RafałWrocław Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 A jak włączysz 6 najlżejszych bloczków, to czy są sytuacje że brakuje siły hamowania? Jest bardzo duża liczba kombinacji samych bloczków, a do tego jeszcze dochodzi docisk. Idź nad wodę i próbuj. Chodze chodze ale jak już w domu jestem to poczytać moge coś mądrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Właśnie magnetyk daiwy troche uśpił czujność i musze na nowo uczyć się SVS - jak miałe RYOGE i ALDEBARANA na raz to wolałem SVS , pozniej sprzedałem Aldika i tak sie do magnetyka przyzwyczaiłem ze na nowo musze się uczyć rzucac (szczególnie lekkie rzuty gdzie szpula nie kreci sie mocno) - ale dobrze jest - dzisiaj próbowałem skippingu kilka mega brod zaliczyłem . Jest necking,petting i skipping.Tego ostaniego nie znam pewnie nowy "trynd".Ale czytając to "kilka bród zaliczyłem" czuję się zaniepokojony.Myśli w głowie po prostu szaleją. Edytowane 13 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Jest necking,petting i skipping.Tego ostaniego nie znam pewnie nowy "trynd".Ale czytając to "kilka bród zaliczyłem" czuję się zaniepokojony. Hahaha Tomek żeby nie było : Edytowane 13 Listopada 2013 przez RafałWrocław 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Normalnie jazda bez trzymanki w szok się wpie.......em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Fajna zabawa ale trenować dużo trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Fajna zabawa ale trenować dużo trzeba Dokładnie ostatnio tez to trenowalem Nie taki wilk straszny jak go maluja, kciuk na szpuli i można łowić no i jakiś jig / przynęta z duza powierzchnia baczna aby ładnie się odbijała Edytowane 13 Listopada 2013 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalson Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dokładnie ostatnio tez to trenowalem Nie taki wilk straszny jak go maluja, kciuk na szpuli i można łowić no i jakiś jig / przynęta z duza powierzchnia baczna aby ładnie się odbijała SVS, magnetyk czy tylko kciuk i docisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) svs i magnetyk.... a kciuk nie zaleznie od multika Edytowane 14 Listopada 2013 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Nie no nie dość, że człowiek dopiero co "zachorował" na casting to Wy tu takie filmiki!!! Trzeba by jakieś Jerkbaitowe "Mam talent" utworzyć dla takich:))) Jadę nad wodę troszkę poćwiczyć rzuty nowym nabytkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 najwiekszy jest strach aby odbic przynete od wody pozniej juz jakos leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Jaki wabik polecasz do nauki puszczania kaczek za pomącą casta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 pisalem wczesniej Cos w miare ciezkiego, i plaskiego, moze byc nawet slider Ja staram uzywac sie gum typu twister, ripeer a ostatnio nawet casterem bigbait dawalem rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 o skippingu już było kiedyś . Fajny filmik jest na youtubie jak to francuzi robią albo ten z mistrzem. http://www.youtube.com/watch?v=6DmJSmROhNc Nie jest trudna technika mimo wszystko, o ile ma sie umiejętności panowania nad obrotami szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 o skippingu już było kiedyś . Fajny filmik jest na youtubie jak to francuzi robią albo ten z mistrzem. http://www.youtube.com/watch?v=6DmJSmROhNc Nie jest trudna technika mimo wszystko, o ile ma sie umiejętności panowania nad obrotami szpuli. Nie lubie takich określeń - trudna nie jest bo odbić przynete od wody to w zasadzie nie jest ciezko tak ? Ale odbij ja tak zeby poleciala tam gdzie ty chcesz a nie tam gdzie ona sama sie odbije . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 pisalem wczesniej Cos w miare ciezkiego, i plaskiego, moze byc nawet slider Ja staram uzywac sie gum typu twister, ripeer a ostatnio nawet casterem bigbait dawalem rade Planuje kupić ośmiornice bo one się nadaja do tego jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Hahahah to weż jeszcze pare bassow wpusc aby było co łowic na te ośmiornice A co do samej technika to tak skiping nie jest trudny, trudna jest precyzja podania przynety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Poćwicz na większym twisterze i małej główce ja tak się tego uczyłem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Hahahah to weż jeszcze pare bassow wpusc aby było co łowic na te ośmiornice A co do samej technika to tak skiping nie jest trudny, trudna jest precyzja podania przynety Pojade tam gdzie są Bassy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 To najblizej chyba na węgrzech, kolo budapesztu są fajne bassowe zbiorniki, wielkich nie ma ale pare złowiłem, ciekawa ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Bardziej interesuje mnie kierunek Włochy - Hiszpania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 jak do hiszpani to na ebro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Hehe i zamiast basów będą megabasy....takię stare i trochę wąsate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Hehe i zamiast basów będą megabasy....takię stare i trochę wąsate Eeee nie kręci mnie to - do takich ryb trzeba dorosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Rafał do 1 suma na kiju Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Rafał do 1 suma na kiju Polecam ! Lepiej niech sie sumy od mojego Evergreena odje.... haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi