Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jaka mała "Ryoszka". Ja zawsze śliniłem się na widok fotek w necie CC101DC ze złotą szpulką ten pierwszy oraz do małej Ryogi - ten pierwszy już mam a niebawem będzie ryoga + tuning. Nie łowię UL, startuję od 5/6g po jerki 40/100g i myślę, że te dwa dadzą radę. Ja jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość i już niedługo zestawy będą na 100% skompletowane. 

Ja chorowałem na CC51 ale wypadek losowy sprawił ze w jej miejscu pojawił się Aldebaran i nie żaluje . Ryoga już sprawdzona na lekko i w miarę komfortowo rzuca się woblerem 6g . Teraz czekam na kij zeby pomachac woblerami do max 30 g tam wydaje mi sie ze wyniki będą lepsze , w między czasie czeka ją smarowanie - wrzuce kilka fotek :) 

O żesz w morde,po cichu liczyłem że tak :P

A nie wiesz gdzie tego chronarcha w PL dostane?

U mnie  ;)

Jutro wystawię swojego na giełdę, bo jeszcze zdjęć nie zrobiłem i mod by mnie ukarał  :D

Funkiel nówka, nie śmigany, nawet nie przykręcany do kija. Miał być dla mnie, ale nastąpiła drobna zmiana planów i idzie pod młotek.

• 4 tygodnie później...

Dzisiaj byłem nad Odra i lekki szok ... wiedziałem że woda jest wysoka ale nie aż tak xD że wysoka to pół biedy 14 cm niepomalowanego woblera z PCV nie było widać jak zszedł na 10 cm pod wode , prąd taki ze jak rapalka DT go złapała to mało kija z reki nie wyrwło :) Próbowałem pobawić się w zalanych trawach z popperkami czy lekkimi dużymi gumami ale w zalanych trawach są tylko ..... zalane trawy ... i jeszcze jedno - jak dorwaly mnie komary to dloni nie bylo widać , krwi nie bede mogł oddawać przez 4 miesiace chyba ;/ zastanawiam się nawet poważnie nad szczepieniem przeciwko malarii :D Jedyne co wyszlo z wędkowania to kilka obiecanych fotek RYOGI z T-Knobami (zdjecia tez nie za dobre - tej jeb.... komary ;/ ) : 

p1000709j.jpgp1000710.jpgp1000713j.jpgp1000715b.jpgp1000711lu.jpg

Mnie bardziej interesuje badyl do którego Ryoga jest podpięta.Jeśli to SLF8615 to napisz coś na temat przynęt jakie obsługuje wędka. 

Dokładnie to ten blank :) SLF8615-2 przynety mysle ze miedzy 6-35 spokojnie da rade chociaż skarajnych ciężarów za mocno nie testowałem - raczej nie za dobrze rzuca sie RYOGA z pleciuga 15lb 6g woblerkiem ale jeżeli chcesz to podepne do niej Aldebarana i przekonamy się jak nisko można zejść . Moje woblery maja max 30g i lataja z tego badyla nieziemsko , chociaz najlepiej  rzuca mi się  w przedziale 15-25  :)

Edytowane przez RafałWrocław

Dokładnie to ten blank :) SLF8615-2 przynety mysle ze miedzy 6-35 spokojnie da rade chociaż skarajnych ciężarów za mocno nie testowałem - raczej nie za dobrze rzuca sie RYOGA z pleciuga 15lb 6g woblerkiem ale jeżeli chcesz to podepne do niej Aldebarana i przekonamy się jak nisko można zejść . Moje woblery maja max 30g i lataja z tego badyla nieziemsko , chociaz najlepiej  rzuca mi się  w przedziale 15-25  :)

Dzieki za info.Aldka nie podpinaj,bardziej chodzi mi o możliwości blanku ,bo testowałem kumpla SLF9015 w spinie i przy rzucie trilem 9cm 22g już bardzo głęboko się ładował i rzut bez dynamitu,praktycznie z kija choć odległość prawie zadowalająca .Ale tak jak KrzysztoF Zieliński mówił ,że 8'6" w zbrojeniu pod multic bedzie dynamiczniejszy i te 30g powinien miotać daleko.