bazyloss Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 ale o co chodzi, bo ja nie w temacie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Biorą? Właśnie nie xD mam nadzieje że jutro będą brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 ale o co chodzi, bo ja nie w temacie .... Chyba z nas szydzą ale pewności nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Panie rafale wszystko się zgadza tylko spławiki Andrew Field i Zeppelin Kingpin-a to prawie, że sztuka , natomiast olej w łożyskach zawsze sardynką będzie zalatywał. Lubiąc ryby czasami mam ich przesyt. Gwarantuję, że Angolom daję odpust. Pozdrawiam Kingpin to raczej efekt kunsztu technologicznego niż sztuka ale co do spławików zgadzam się w 100% - tylko czy sztuka zasługuje na to żeby ją w wodzie moczyć - lepiej wyglądają w gablocie niż na koncu żylki w rzece xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 ale o co chodzi, bo ja nie w temacie .... O sobotni wieczór i traumę na brak możliwości bycia nad wodą (dotyczy mojej osoby) ... Biorą? Jak mają brać jak kij w tubie a regulamin okoniem staje... Co ma wisieć nie utonie, na wszystko przyjdzie czas. A tak na serio to ten rok wędkarsko powalił mnie na kolana. Z trzech wypadów w tygodniu stanęło na jednym i to nie zawsze... Nie ma co gadać... Chyba z nas szydzą ale pewności nie mam Ja też nie - tym bardziej, że kolację sowitą zaliczyłem w dobrym gronie a na humor absynt podawali... Zero wyczucia a i palce same po klawiaturze latają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Kingpin to raczej efekt kunsztu technologicznego niż sztuka ale co do spławików zgadzam się w 100% - tylko czy sztuka zasługuje na to żeby ją w wodzie moczyć - lepiej wyglądają w gablocie niż na koncu żylki w rzece xD Czy to samo powiesz o Ferrari lub Lamborginii o Aston Martin nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Panie Andrzeju u mnie rok nie lepszy - mało czasu na ryby a jak już wypad zaliczyłem to wracałem z kijem w kilku składach wiecej niż powinno być xD hehe za rok sie odkuje Wole kingpina niz ferrari Edytowane 21 Września 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Eeee no tutaj przeholowałeś, nie ma takiego Kingpina, który by podskoczył Ferrari. A ta wędka na tylnym siedzeniu i panorama nieba nad Tobą. Laski posikane, koledzy pękają z zazdrości, łokieć na drzwiach wystawiony za okno. Żyć nie umierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Eeee no tutaj przeholowałeś, nie ma takiego Kingpina, który by podskoczył Ferrari. A ta wędka na tylnym siedzeniu i panorama nieba nad Tobą. Laski posikane, koledzy pękają z zazdrości, łokieć na drzwiach wystawiony za okno. Żyć nie umierać... wedka na tylnym siedzeniu - chyba trawel w 5 kawalkach - lasek za duzo nie wejdzie , duzo pali i zaraz sie zje... przez nasze drogi , AC rocznie kosztuje ze 3 Kingpiny , łokieć - po jakimś czasie reumatyzm na bank , koledzy pękaja z zazdrości jak widzą moja RYOGE . Wniosek - już lepszy Kingpin niż Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 to ja rano jadę szukać dziadka : http://www.youtube.com/watch?v=CbgiZHTv_Es - Bluemeister ochrzczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Chyba masz rację Idę spać, jutro urodziny Małżonki, impreza się szykuje... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Bazyl super rybka może i mi sie trafi jutro Jak kijek się spisał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 spisał, ale na styk, myślę, że Steez może więcej, ale o tym jak będę miał chwilę Veny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 spisał, ale na styk, myślę, że Steez może więcej, ale o tym jak będę miał chwilę Veny Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalson Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Zrobiłem mały zapasik MGC 12lb zastanawiam sie jeszcze nad 10lb Do tego oliwka IOS-01 do ceramicznych ZPI" : A T-Knoby spokojnie czekaja na zimne dni : Jeżeli kolega będzie zamawiał sunline machinegun lub away cast to wezmę jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 @rogalson proponuje zgłosić się do Mefisto ja tak robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Dzisiaj w przerwie pomiedzy gumowaniem przetestowałem wobki od Jokera Masakra nie dość że piękne to jeszcze chodzą jak marzenie , bedzie trzeba zrobić zapas : Mam jeszcze okonka Edytowane 22 Września 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Bardzo ładny wobler, lubię stonowaną kolorystykę. Kolega Joker ma je w sprzedaży czy też trzeba mieć koneksje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 ma ktoś pomysł na castingową okoniówkę Fast/Mod-Fast do podbijania gum 2"-3" na główkach 5-10g, głębokości 4-10m ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Bardzo ładny wobler, lubię stonowaną kolorystykę. Kolega Joker ma je w sprzedaży czy też trzeba mieć koneksje...Napisałem zapytałem i mam Też napisz do kolegi Jokera na bank pomoże To moje wszystkie "Jokerki" - najmniejszy to sztuka do gablotki w której planuje zebrać perełki krajowego rękodzieła Edytowane 22 Września 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 ma ktoś pomysł na castingową okoniówkę Fast/Mod-Fast do podbijania gum 2"-3" na główkach 5-10g, głębokości 4-10m ? Sprzedam CI mojego Blaasa F xD hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 miałem nadzieję, że to będzie taki "kamyczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 miałem nadzieję, że to będzie taki "kamyczek" Zrobie Ci dobra cene na niego przy Twoich megabassach i Everkach nawet nie poczujesz ze go kupiłeś a to naprawde fajny badyl - mocniejsza wersje kupił Pan Olejnik i jest zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 szczerze, to cała seria wydaje mi się mocno "podejrzana", ale nie będę ciągnął tego wątku nie łowi nikt okoni castem ? a najlepiej jakimś gotowcem, ja jak przez ostatnie kilka lat biegałem po pracowaniach, macałem blanki i wertowałem katalogi, to teraz ma ochotę na kilka fabrycznych wędek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) szczerze, to cała seria wydaje mi się mocno "podejrzana", ale nie będę ciągnął tego wątku nie łowi nikt okoni castem ? a najlepiej jakimś gotowcem, ja jak przez ostatnie kilka lat biegałem po pracowaniach, macałem blanki i wertowałem katalogi, to teraz ma ochotę na kilka fabrycznych wędek Major Craft ma fajne kijki okoniowe - poprawka maja fajne okoniówki ale nie castingowe ... Edytowane 22 Września 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi