Kamil Z. Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dostałęm też gumy Keitecha(...) Są świetne 10 razy lepsze od moich Dragonów a płaciłem za nie 30 groszy wiecej ... masakra Co fajnego już je zagryzło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 jaką średnice miałeś i jakimi wabikami rzucałeś ? Wroce do domu to zobacze ale chyba taki sama srednice mialem. Na jerkabajcie kupowalem a rzucalem wszystkim od gum po wobki i wachadlowki kolega Minencjusz widzial co sie dzialo na szpuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Co fajnego już je zagryzło?? W piątek ide przetestować je na moich łowiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Wroce do domu to zobacze ale chyba taki sama srednice mialem. Na jerkabajcie kupowalem a rzucalem wszystkim od gum po wobki i wachadlowki kolega Minencjusz widzial co sie dzialo na szpuli Osłabiłeś moje pozytywne nastawienie do niego ... jak coś to bede szukał dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 W piątek ide przetestować je na moich łowiskach Pytałem, bo skoro oceniłeś je na 10x lepsze od Dragonów, to myślałem, że już "kilka" ryb złowiły, a one jeszcze nawet na agrafce nie były Chyba, ze 10x lepiej śmierdzą, to może zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Pytałem, bo skoro oceniłeś je na 10x lepsze od Dragonów, to myślałem, że już "kilka" ryb złowiły, a one jeszcze nawet na agrafce nie były Chyba, ze 10x lepiej śmierdzą, to może zgoda Ocena opierała się na macanku - i nie napisałem "kupujcie wszyscy bo są 10X lepsze od Dragona" - to moje odczucie i nie mam najmniejszego zamiaru nikogo przekonywać zeby myślał tak samo - jak przetestuje je nad wodą to może dopisze "wydawały się 10X lepsze" albo "jednak są 100X lepsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Rafal to nie tak ... Ty pytasz ja odpowiadam w miare kulturanie bo inne okreslenia Cisna mi sie na mysl o tym fluo chyba ze ja rzucac nie potrafie z fluorocarbonem.... nylon rulez ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Rafal to nie tak ... Ty pytasz ja odpowiadam w miare kulturanie bo inne okreslenia Cisna mi sie na mysl o tym fluo chyba ze ja rzucac nie potrafie z fluorocarbonem.... nylon rulez ! mam fajny nylon ale szukam dobrego FC - po Daiwie widać że wysoka cena nie jest wyznacznikiem jakości wiec kupiłem tego Duela jak sie nim rozczaruje to mniej to boli niz w przypadku Daiwy hehe Edytowane 24 Września 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 no na pewno mnie w tyn fluo zmylola nazwa soft... myslalem ze bedzie niczym zylka ... Minencjusz okreslil mi to tak jak patrzylem jak rzucasz to flio puch na 3 krotna wysokosc multika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 no na pewno mnie w tyn fluo zmylola nazwa soft... myslalem ze bedzie niczym zylka ... Minencjusz okreslil mi to tak jak patrzylem jak rzucasz to flio puch na 3 krotna wysokosc multika Dobrze że mam wysoki multik może spuchnie mniej hehe - jedno jest pewne po Twoich postach wezme na ryby dugą szpule z nylonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 wez wez abys nie musial lowic na bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 wez wez abys nie musial lowic na bata Wymieniłeś Duela na inny FC czy zrezygnowałeś z niego na rzecz nylonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 zrezygnowalem na rzecz nylonu choc widzialem fluo nogalesa z tej samej seri co nylon czyli dead or alive i w nastepnym zamowieniu skusze sie na niego tez A noz bedzie cud malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 zrezygnowalem na rzecz nylonu choc widzialem fluo nogalesa z tej samej seri co nylon czyli dead or alive i w nastepnym zamowieniu skusze sie na niego tez A noz bedzie cud malina Jak coś to daj znać czy jest cud malina czy dupa zbita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Oj puchło, strasznie puchło na tym FC....Jak patrzyłem z boku to nie wiedziałem jak tym dajesz radę tym rzucać....zresztą próbowałem i miałem potem luźne zwoje pod spodem....znaczy się Ty miałeś :lol: bo oddałem Ci wędeczkę PS Poza tym FC jest trochę cięższy od nylonu.....więc pewnie trochę dociążał availa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ocena opierała się na macanku - i nie napisałem "kupujcie wszyscy bo są 10X lepsze od Dragona" - to moje odczucie i nie mam najmniejszego zamiaru nikogo przekonywać zeby myślał tak samo - jak przetestuje je nad wodą to może dopisze "wydawały się 10X lepsze" albo "jednak są 100X lepsze" Dla mnie guma "lepsza od innej" to taka, która dała mi więcej ryb(zależnie od gatunku i warunków oczywiście), a nie dlatego, że mi się wizualnie podoba Choć oczywiście aspekt wiary w przynętę jest ogromnie istotny PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dla mnie guma "lepsza od innej" to taka, która dała mi więcej ryb(zależnie od gatunku i warunków oczywiście), a nie dlatego, że mi się wizualnie podoba Choć oczywiście aspekt wiary w przynętę jest ogromnie istotny PozdrówkaKamil Może faktycznie mało sprecyzowana moja wypowiedz ale tak czy inaczej nie napisałem że jest łowniejsza - dla jasności : Gumy Keitecha są 10X lepiej wykonane niż gumy Dragona - a czy łowniejsze postaram się przekonać w przyszłości Pozdo Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Oj puchło, strasznie puchło na tym FC....Jak patrzyłem z boku to nie wiedziałem jak tym dajesz radę tym rzucać....zresztą próbowałem i miałem potem luźne zwoje pod spodem....znaczy się Ty miałeś :lol: bo oddałem Ci wędeczkę PS Poza tym FC jest trochę cięższy od nylonu.....więc pewnie trochę dociążał availa Luzne zwoje zrobiły mi sie od cztania na temat tych wszystkich FC , nylonów i pletek - teraz kupuje i testuje - posuniecie nieco drozsze ale za to mózg odpoczywa Edytowane 24 Września 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Rafał....dobrze upakowane i gęste zwoje to podstawa.....zdrowego i rozwiniętego mózgu Testuj i baw się przy tym dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 jaką średnice miałeś i jakimi wabikami rzucałeś ? #2 czyli 0,235 8 LB mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 #2 czyli 0,235 8 LB mocy Zobaczymy jak to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Napisz jak Ci poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Napisze ale dopiero w piątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 eee to do piatku moze myszy zjedza ten fluo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 eee to do piatku moze myszy zjedza ten fluo Oby nie Ale nie powiem nastraszyłeś mnie nieźle - a byłem pozytywnie nastawiony do tego FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi