RafałWrocław Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ja to się boje tylko tych pie.... zawleczek , juz dwa razy przy aldku na kolanach po pracowni laziłem i jakimś cudem udało mi się odszukać ją w tym syfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) Po wypadku z udziałem tego kolesia i nagłego podmuchu wiatru aldek też dostał nową plecionke bo ze starej został kłębek hehe Power Pro 5 lb biała : Edytowane 7 Maja 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Pierwsze rybki na casta zaliczone - dzisiaj dwa szczupaczki niestety nieregulaminowe więc zdjeć nie zamieszczam , mimo wszystko cieszą ogromnie bo pierwsze i dodatkowo zlapane na woblera wykonanego przez moja kobiete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ale jaka mała "Ryoszka". Ja zawsze śliniłem się na widok fotek w necie CC101DC ze złotą szpulką ten pierwszy oraz do małej Ryogi - ten pierwszy już mam a niebawem będzie ryoga + tuning. Nie łowię UL, startuję od 5/6g po jerki 40/100g i myślę, że te dwa dadzą radę. Ja jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość i już niedługo zestawy będą na 100% skompletowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ja chorowałem na CC51 ale wypadek losowy sprawił ze w jej miejscu pojawił się Aldebaran i nie żaluje . Ryoga już sprawdzona na lekko i w miarę komfortowo rzuca się woblerem 6g . Teraz czekam na kij zeby pomachac woblerami do max 30 g tam wydaje mi sie ze wyniki będą lepsze , w między czasie czeka ją smarowanie - wrzuce kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 jak dla mnie i tak najlepszą pracę ma Chronarch za 9stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 On nadrabia urodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 jak dla mnie i tak najlepszą pracę ma Chronarch za 9stówek. Tomku,a powiedz mi gdzie u nas można go dostać?W FM nie ma, u Mefisto też nie widziałem.Jutro wybieram się z kumplem do Ciebie,może Twój jest na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Mój nie jest na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) O żesz w morde,po cichu liczyłem że tak A nie wiesz gdzie tego chronarcha w PL dostane? Edytowane 13 Maja 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 O żesz w morde,po cichu liczyłem że tak A nie wiesz gdzie tego chronarcha w PL dostane? U mnie Jutro wystawię swojego na giełdę, bo jeszcze zdjęć nie zrobiłem i mod by mnie ukarał Funkiel nówka, nie śmigany, nawet nie przykręcany do kija. Miał być dla mnie, ale nastąpiła drobna zmiana planów i idzie pod młotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Panowie pogadajcie sobie na giełdzie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Cześć Tomek dawaj na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Dzisiaj byłem nad Odra i lekki szok ... wiedziałem że woda jest wysoka ale nie aż tak xD że wysoka to pół biedy 14 cm niepomalowanego woblera z PCV nie było widać jak zszedł na 10 cm pod wode , prąd taki ze jak rapalka DT go złapała to mało kija z reki nie wyrwło Próbowałem pobawić się w zalanych trawach z popperkami czy lekkimi dużymi gumami ale w zalanych trawach są tylko ..... zalane trawy ... i jeszcze jedno - jak dorwaly mnie komary to dloni nie bylo widać , krwi nie bede mogł oddawać przez 4 miesiace chyba ;/ zastanawiam się nawet poważnie nad szczepieniem przeciwko malarii Jedyne co wyszlo z wędkowania to kilka obiecanych fotek RYOGI z T-Knobami (zdjecia tez nie za dobre - tej jeb.... komary ;/ ) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 OMG !!! Jaka korba a te knoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 nie no Rafał jak patrze na to Twoje cudo to mam ochotę to ... ocenzurować i zabronić pokazywania taka ładna maszynka... ...była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 A mi sie podoba :P I jakie wygodne te knoby hehe Nie znacie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Mnie bardziej interesuje badyl do którego Ryoga jest podpięta.Jeśli to SLF8615 to napisz coś na temat przynęt jakie obsługuje wędka. Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Dąbek 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 oj boże, oj boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ...Jedyne co wyszlo z wędkowania to kilka obiecanych fotek RYOGI z T-Knobami... Ale bratku żeś ją upiększył Ale jak lepiej leży w rączce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Teraz to można nią wodę ze studni ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Mnie bardziej interesuje badyl do którego Ryoga jest podpięta.Jeśli to SLF8615 to napisz coś na temat przynęt jakie obsługuje wędka. Dokładnie to ten blank SLF8615-2 przynety mysle ze miedzy 6-35 spokojnie da rade chociaż skarajnych ciężarów za mocno nie testowałem - raczej nie za dobrze rzuca sie RYOGA z pleciuga 15lb 6g woblerkiem ale jeżeli chcesz to podepne do niej Aldebarana i przekonamy się jak nisko można zejść . Moje woblery maja max 30g i lataja z tego badyla nieziemsko , chociaz najlepiej rzuca mi się w przedziale 15-25 Edytowane 7 Czerwca 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ale bratku żeś ją upiększył Ale jak lepiej leży w rączce Na żywo aż tak tragicznie nie wygląda - naprawde hehe Sami esteci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Dokładnie to ten blank SLF8615-2 przynety mysle ze miedzy 6-35 spokojnie da rade chociaż skarajnych ciężarów za mocno nie testowałem - raczej nie za dobrze rzuca sie RYOGA z pleciuga 15lb 6g woblerkiem ale jeżeli chcesz to podepne do niej Aldebarana i przekonamy się jak nisko można zejść . Moje woblery maja max 30g i lataja z tego badyla nieziemsko , chociaz najlepiej rzuca mi się w przedziale 15-25 Dzieki za info.Aldka nie podpinaj,bardziej chodzi mi o możliwości blanku ,bo testowałem kumpla SLF9015 w spinie i przy rzucie trilem 9cm 22g już bardzo głęboko się ładował i rzut bez dynamitu,praktycznie z kija choć odległość prawie zadowalająca .Ale tak jak KrzysztoF Zieliński mówił ,że 8'6" w zbrojeniu pod multic bedzie dynamiczniejszy i te 30g powinien miotać daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Z wielkim żalem musze sprzedać ALDEBARANA (potrzebuje szybko kasy ) Jak ktoś jest chętny to zapraszam na giełde - młynek w stanie idealnym z plecionka i pokrowcem w zestawie , niedawno nasmarowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi