meme174 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 jakie parametry kija ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Model: Kaleido TKLC-62MX "The Impala" Dlugosc: 6' 2'' / 1,88 m CW: 1/4 - 3/4 oz. Pine power: 8 - 16 lb Power: M (Medium) Zawartosc wlokna weglowego: 99 % Waga: 125 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Dzisiaj zamówiłem sobie do zmacania dwa raki SG : http://www.pirania-sklep.pl/przynety_gumowe/raki_zaby_sztuczne_robaki/-_raki/3d_crayfish_-_red_-_8cm.html miał już ktoś to w łapie a najlepiej na kiju ?? Edytowane 20 Listopada 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Kurde lebele backs ! Oddajecie sie panowie @Koledzy, krótko mówiąc onanii Nie twierdzę, ze jest to zajęcie przykre, sam praktykowalem do niedawna. Ale te raki to już przesada ! Nawet nie wiedzial bym jak nadziać? Offset ? Od przodu ? Od tyłu? Pewnie tak - "na raka" , Staram sie minimalizowac te góry przynęt, skupiając sie bardziej na prezenatacji mniejszej ilości modeli... U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Kurde lebele backs ! Oddajecie sie panowie @Koledzy, krótko mówiąc onanii Nie twierdzę, ze jest to zajęcie przykre, sam praktykowalem do niedawna. Ale te raki to już przesada ! Nawet nie wiedzial bym jak nadziać? Offset ? Od przodu ? Od tyłu? Pewnie tak - "na raka" , Staram sie minimalizowac te góry przynęt, skupiając sie bardziej na prezenatacji mniejszej ilości modeli... U. A co złego jest w powiekszeniu kolekcji o raka jezeli widzi sie zastosowanie dla takiej przynety ;> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Raki to bardzo dobra przyneta, odpowiednio zaprezentowany potrafi zdzialac cuda :-) W dzisiejszych czasach trzeba miec kilka nowosci ze soba inaczej moze byc klapa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Właśnie widziałem ostatnio w sklepie te raczki, system główek do tego od SG jest całkiem ciekawy, ktoś już na to łowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Dzisiaj zamóiłem sobie do zmacania dwa raki SG : http://www.pirania-sklep.pl/przynety_gumowe/raki_zaby_sztuczne_robaki/-_raki/3d_crayfish_-_red_-_8cm.html miał już ktoś to w łapie a najlepiej na kiju ?? Miał tylko innej firmy i mniejsze. Montowane najpierw na zwykłych główkach, a potem na hakach muchowych jak Carolina, bo nie było wtedy jeszcze haków offsetowych, w PL. Tylko okonie na to połowiłem. Przy wolnych, kamienistych napływach. Edytowane 20 Listopada 2013 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Miał tylko innej firmy i mniejsze. Montowane najpierw na zwykłych główkach, a potem na hakach muchowych jak Carolina, bo nie było wtedy jeszcze haków offsetowych, w PL. Tylko okonie na to połowiłem. Przy wolnych, kamienistych napływach. Spoko , mi chodziło dokładnie o te raki SG a nie ogolnie o przynete typu rak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Ja mam 6`6 czyli 201 cm. Ale nie wiem czy dla mnie nie była by lepsza Xzoga Taka-G 75 12kg. Ta 15 kg przy łowieniu z pływadełka troszkę przymocna, muszę uważać aby mnie w ferworze walki jakiś U-bot nie zatopił http://www.youtube.com/watch?v=Fv7jJj8ONvM Po tym filmie uważam że nic Cie nie zatopi Edytowane 20 Listopada 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 hmmm ciekawe czy do pływadełka mozna podłaczyć echo.... Juz siebie widze na zalewie zegrzynskim na plywadełku hahahah NIezłej klasy musiała byc muchowka.... 9/10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 hmmm ciekawe czy do pływadełka mozna podłaczyć echo.... Juz siebie widze na zalewie zegrzynskim na plywadełku hahahah NIezłej klasy musiała byc muchowka.... 9/10 ?Pływam z echem na pływadełku. Nie ma problemu z zamocowaniem . Ważne aby czujnik był trochę oddalony ponieważ przy szerokim stożku będą zaburzenia od płetw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Dzisiaj zamówiłem sobie do zmacania dwa raki SG : http://www.pirania-sklep.pl/przynety_gumowe/raki_zaby_sztuczne_robaki/-_raki/3d_crayfish_-_red_-_8cm.html miał już ktoś to w łapie a najlepiej na kiju ?? Tu masz filmik , w którym opowiadają o przynęcie:http://www.youtube.com/watch?v=yIQDUeb8Kec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Pływam z echem na pływadełku. Nie ma problemu z zamocowaniem . Ważne aby czujnik był trochę oddalony ponieważ przy szerokim stożku będą zaburzenia od płetw. A jak z transportowaniem plywadelka jaki to moze miec wymiar i wage jak sie zloży (zejdzie wiatr ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Pływam z echem na pływadełku. Nie ma problemu z zamocowaniem . Ważne aby czujnik był trochę oddalony ponieważ przy szerokim stożku będą zaburzenia od płetw.ale chyba tez mozna dac go glebiej np o metr ? Czy tez bedzie zaburzać ? Moze na kanał zeranski bym sobie sprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Tu masz filmik , w którym opowiadają o przynęcie:http://www.youtube.com/watch?v=yIQDUeb8Kec Marketingowe pitolenie a opinia kogoś kto już to macał , sprawdzał w wodzie to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 A jak z transportowaniem plywadelka jaki to moze miec wymiar i wage jak sie zloży (zejdzie wiatr ) Ja mam kombiaka to wożę napompowany. Suche pływadło to tylko około 5 kilo. Bez powietrza powinno się zmieścić do bagażnika malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) ale chyba tez mozna dac go glebiej np o metr ? Czy tez bedzie zaburzać ? Moze na kanał zeranski bym sobie sprawił Ja mam czujnik około 20 cm poniżej burty. Dłuższy wysięgnik będzie haczył jak bedziesz przepływał nad jakimś zielskiem lub konarami. Może też przeszkadzać przy holu większej ryby. Tak mam to rozwiązane : http://jerkbait.pl/topic/22305-jakie-echo-do-belly-boat1000-zł/ Edytowane 20 Listopada 2013 przez jbk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Michale po Lubniewicach nylon na multiku nie dawał mi spokoju...... i zgadnij co mam teraz na curadziaku mono 0,18mm :lol: na razie do testów jakiś kiepski, bo rozciągliwy, ale niebawem nawinę coś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Michale po Lubniewicach nylon na multiku nie dawał mi spokoju...... i zgadnij co mam teraz na curadziaku mono 0,18mm :lol: na razie do testów jakiś kiepski, bo rozciągliwy, ale niebawem nawinę coś lepszego Dobra droga ale warto zacząć od dobrego żeby się nie zrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Ja mam kombiaka to wożę napompowany. Suche pływadło to tylko około 5 kilo. Bez powietrza powinno się zmieścić do bagażnika malucha A w duży plecak xD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 A w duży plecak xD ? Wejść wejdzie. Ale sporo czasu zajmuje spuszczanie powietrza z siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Wejść wejdzie. Ale sporo czasu zajmuje spuszczanie powietrza z siedzenia. Myślałem o pompce co w dwie strony działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Czyli w plecac musisz wcisnąć : pływadełko , pompkę, płetwy , spodniobuty. Sporo. Ale się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Czyli w plecac musisz wcisnąć : pływadełko , pompkę, płetwy , spodniobuty. Sporo. Ale się da. Mam na oku jedną żwirownie - warto się poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi