Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

No i zatoczyłem koło.A.Stanek miał rację mówiąc jak sprzedawałem Ryogi że gonię własny ogon,w tej kwestii się zgadzam.Tym razem wolniejsza wersja a przy tym mocniejsza 1016L tuning zostaje tak jak jest na fotkach.Jedynie te korki przy uchwytach wywalę i dam jakieś srebrne.Korbka została wymieniona na taki sam rozmiar jak w oryginale.Multik wygląda dość finezyjnie i o to chodziło a przy tym przełożeniu ładowanie dłuższej nie ma sensu.

Szpula złota jeszcze dojdzie.No i Ryoga 2020 ale jeszcze nie wiem czy HL czy L.Taka potrzeba  bo bardzo mnie zaczęły bawić duże bezsterowce.

A jednak...  ;)

Mnie też korciło sprzedawać "dużą", na szczęście nic z tego nie wyszło.

Gratuluję decyzji.  :)

No mi niestety udało się kiedyś sprzedać obie.Po pozbyciu się chodziłem w szoku przez m-c.Docelowo mają być 3multi  2020HL,1016HL i 1016L.No!może 4 jak Zillion nie zejdzie.Nie ma tego złego......itd.Będzie ogarniał ZZ'Rap'y tylko korbkę zmienię bo z tą setką to tak jak bym ze studni wodę ciągał.

Edytowane przez Tomy

Nigdy takowego uchwytu nie miałem, ale...jak jest z ergonomią takiego...."patyczaka"? :) Pytam bez ironii i całkiem serio, bo nigdy się w tunning swoich młynków nie bawiłem, bo nie ma co za bardzo tunningować. I wcale nie dlatego, że niby już takie hi-tech na maxa :D Przeciwnie wręcz. Woły robocze i tyle ;)

Nigdy takowego uchwytu nie miałem, ale...jak jest z ergonomią takiego...."patyczaka"? :) Pytam bez ironii i całkiem serio, bo nigdy się w tunning swoich młynków nie bawiłem, bo nie ma co za bardzo tunningować. I wcale nie dlatego, że niby już takie hi-tech na maxa :D Przeciwnie wręcz. Woły robocze i tyle ;)

Powiem tak - też podchodziłem do tego steptycznie ale jak złapałem za niego pierwszy raz to byłem w szoku ( pozytywnym ) może nie jest to Tknob ktory jest zajeb..... wygodny ale wole te rurki niż oryginalne uchwyty  :)

Jutro jade sprawdzić je w boju :) 

Edytowane przez RafałWrocław