RafałWrocław Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 a FC jak sie sprawował ? pytałem wczesniej ale zlales te pytanie chyba ... A co do Tatuli moze dupy nie urywac ale musze ja miec Bardzooo mi sie podoba FC tak jak mówiłeś ale dam mu szanse na gumach one sa cieżkie może podoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 pfffuuuu kamień z serca mi spadł bo już myślałem ze ja rzucać nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) pfffuuuu kamień z serca mi spadł bo już myślałem ze ja rzucać nie potrafię A moze razem nie potrafimy co ;> ? ja łowie na casta od marca ;] Edytowane 30 Września 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 trzeba poprosic jakiegoś guru castingowego aby porzucał tym FC... moge wysłać nawet na swój koszt ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Coś czuje ze on na przywieszki do dorszowania byl projektowany xD hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 albo do bata jako głowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 A moze razem nie potrafimy co ;> ? ja łowie na casta od marca ;] Dobra plecionka lub mono jak najbardziej, jeśli jest coś sztywne nie zakładam. To ma być przyjemność z łowienia, rzucania a nie sztuka dla sztuki... Skupmy uwagę na przynęcie, potencjalnych braniach, po co walczyć z prawami fizyki jakie niesie nieodpowiednia sztywna linka. Kiedyś kupiłem Morrum 3601 z nawiniętym FC (firmy nie znam), młynek przyjechał z Japonii. Próbowałem, dało się jednak bez euforii. Zrzucone zwoje tworzyły sztywne sprężynki, za cholerę nie szło tego rozprostować. Udowadnianie samemu sobie lub kolegom, że potrafię - po co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Andrzeju ale nit nie ma zamiaru lowic tym - przynajmniej chyba ja z Rafałem nie dla mnie ta linko moze istniec przy spinie ale w cascie dzieje sie co mowiles jz wle nawinac strofta gtm albo dragoona hm80 i tym lowic bo akurat te linki mam sprawdzone na multi Fluo jest bleee :\DA teraz odliczanie na przyjazd Daiwa Tatula 100hL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 A teraz odliczanie na przyjazd Daiwa Tatula 100hL Tatula będzie dobra w piątej odsłonie. Tak, że masz przed sobą "Mamula, Ciotula, Babula, Dziadula"... Może wtedy się zdecyduję, chociaż też nie - jakoś "niskie" profile mi nie leżą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Andrzeju ale nit nie ma zamiaru lowic tym - przynajmniej chyba ja z Rafałem nie dla mnie ta linko moze istniec przy spinie ale w cascie dzieje sie co mowiles jz wle nawinac strofta gtm albo dragoona hm80 i tym lowic bo akurat te linki mam sprawdzone na multi Fluo jest bleee :\D A teraz odliczanie na przyjazd Daiwa Tatula 100hL Jak dostaniesz to napisz coś o niej Ja wracam do Machinegun Cast 12lb a ten FC pojdzie na przypony do pletki PowerPro 15lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 jak dojdzie to nawet fotki wstawie Juz chciałbym ją pokrecić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 jak dojdzie to nawet fotki wstawie Juz chciałbym ją pokrecić ... Ja sie boje o ten TWS nowy .. już stary budził moje watpliwosci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 a wedlug mnie nie ma co sie bać... działa to na zasadzie zapadki niczym spust szpuli a wiec co moze sie tam zlego stac ? Trzeba być dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Pożyjemy zobaczymy - a raczej zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Teraz Ty mnie straszysz ? Bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Łonanizujeta się chopy ! Poszukajcie lepiej jakiejś klasyki starej a solidnej: Metanium XT 2005, Chonarch 101 B, Chronarch 101 D7, ... Przy okazji popatrzcie też na co łowią przewodnicy Krysiak, Taszarek czy inni co "moczą" młynki w solance 100 - 200 dni w roku U. P.S.: to tak a propos tatuli, czy jak jej tam.. Edytowane 1 Października 2013 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kiedyś takie klasyki tez były nowościami .... Najlepiej zatrzymać się na Abu c3 i nie iść dalej po przecież jest sprawdzona (bez złośliwości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kiedyś takie klasyki tez były nowościami .... Najlepiej zatrzymać się na Abu c3 i nie iść dalej po przecież jest sprawdzona (bez złośliwości ) Jeśli śledzi się rozwój konstrukcji czy to przez zakup nowych młynków, czy przez ogląd takowych u kolegów, rozmowy z praktykami, itp, nasuwają się pewne wnioski.. To trochę podobnie jak ze wszystkim: samochodami, drukarkami etc... Albo kupujesz coś z wysokiej czy najwyższej półki(ok 500$) i masz, w miarę trwały kołowrotek. W średniej zaś klasie starsze modele, zwłaszcza trwałością wydają się przewyższać obecne wypusty. U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Jeśli śledzi się rozwój konstrukcji czy to przez zakup nowych młynków, czy przez ogląd takowych u kolegów, rozmowy z praktykami, itp, nasuwają się pewne wnioski.. To trochę podobnie jak ze wszystkim: samochodami, drukarkami etc... Albo kupujesz coś z wysokiej czy najwyższej półki(ok 500$) i masz, w miarę trwały kołowrotek. W średniej zaś klasie starsze modele, zwłaszcza trwałością wydają się przewyższać obecne wypusty. U.zgodzam sie z Toba w tej kwesti. Ale zostaje jeszcze kwestia wygladu, no i nowych rozwiazań technicznych .... a może sie okaże że tatula za 10 lat bedzie multikie poszukwanym niczym stare shimano curado albo metanium xt Szczerze to wolalem wydac kase na nowosc na ktora daiwa poswieciła dosyc sporo zachodu marketingowego niz kupowac zwyczajne multika ktore wiadomo ze sa niezawodne Od taka czysta ludzka ciekawosc Edytowane 1 Października 2013 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Najlepiej zatrzymać się na Abu c3 i nie iść dalej po przecież jest sprawdzona (bez złośliwości ) Mam C3 i złego słowa nie powiem. Po co mi super hiper ultra kosmiczne technologie, skoro to ma miotać duże, ciężkie i lotne wabiki? Przecież to przerost formy nad treścią. Jeśli miałbym go zmieniać, to na Millionare SW lub Lunę, ale to tylko dlatego, że mi się podobają, a nie, że coś temu Abu brakuje. Ale póki co się nie zanosi i pewnie zostanie, jak jest. PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kamil wyrwales moja odpowiedz z rozmowy i zmienil sie jej sens... Nie mowielem ze C3 jest zly ble i feee a raczej pochwalilem za niezawodnosc i prawie nie zmieniana konstrukcje od lat Sam napisales ze c3 ma miorac duze ciezkie wabiki no i tak ma byc tatula za to ma u mnie sluzyc jako multik medium czyli od 8 (jak da rade tyle zejsc) do 40 jak sie sprawdzi w tym zakresie to baja Do jerkow mam inne konstrukcje sprawdzone juz ( orra sx i procaster rojo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Teraz Ty mnie straszysz ? Bedzie dobrze Tylko jak długo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 jak nadluzej ? Bawisz sie w zlego proroka :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Procastera Rojo też mam- i choć kosztował mnie równowartość Shimano Catany, to nie zamienię go na razie na nic innego. Przy kijku 30-60 robi świetną robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 jak nadluzej ? Bawisz sie w zlego proroka :-D Jaa ?? Gdzie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi