Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Panie rafale wszystko się zgadza tylko spławiki Andrew Field i Zeppelin Kingpin-a to prawie, że sztuka ;), natomiast olej w łożyskach zawsze sardynką będzie zalatywał. Lubiąc ryby czasami mam ich przesyt. Gwarantuję, że Angolom daję odpust. Pozdrawiam  ;)

Kingpin to raczej efekt kunsztu technologicznego niż sztuka ale co do spławików zgadzam się w 100% - tylko czy sztuka zasługuje na to żeby ją w wodzie moczyć - lepiej wyglądają w gablocie niż na koncu żylki w rzece xD 

ale o co chodzi, bo ja nie w temacie  :) ....

O sobotni wieczór i traumę na brak możliwości bycia nad wodą (dotyczy mojej osoby)  :D...

Biorą?  :D

Jak mają brać jak kij w tubie a regulamin okoniem staje...  ;)

Co ma wisieć nie utonie, na wszystko przyjdzie czas. A tak na serio to ten rok wędkarsko powalił mnie na kolana. Z trzech wypadów w tygodniu stanęło na jednym i to nie zawsze... :wub:

Nie ma co gadać...

Chyba z nas szydzą ale pewności nie mam :D

Ja też nie - tym bardziej, że kolację sowitą zaliczyłem w dobrym gronie a na humor absynt podawali...  :D

Zero wyczucia a i palce same po klawiaturze latają...

Kingpin to raczej efekt kunsztu technologicznego niż sztuka ale co do spławików zgadzam się w 100% - tylko czy sztuka zasługuje na to żeby ją w wodzie moczyć - lepiej wyglądają w gablocie niż na koncu żylki w rzece xD 

Czy to samo powiesz o Ferrari lub Lamborginii o Aston Martin nie wspomnę... :D

Panie Andrzeju u mnie rok nie lepszy - mało czasu na ryby a jak już wypad zaliczyłem to wracałem z kijem w kilku składach wiecej niż powinno być xD hehe za rok sie odkuje :)

Wole kingpina niz ferrari :D 

Edytowane przez RafałWrocław

Eeee no tutaj przeholowałeś, nie ma takiego Kingpina, który by podskoczył Ferrari. A ta wędka na tylnym siedzeniu i panorama nieba nad Tobą. :rolleyes: Laski posikane, koledzy pękają z zazdrości, łokieć na drzwiach wystawiony za okno. Żyć nie umierać...  ;)

Eeee no tutaj przeholowałeś, nie ma takiego Kingpina, który by podskoczył Ferrari. A ta wędka na tylnym siedzeniu i panorama nieba nad Tobą. :rolleyes: Laski posikane, koledzy pękają z zazdrości, łokieć na drzwiach wystawiony za okno. Żyć nie umierać...  ;)

wedka na tylnym siedzeniu - chyba trawel w 5 kawalkach - lasek za duzo nie wejdzie , duzo pali i zaraz sie zje... przez nasze drogi , AC rocznie kosztuje ze 3 Kingpiny , łokieć - po jakimś czasie reumatyzm na bank , koledzy pękaja z zazdrości jak widzą moja RYOGE  . Wniosek - już lepszy Kingpin niż Ferrari 

Dzisiaj w przerwie pomiedzy gumowaniem przetestowałem wobki od Jokera :) Masakra nie dość że piękne to jeszcze chodzą jak marzenie , bedzie trzeba zrobić zapas : 

f728.jpg

Mam jeszcze okonka :D

Bardzo ładny wobler, lubię stonowaną kolorystykę. Kolega Joker ma je w sprzedaży czy też trzeba mieć koneksje...

Napisałem zapytałem i mam :) Też napisz do kolegi Jokera na bank pomoże :)

To moje wszystkie "Jokerki" - najmniejszy to sztuka do gablotki w której planuje zebrać perełki krajowego rękodzieła :) 

vbu1.JPG

miałem nadzieję, że to będzie taki "kamyczek" ;)

Zrobie Ci dobra cene na niego :P przy Twoich megabassach i Everkach nawet nie poczujesz ze go kupiłeś a to naprawde fajny badyl - mocniejsza wersje kupił Pan Olejnik i jest zadowolony :P 

szczerze, to cała seria wydaje mi się mocno "podejrzana", ale nie będę ciągnął tego wątku ;)

nie łowi nikt okoni castem ? a najlepiej jakimś gotowcem, ja jak przez ostatnie kilka lat biegałem po pracowaniach, macałem blanki i wertowałem katalogi, to teraz ma ochotę na kilka fabrycznych wędek

szczerze, to cała seria wydaje mi się mocno "podejrzana", ale nie będę ciągnął tego wątku ;)

nie łowi nikt okoni castem ? a najlepiej jakimś gotowcem, ja jak przez ostatnie kilka lat biegałem po pracowaniach, macałem blanki i wertowałem katalogi, to teraz ma ochotę na kilka fabrycznych wędek

Major Craft ma fajne kijki okoniowe :) - poprawka maja fajne okoniówki ale nie castingowe ...