RafałWrocław Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Shimano cenniejszy mobilithu mam jak nasr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 wow, to plastik tez sie smaruje? a nie rozpusci sie to-to od tego czerwonego specfiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Podobno nie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 skoro podobno, to dobrze wiedziec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Andrzej testował i mowi ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Od niedawna. A co będzie za 3 lata? Przekładnie nam spłyną do rzek i stawów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 W 3 lata jeszcze ze 3-4 razy bede zagladał do środka bede sprawdzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ten plastik to raczej PTFE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ten plastik to raczej PTFE. To dobrze czy źle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dobrze. Jak dobrze to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Tak swoją droga w środku było tak mało smaru ze wygladało to jak by poprostu ktoś kto go składał mial palce smarem pobrudzone i tyle co dotknął cześci to zostalo ... Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez RafałWrocław 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No ba. Jak byś miał tyle czasu aby tyrać nim non stop,w każdych warunkach pogodowych, to byś go sobie zużył i kupił następny za dwa latka. Zrozumiała strategia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 A miałem go w ogóle nie otwierać w koncu nowy ... młynki do spina zawsze otwierałem po zakupie i smarowałem widze ze w multikach bez zmian i trzeba to robić nawet z JDMami z wysokiej półki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wczoraj dostałęm Ryoge 1016HL i powiem ze wydawało mi się ze bedzie pół raza większa niż jest - pozytywne zaskoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wczoraj dostałęm Ryoge 1016HL i powiem ze wydawało mi się ze bedzie pół raza większa niż jest - pozytywne zaskoczenie nowa tez wymaga smarowania -wiem bo posiadam takową sam nie smarowałem nie dał bym rady tego poskładać ( dzieki Tomek jeszcze raz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja narazie dojrzewam do tego Ale pierwsze wrażenie robi niesamowite nadal w szoku jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Takie szybkie porównanie z Aldkiem : Większa dużo nie jest ale 110 g różnicy wagowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Cały czas trenuje potrafię już posłać 4 g wobler na 15-20 m a widocznym na zdjęciu poniżej ZZrapem od Tomka rzucam około 50-55 m Oczywiście nie obyło się bez wypadków i ze 40 m PP 15lb poszło w pi.... Jednak Ryoga jest o wiele bardziej wymagająca pod względem wagi wabików od Aldebarana - zwiodła mnie jej wielkość do UL się nie nadaje na 100 % Ta metoda jest nie z tej ziemi nie wiem co ja tyle lat ze spinem robiłem , żałuje z calego serca ze dużo wcześniej nie przestawiłem się na casta ZZrap to moj numer 1 !!! nie widziałem jeszcze tak niesamowitej konstrukcji - Tomek to prawdziwy magik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Mi się ten Aldek podoba jak cholera.Ryoga też spoko obsłuży Ci 5g wobki tylko hamulec ustaw na 6-7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Aldek to klasa sama w sobie , sprawdza się wszystko to o czym mi mowileś odnośnie profili jak porównuje go z Ryoga : - plus za odległość wodzika od szpuli ( w Ryodze strasznie to skraca rzuty i linka dostaje po tyłku podczas wybierania) - wygodniej się go trzyma i można wsadzić palucha pod niego Tak sie teraz zastanawiam czy jednak Ztka nie była lepszym wyborem niz Ryoga hehe W akcji : Edytowane 7 Maja 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Mi się ten Aldek podoba jak cholera.Ryoga też spoko obsłuży Ci 5g wobki tylko hamulec ustaw na 6-7. co do rzucania 5g woblerem z Ryogi - możliwe że dała by rade ale na bank nie na lince 15lb . I na 100% musze ją przesmarować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) No to Zetkę trza było brać To jest to samo co duża Ryoga 2020.Ja chyba będę kupował Małą Ryogę i dam do anodowania na czarno. albo jej tuning Maegabass LN.Przy smarowaniu Ryogi trzeba cholernie uważać na mechanizm terkotki hamulca!! Edytowane 7 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Tomku po morderczych treningach i poświeceniu prawie całej PP 15 lb rzucam Twoim Raptorem6 (6-7g) na ok 30 m Co do smarowania Ryogi to cały czas dojrzewam do tego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) Tomku po morderczych treningach i poświeceniu prawie całej PP 15 lb rzucam Twoim Raptorem6 (6-7g) na ok 30 m Co do smarowania Ryogi to cały czas dojrzewam do tego hehe Nic się nie przejmuj.Pierwsze otwarcie to tylko dorzucenie smaru.Nie musisz rozkręcać wszystkiego.Wystarczy tyle: i nie wal za dużo smarowidła!!Przekładnia i tak to wywali na ścianki a zostawi sobie tylko tyle ile jej trzeba.Dużo smaru to błąd! Edytowane 7 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi