RafałWrocław Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 W czwartek wrzuce fotki ale wygladad nieziemsko hehe musze jeszcze tylko z podkladkami pod te knoby pokombinowac troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Tam nie ma co kombinować.Tak jak w oryginałach dajesz i gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No i zatoczyłem koło.A.Stanek miał rację mówiąc jak sprzedawałem Ryogi że gonię własny ogon,w tej kwestii się zgadzam.Tym razem wolniejsza wersja a przy tym mocniejsza 1016L tuning zostaje tak jak jest na fotkach.Jedynie te korki przy uchwytach wywalę i dam jakieś srebrne.Korbka została wymieniona na taki sam rozmiar jak w oryginale.Multik wygląda dość finezyjnie i o to chodziło a przy tym przełożeniu ładowanie dłuższej nie ma sensu.Szpula złota jeszcze dojdzie.No i Ryoga 2020 ale jeszcze nie wiem czy HL czy L.Taka potrzeba bo bardzo mnie zaczęły bawić duże bezsterowce. A jednak... Mnie też korciło sprzedawać "dużą", na szczęście nic z tego nie wyszło.Gratuluję decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) No mi niestety udało się kiedyś sprzedać obie.Po pozbyciu się chodziłem w szoku przez m-c.Docelowo mają być 3multi 2020HL,1016HL i 1016L.No!może 4 jak Zillion nie zejdzie.Nie ma tego złego......itd.Będzie ogarniał ZZ'Rap'y tylko korbkę zmienię bo z tą setką to tak jak bym ze studni wodę ciągał. Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ktoś tu kiedyś na tym forum powiedział " i tak skończysz na RYODZE " ja też tak skończyłem .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Nooo teraz jest cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No nareszcie wkoncu mlynek wyglada jak powinien wygladac czyli bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Założe sobie jeden knob ZPI" drugi T ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Prosisz sie o ignora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Nie chcesz T knobów do Ziliona ;> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Nigdy takowego uchwytu nie miałem, ale...jak jest z ergonomią takiego...."patyczaka"? Pytam bez ironii i całkiem serio, bo nigdy się w tunning swoich młynków nie bawiłem, bo nie ma co za bardzo tunningować. I wcale nie dlatego, że niby już takie hi-tech na maxa Przeciwnie wręcz. Woły robocze i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Juz Ci mowilem co mozesz z T knobami zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Nigdy takowego uchwytu nie miałem, ale...jak jest z ergonomią takiego...."patyczaka"? Pytam bez ironii i całkiem serio, bo nigdy się w tunning swoich młynków nie bawiłem, bo nie ma co za bardzo tunningować. I wcale nie dlatego, że niby już takie hi-tech na maxa Przeciwnie wręcz. Woły robocze i tyle Powiem tak - też podchodziłem do tego steptycznie ale jak złapałem za niego pierwszy raz to byłem w szoku ( pozytywnym ) może nie jest to Tknob ktory jest zajeb..... wygodny ale wole te rurki niż oryginalne uchwyty Jutro jade sprawdzić je w boju Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A te rureczki to metal? Nie będą dawały po paluchach w zimnych porach roku? Czy wtedy zmiana na "T"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 To aluminium nie wiem jak je pomalowali na czerwono haha na zimne dni mam rekawiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Nie pomalowali a Anodowali Podobno sa wygodne. Mnie jak Kamila tuning jakos nie bawi ale moze dlatego ze moje mlynki w seri sa zajebiste :lol::p:ph34r::ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Taaa a o ktorym mowisz ??? Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Idz juz spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Chude. Te uchwyty. Według mnie oryginał lepszy. Poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Bo nie miałeś tych rurek w rekach , jak dla mnie sa wygodne jutro a w zasadzie dzisiaj sprawdzian bojowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ale ten wygląd. Takie chudzinki do porządnego okrąglaka. Ale są gusta i guściki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Spoko mam jeszcze T na zmiane a te ZPI" kupie jeszcze w czrnym kolorku pod korbe RCS hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Lepiej, Rafał, zabierz się za mojego jerka, zamiast kombinować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wygodne,wygodne.Główną ich zaletą jest przekazywanie tego co dzieje się z przynętą.Działają podobnie jak dobrze wykonany rezonans w wędkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właśnie jade to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi