dzisiaj dostałem paczkę od Tomka z wędka z pracowni FishingArt a mianowicie CTS Elite Long Range 2,4 m 2-6 lb 5-15g po przykreceni do niej Aldebarana zestaw tak leży w łapie ze prawie nie czuć że coś się trzyma ... i tu pada pytanie : jak ja moglem tak dlugo lowic na spina , masakra . Co do samego patyka powiem tylko tyle : kawał dobrej roboty . Juz się nie mogę doczekać pierwszego rzutu Dlatego zawsze pytam jaki multi będzie docelowo dokręcony do patyka.Dla mnie jest istotna waga i czy będzie to Low Profile,czy Round.Do tych ostatnich zawsze zakładam tzn.ustalam założenie większych przelotek wlotowych.Takie zbrojenie miały Daiwy Morethan Branzino i świetnie mi się tym łowiło.Ten kijek ogarnie spokojnie Twoje konkretne Klenie a Bolków też się nie boi.Aldek ma szpule płytką ale nie aż tak żeby go to dyskwalifikowało przy Rapach.Zestaw można powiedzieć uniwersalny.Kijek ma akcję w sam raz do nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Zapodaj foteczki kija bo myślę o czymś podobnym...najlepiej z aldkiem:) Edytowane 20 Lutego 2013 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dokładnie kolego zapodaj fotki, ciekawi mnie bardzo jak to wszystko się komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jak wrócę do domu to wrzuce foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Kijaszek Rafała pod aldebarana. Edytowane 20 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Tomku pozwoliłem sobie wrzucić kilka fotek od Ciebie zaraz wrzuce cos z mlynkiem ale nie obiecuje - swiatlo do du... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Najlepiej nad wodą pstryknąć foto z aldkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Racja i najlepiej z tłustym Jaziem - już się doczekać nie mogę hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 O tak.Kurna jakie bąki dostałem od Arka na Jaśki i Kleksy Reńskie to szok.Czarnobyl normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Podeślij mi foto na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Kilka migawek z pola walki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ładnie, ładnie Rafał, tylko czemu na zębach brak smaru Shimano specjalnie do tego celu stworzonego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Poszedł na okładziny hamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Wiem,że tam się nadaje. W instrukcjach serwisowych Shimano na ich stronie smaruja nim koła napędowe. http://fish.shimano.com/publish/content/global_fish/en/us/index/customer_service0/reel_maintenance_instructions.download.-mainParsys-0001-downloadFile.html/Maintenance%20Tips-%20Baitcasting%20Reels%20(2%20pages).pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 fish.shimano.com/publish/content/global_fish/en/us/index/customer_service0/reel_maintenance_instructions.download.-mainParsys-0001-downloadFile.html/Maintenance%20Tips-%20Baitcasting%20Reels%20(2%20pages).pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi