Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ja też zaraz spadam nad wodę.Testy nowych wzorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nooo teraz jest cacy Ciekawie to wygląda. Opisz jak z przenoszeniem drgań na knoby, powinno być zaskakująco "czule"... Optycznie też OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 to ja też dodam 3 grosze. ZPI w ręku nie miałem, swego czasu miałem możliwość pomachania monoblockiem (bardzo podobne rączki) i ni huhu mi to nie pasilo... w sumie to w tym roku miałem też REVO AURORA oraz shimano core oba mialy zalozone OKRĄGŁE knoby piankowe i stwierdzam ze jedna to też nie moja bajka... z ito to w ogole byłem zniesmaczony.... nic a nic mi nie leżała ta maszyna, rzucala jakoś kiepsko, odczucia też mocno mieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ciekawie to wygląda. Opisz jak z przenoszeniem drgań na knoby, powinno być zaskakująco "czule"... Optycznie też OK. Drgania przenoszone są pięknie - zamyśliłem się zwijająć Dorado Alaske i zahaczyła sterem o kamienie to aż wypuściłem uchwyt z łapy tak mnie to brutalnie wyrwało z tego błogiego stanu ( a na szpuli żyłka - co by było z pletką ) hehe nie oddam ich za żadne skarby - chyba moje RCSy T idą do lamusa Ogólnie po dzisiejszej zabawie z MGC plecionka idzie w niepamięć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Na hasiok!!!! z tymi T-knobami hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Na hasiok!!!! z tymi T-knobami hehe Tomek spóźnione ale szczere sto latek Zdrowia bo reszte da się kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ciesze sie ze linka spelnila twoje oczekiwania Szkoda wobka ale jak juz mowilem, odszedl jak bohater:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Ogólnie to dzisiaj pierwszy raz byłem z castem na "mojej" małej rzece i jestem w zajeb... szoku , dopiero teraz odkryłem wszystkie przewagi casta nad spinem - to juz nie Odra i rzuty zupelnie inne niż z rozbiegu i połobrotu byle by dalej precyzje rzutów ze spina miałem dość dobrą ale cast daje owiele wiecej z trzykrotnie mniejszym wysiłkiem , to poprostu przychodzi naturalnie . Całkowita kontrola nad wabikiem który leci w wybrane przez nas miejsce jest nie do opisania ... MASAKRAAAA Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jeszcze jedna niespodzianka dzisiejszego dnia : Robert jesteś artystą - ten leci w ramke ale bede musiał się u Ciebie obkupić po brzegi pudełek KLASA SAMA W SOBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ale multik utytłany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ale multik utytłany!!! Już umyty sobie schnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ciesze sie ze dales sie przekonac do zylki i ze teraz wiesz ze to zadna czarna magia Zalety juz poznales sam a tak jak mowilem jak by ta minimalna rozciagliwosc byla utrudnieniem przy szklakach mam jeszcze cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ciesze sie ze dales sie przekonac do zylki i ze teraz wiesz ze to zadna czarna magia Zalety juz poznales sam a tak jak mowilem jak by ta minimalna rozciagliwosc byla utrudnieniem przy szklakach mam jeszcze cos innego Ona tak mało się rozciąga że nawet przy szklakach da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 tak sobie oglądam i nie mogę się nadziwić jaki zakres pracy ma ten kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Rozwiniesz swoja mysl Kamilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dawno nie widziałem tak pięknej i równomiernej progresji w wędce True Fast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Piszesz o moim everku czy o czyms innym bo cos nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 piszę o HCSC-67MH The Bluemeister , a poniekąd w nawiązaniu do Twojego TCSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Heraclesy sa w pyte to fakt ale mojego tez uwielbiam i nie wyobrazam sobie jesieni bez niego :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja byłem już zdecydowany na Steez'a Flankera do połowu z brzegu 12-20g + 3-4" (max 25), ale nie dostępny więc może się przekonamy czy te HC są takie fajne (łódka 15-25g +3-4" (max 30g) )tylko ten uchwyt jakiś dziwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ta gulalka na dole tez mi nie podchodzi ale produkcja Seri Tactics ma zostac wstrzymana albo juz zostala. The tempest to zadna nowosc ale kij dalej jest numerem 1 dla mnie. Dostac te kije latwo nie jest ale trafic da sie jeszcze. Seria Orochi Megabassa podobno tez ma kilka ciekawych kijkow w swoim Line Up'ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Tym razem po "waszemu" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 jednak się przekonamy czy ten Bluemeister to taki cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Super Kamil! To czekam na jakis opis i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 mam dziurę 10,5m na Wiśle z bardzo spokojnym, leniwym nurtem i wyjściem na 4m, to wypróbuję i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi