RafałWrocław Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) juz po rybach ? Wyskoczylem porzucac tylko na chwile w samym srodku miasta - zmeczyly mnie pytania czy "bierze coś" co 2 min ;] Edytowane 7 Listopada 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Trenuj trenuj Rafal wszystko kwestia wprawy i czestych wypadow. No i mow mi mikolaj wkoncu za twoja kase spelnilem twoje marzenia :D Nie moglem byc gorszy i tez se temujina sieklem, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Chyba dokupie sobie zapasową szpulke do CC51 - drogo nie wychodzi 260 zł bez bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Wyskoczylem porzucac tylko na chwile w samym srodku miasta - zmeczyly mnie pytania czy "bierze coś" co 2 min ;] ... a brało coś co 2 minuty? Edytowane 7 Listopada 2013 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 ... a brało coś co 2 minuty? Takie rzeczy tylko w erze weekend + poniedziałek mam wolny to może coś w końcu weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 ehh ja jeszcze na swojego japonca musze poczekac do grudnia / stycznia za to dzisiaj doszła sakura ktora bardzo chcialem miec ( lubie jakos ich kije ) a mianowice sakura rookie 1.9 m 4-12 lb 5-20 ( 1/4-3/4) w sobote w wyjscie nad kanałek aby przetestowac sakurke - jak sie okaze niedoszacowana to pojdzie w duat z tatula a jak nie to bedzie z scorpionem bez availi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Fajny patyk maja złote to se jebne pod CC taki hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Fajny design Michal, tak jak lubie nie przeladowany. Milej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Rafał pod CC masz lamiglasa z serii Excel....taki złoty wiem, bo mam i kiedyś też sobie CC dokupię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Rafał pod CC masz lamiglasa z serii Excel....taki złoty wiem, bo mam i kiedyś też sobie CC dokupię Polecam polecam zacna maszyna w weekend ja pomęcze znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 @meme174 nie bedziesz przypadkiem we Wrocku bo bym zmacał tego Twojego Scorpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Obawiam sie ze Rafala jakies lamiglasy juz nie interesuja ;-) I jak znam zycie pewnie to moja wina :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Obawiam sie ze Rafala jakies lamiglasy juz nie interesuja ;-) I jak znam zycie pewnie to moja wina :-D To szukaj mi złotego Evergreena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Fajny patyk maja złote to se jebne pod CC taki hehe hmm maja pomarańczowe ... pasi ? @meme174 nie bedziesz przypadkiem we Wrocku bo bym zmacał tego Twojego Scorpiona Do wrocka z checia, nie byłem jeszcze a lubie zwiedzac inne miasta Ale kiedy bym miał czas ... Zapraszamy do Warszawy Fajny design Michal, tak jak lubie nie przeladowany. Milej zabawy.No własnie za to lubie ich kije - japan style ale tak z umiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Zapraszamy do Warszawy Nie dziękuje u was pod miastem dzieje się coś dziwnego wole nie ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 nic nie słyszałem Ale dzis przejezdzajac mostem zauwazylem ze ludziska mi opaske usypuja doslownie 15 min od domu niech skoncza do zimi i bedzie fajna miejsowka na wiosene jaziowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 nic nie słyszałem Ale dzis przejezdzajac mostem zauwazylem ze ludziska mi opaske usypuja doslownie 15 min od domu niech skoncza do zimi i bedzie fajna miejsowka na wiosene jaziowanie To może jednak wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 powtarzac sie nie bede A ta Twoja piekna rzeczka jeszcze zyje czy juz ja odnalezli zli ludzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 powtarzac sie nie bede A ta Twoja piekna rzeczka jeszcze zyje czy juz ja odnalezli zli ludzie ? Żyje ale ciiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 8 Listopada 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Ktos byl na rybach? Jakies wyniki? Reviev do nowego sprzetu? Ja narazie tylko spin bo Tempest na "warsztacie" a reszta poszla do ludzi i czekam na siankonze przelac za nowa Zabawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Ja byłem Ale siara na całego .. 3 wyjscia po 4 - 5 h i jeden klenik, jeden jazik, i parenasci okonkow ^^ ale za to postetowałem sakurke Kijek jak dla mnie ok, cw opisane w sam raz, moze z lekim zapasaem w gornym w ?( jakies 23-24 grama) Fajnie sie lowi i prowadzi zestawy typu texas / carolina rig w polaczeniu z scoorpionem 1001 i Nogalesem DoA 14 lb ( oryginalana szpula na multi ) lowilo sie bardzo komfortowo Fajny kijek do twich-czenia i wszelkiej masi obrotowek - dosyc twardy szczyt pozwala nadac fajnej pracy dla wobkow I teraz mam zagowstke... czy parowac kijek z ztatula i gorzej obslugiwac dolny zakres ( 5-6 gram) czy moze kupic cos noowego.. moze jakis okraglak .... Edytowane 12 Listopada 2013 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Ja byłem Ale siara na całego .. 3 wyjscia po 4 - 5 h i jeden klenik, jeden jazik, i parenasci okonkow ^^ ale za to postetowałem sakurke Kijek jak dla mnie ok, cw opisane w sam raz, moze z lekim zapasaem w gornym w ?( jakies 23-24 grama) Fajnie sie lowi i prowadzi zestawy typu texas / carolina rig w polaczeniu z scoorpionem 1001 i Nogalesem DoA 14 lb ( oryginalana szpula na multi ) lowilo sie bardzo komfortowo Fajny kijek do twich-czenia i wszelkiej masi obrotowek - dosyc twardy szczyt pozwala nadac fajnej pracy dla wobkow I teraz mam zagowstke... czy parowac kijek z ztatula i gorzej obslugiwac dolny zakres ( 5-6 gram) czy moze kupic cos noowego.. moze jakis okraglak .... Kupuj coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) radzisz cos ? Korca mnie morrumy www.google.com/search?q=abu+garcia+morrum+1601+ivcb&client=ms-opera-mobile&channel=new&hl=pl&prmd=ivnso&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Ij-CUoa3FcLIyAGcq4CwDw&ved=0CAYQ_AUoAQ#i=4 Edytowane 12 Listopada 2013 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 dziwnym trafem w podanym linku sporo fotek jest mojego autorstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi