meme174 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ten scorpion dc7 tez mi chodzi po glowie ... choc ktos pisał ze dc jest ok jezeli chodzi o odleglosci rzutowe a jak umiesz rzucac i rzuty na 20- 40 m ci starcza to dc jest zbedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Mnie Kamil na Zonde namawia haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Bron Boze na Hedgehog zonde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Bron Boze na Hedgehog zonde No fakt niech Ci bedzie ale kto wie ... może za kilka miesiecy się skuszę Pozwolę sobie przypomnieć wszystkim ze nadal utrzymuje się promocyjna cena na moje Blaasy spowodowana wymianą na szklane blanki z FishingArtu : http://jerkbait.pl/topic/27232-s-blaas-f-slf8610-2-i-slf8615-2-nowe-ceny-650-zł/ Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bron Boze na Hedgehog zonde Puki w życiu jest C&C to wszystko sie układa jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) no przyleciał, mam nadzieję, że w weekand da się więcej powiedzieć czy ten EG był wart zachodu Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 no przyleciał, mam nadzieję, że w weekand da się więcej powiedzieć czy ten EG był wart zachodu Wrzuć fotki tego badyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 fotki można znaleźć w necie, zaraz będzie, że się chwalę , jak przetestuję i będę miał coś sensownego do napisania, to skrobnę, teraz na sucho, to nie ma co opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jest czym sie chwalic wiec nie przesadzaj Kamilu. Co innego jak bys extra watek otworzyl, tu sa sami swoji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) styl jest prosty, jeśli nie prostacki i nie bardzo jest się czym chwalić, ja postawiłem tym razem na zachwalane na niektórych forach właściwości użytkowe, a nie estetyczne (co do mnie nie podobne ) źródło yahoo.jp : ja podtrzymuję to co napisałem wyżej, a na razie niech wypowiadają się ci co już przetestowali http://www.tackletour.com/reviewegheraclesbluem.html Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Lubie te everki,maja cos w sobie. Jestem Ciekaw twojej opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 w niedzielę jadę na cały dzień popływać na Wisełce, to może już jakieś zdanie będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Super, to zycze pierwszych wislany potworow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 W tym tygodniu serwisowalem swoje zabawki i cyklem kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Szczoteczka przydatna rzecz. Myślałem, że tylko ja jej uzywam. Szlifowały nasze kły a teraz zęby kół czyszczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dokladnie, mam dwie i to markowe :D Do tego super wyczyscisz rame i inne ciezko dostepne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Pędzelek jeszcze by się przydał. I strzykawka z uciętą, lekko skrzywiona igłą lekarską do podawania smaru w trudno dostepne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 @Godski, pedzelki mam i kiedys nawet uzywalem ale zawsze o nich zapomne. Strzykawka dobra mysl, bedzie trzeba sie zaopatrzyc, dzieki. A teraz z innej beczki. Kij Rafala dzisiaj doszedl i jak juz widzialem go u kuriera w reku wiedzialem ze caly to on nie bedzie, i Neine byl. Nwjlepsze w w tym wszystkim ze wyslwli zly kij Masakra jakas z tym DHL ostatnio Najdrozsi w branzy ale spusteszenie sieja niezle. 4 paczka z rzedu z ktora cos nie tak bylo ale zeby polamac kija do 1 uncji tuz nad 1 przelotka Brak mi slow ko....a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 W tym roku mam szczęście jak Ku.. w wielki piątek ... Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No ziom nie poszlo jak planowalismy ale naszczescie kijek podwojnie ubezpieczony wiec mozesz spac spokojnie. Zrobie wszystko co w mojej mocy zebys jak najszybciej dostal wlasciwy patyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No ziom nie poszlo jak planowalismy ale naszczescie kijek podwojnie ubezpieczony wiec mozesz spac spokojnie. Zrobie wszystko co w mojej mocy zebys jak najszybciej dostal wlasciwy patyk. Mam nadzieje że uda się ogarnać wszystko do 10 września , bo mam zamiar mocno go wykorzystywać na urlopie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Kurcze, aż normalnie brak słów dobrze że ubezpieczony, ale i tak zachodu kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jak bym miał podsumować 2013 rok użył bym jednego słowa - PECH !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Najlepsze w tym wszystkim ze wyslali inny model kija jak zamowilem spakowane bylo tragedia, kij w samym pokrowcu i w kartonie co na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 no ale kto tak spakowal? przeciez nie DHL chyba? tzn. DHL jest temu winne, ze sprzedawca wysylkowy wedek nie zna sie na swoim fachu ... czy kompletnie nie zrozumialem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi