RafałWrocław Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 (edytowane) No to pozostaje uśmiechnąć się do kogoś,kto będzie robił zakupy w Dżapanii,bo ja tego nie ogarniam Ja zamawiałem u Mefisto P.S Zmieniłem nazwę wątku - chyba lepiej ona oddaje jego charakter Z poradnika młodego castingowca zrobiła się kafejka do pogadania o wszystkim i o niczym Edytowane 11 Września 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 szukalem na eay - to albo usa albo korea od machine gun castaJa jak by co zostaje przy dead or alive - dąbek czyli co zamawiac Ci dead or alive czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 przyleciał do mnie Steez Flogger 67HMH i jestem po pierwszych testach "polowych" - dosłownie i porównaniu z Bluemeisteremi mam teraz bardzo mieszane uczucia zarówno do jednego jak i drugiego, ale o tym jutro, dziś jakiś padnięty jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 To jestem ciekaw jak te kijki ocenisz. Rzucalem troche the flogger i mi podpasil ten kijaszek. Fajny, lekki i ciety tak jak lubie. Czulosc tez bardzo dobra przynajmniej przy glowkach od 18gr, lzej nie lowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 jutro napisze krótką ocenę/porównanie - trochę pewnie zaskakującedzisiaj tak mnie zmęczył ZUS/US/Bank, że ledwo już na oczy patrzę i zaraz idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Spoko. Zdaje sobie sprawe ze sa gusta i gusciki a twojego heraclesa w lapie nie mialem wiec zdam sie na twoja opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Do rodzinki dzisiaj dołączyła większa Ryoga 2020HL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ciekawe na jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ciekawe na jak długo Na zawsze.Kiedyś miałem-sprzedałem.Przerzuciłem masę innych i wróciłem do Ryog.No!teraz to już i optykę jakąś ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 na razie taki kamyczek http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/051fcbb8453c22a8.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2c838b86dddaaeea.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2bd87cfda713d014.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8d03cd063f26de3c.html http://www.youtube.com/watch?v=fwvSKvecHqshttp://www.youtube.com/watch?v=lLcECb9Vnt8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Ja dzisiaj zakupilem mały arsenał na jesień - gumy gumy gumy . Olej IOS-01 też już w moich łapach - bardzo delikatna oliwa mysle ze świetnie sprawdzi się w tych ceramikach ZPI" , musze tylko wypychacz zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ja dzisiaj zakupilem mały arsenał na jesień - gumy gumy gumy . Olej IOS-01 też już w moich łapach - bardzo delikatna oliwa mysle ze świetnie sprawdzi się w tych ceramikach ZPI" , musze tylko wypychacz zamówić ja zamówiłem, jak wymienię, to mogę Ci pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 ja zamówiłem, jak wymienię, to mogę Ci pożyczyć Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ok czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Zrobiłem mały zapasik MGC 12lb zastanawiam sie jeszcze nad 10lb Do tego oliwka IOS-01 do ceramicznych ZPI" : A T-Knoby spokojnie czekaja na zimne dni : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Zrobiłem mały zapasik MGC 12lb zastanawiam sie jeszcze nad 10lb Do tego oliwka IOS-01 do ceramicznych ZPI" : A T-Knoby spokojnie czekaja na zimne dni : smary IOS-a są dostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Kupiłem oliwke tu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 http://global.rakuten.com/en/store/proshopks/item/u20091017u04/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 ja zamówiłem, jak wymienię, to mogę Ci pożyczyć Bazyl a tak z czystej ciekawości - jakie łożyska kupiłeś ze wymieniasz fabryczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 zwykłe ZHi nierdzewne przez przypadek załadowałem do fabrycznych IOS'a 02 zamiast 01 i nie mogę z nimi dojść do ładu, wczoraj przyjechał alkohol izopropylowy, więc może coś z nich wycisnę i będą na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Tak sobie myślę, że Koledzy w technicznych uwarunkowaniach wyczyn osiągnęli a jak w praktyce to wygląda... Nie wiem czy łożyska mi się nie zbuntują czytając na forum ile profeski w kulki się pakuje a tu lipa - benzyna i oliwka do puzonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Tak sobie myślę, że Koledzy w technicznych uwarunkowaniach wyczyn osiągnęli a jak w praktyce to wygląda... Nie wiem czy łożyska mi się nie zbuntują czytając na forum ile profeski w kulki się pakuje a tu lipa - benzyna i oliwka do puzonu... Panie andrzeju ja mam takie samo wrażenie jak oglądam splawiki do floatu i Pana centerpina kto by pomyślał niby zwykła przepływanka - kiedyś Pan mi powiedział że niktóre rzeczy robi się dla spokoju ducha i tego będę się trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Panie andrzeju ja mam takie samo wrażenie jak oglądam splawiki do floatu i Pana centerpina kto by pomyślał niby zwykła przepływanka - kiedyś Pan mi powiedział że niktóre rzeczy robi się dla spokoju ducha i tego będę się trzymał Panie rafale wszystko się zgadza tylko spławiki Andrew Field i Zeppelin Kingpin-a to prawie, że sztuka , natomiast olej w łożyskach zawsze sardynką będzie zalatywał. Lubiąc ryby czasami mam ich przesyt. Gwarantuję, że Angolom daję odpust. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi