meme174 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Ja tu gadu gadu zarty robie a Mod od razu na powaznie... wzialem do serca nazwe watku a jak kafejka to rozmawiamy o wszystkim i o niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 no tak : D i zaraz sie okaze ze japonczyki nie takie prawdomowne sa.... do mnie juz tatula leci : D a cellna juz 2 tydzien trzyma paczke z japoni... masakra jakas :/ P.S.za ostatnie posty powiniem chyba otrzymac zlota laure spamera To co Ty zamawiałeś ;> ? Kokaine ;> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 2 x nylon nogalesa dead or alive 16 lb i 14 lb + woblerem lucky crafta... poprzednio po 6 dniach mialem... ale to jeszcze nic jak sprowadzalem shimano scorpiona 1001 trzynali miesiac .... chyba nie lubia mnie... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 2 x nylon nogalesa dead or alive 16 lb i 14 lb + woblerem lucky crafta... poprzednio po 6 dniach mialem... ale to jeszcze nic jak sprowadzalem shimano scorpiona 1001 trzynali miesiac .... chyba nie lubia mnie... :/ Ta pewnie nograsslesa haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Jakbym pisał na poważnie to by było na zielono... Nie taki mod straszny jak go malują... ...chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 pozyjemy zobaczymy Nie Rafal nograsslesa nie sciagalem choc slyszalem ze zacny nylon z niego... same ryby sie lowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Ja sie zastanawiałem nad tym starym Scorpionem ale cieżko go dorwać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) sa chyba z 3 albo z 4 teraz do wziecia za 300 - 400zl ? U mnie ma jak na razie dozywocie w polaczeniu z szpula avail + magnetykiem www.ebay.pl/itm/Shimano-Scorpion-1001-Curado-Left-Hand-Baitcasting-Reel-From-Japan-USED-/300977341876?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4613a5c5b4 www.ebay.pl/itm/Left-Handed-Shimano-Scorpion-1001-/321218314005?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aca1a7f15 www.ebay.pl/itm/Shimano-Scorpion-1001-Curado-Left-Hand-Reel-Japan-Used-/141076602445?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20d8d21e4d i to co tygryski lubia najbardziej czyli scorpion mg www.ebay.pl/itm/Shimano-Scorpion-Mg1001-Japan-Core-51Mg-Baitcasting-Reel-Left-Handle-Very-Good-/111177030167?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19e2aada17 Edytowane 2 Października 2013 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Norma teraz są bo nie mam kasy ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 sa chyba z 3 albo z 4 teraz do wziecia za 300 - 400zl ? U mnie ma jak na razie dozywocie w polaczeniu z szpula avail + magnetykiem www.ebay.pl/itm/Shimano-Scorpion-1001-Curado-Left-Hand-Baitcasting-Reel-From-Japan-USED-/300977341876?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4613a5c5b4 www.ebay.pl/itm/Left-Handed-Shimano-Scorpion-1001-/321218314005?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aca1a7f15 www.ebay.pl/itm/Shimano-Scorpion-1001-Curado-Left-Hand-Reel-Japan-Used-/141076602445?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20d8d21e4d i to co tygryski lubia najbardziej czyli scorpion mg www.ebay.pl/itm/Shimano-Scorpion-Mg1001-Japan-Core-51Mg-Baitcasting-Reel-Left-Handle-Very-Good-/111177030167?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19e2aada17 Witam, mam pytanko czy za uzywane zeczy z usa badz japoni tez sie placi clo i vat? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 raczej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 raczej tak Na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 No tak zaspany bylem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 CzescWie ktos moze, co cechuje blanki Megabassa z seri "EVOLUZION" np. w porownaniu ze standartowymi blankami "DESTROYER" ?Dokladniej piszac, chodzi mi o - BASS EVOLUZION BIGTAPER---F5.1/2 70Xti---Length 7`0`´---Sub name SUPER DIABOLO---Action REGULAR---Lure capa 1/4-1ozLine Capa 8-22 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Panowie ostatnio chodzi mi po głowie młynek Shimano Metanium Mg DC - dostał by u mnie posade przy kiju do woblerków od 6 do max 17-18g od 5 do 14cm z czego tej najdluższe to głównie płytko nurkujace minowy mniejsze to barylki kleniowe DR . Ogarnie taki temat ?? Miał ktoś z was ten multik i może wyrazić swoja opinie ? http://www.mefistofishing.pl/shimano-metanium-mg-dc-left-p-278.html Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Ja miałem.Nie jestem pewny w 100% bo dawno to było ale przekładnia zdaje się z lekkich stopów tam była.Nie mówię że to źle w Steez też taka jest a multik działa jak trzeba.Wołałbym Steeza i pewnie sobie ten multik kiedyś kupię.Miałem już dwa razy i sprzedałem.Podstawa Rafał to Ryoga a ta mała bez problemu rzuca już od 6g. Edytowane 15 Października 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Tomku z calym szacunkiem ale jaki jest przypinania Ryogi do kijka max do 3/4oz? Kijek warzy jakos 120gr a ryoga 2 x tyle. Do tego Ryoga musi miec szpulke i lozyska aby ogarnac te 6gr a konstrukcje jak stary Aldebaran, core, cc51 i tak ogarna te 6gr z pelnym komfortem. Ja wiem o jakim kiju Rafal pisze bo najpierw przeszedl on przez moje lapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A miała mieć dożywocie..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Oni wszyscy tak piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Kijka mam 3/4 Oz - szkoda ja tak marnowac Na Aldika MG sie czaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario6565 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 na sasiednim forum kolega pisał mi na priv że sprzedaje ,tylko wersja bez dc ale za to z szpulka tuningowa i magnetykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 bierzesz starego scorpiona 1001 i masz full wypas w tym przedziale z aryginalna szpula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Kupuje Aldebarana MG - miałem już BFS to teraz MG przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Za kilka miesięcy będziesz go odkupywał, no może za rok. Katastrofa - miałem Cię za poważnego Gościa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Za kilka miesięcy będziesz go odkupywał, no może za rok. Katastrofa - miałem Cię za poważnego Gościa... No zobaczy sie jak nie pojdzie to zostanie a Aldika kupie tak czy siak Ryoga mimo wszystko raczej mało pasuje do Kleni z małej rzeki prawda ;> ? Edytowane 15 Października 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi