Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Michale po Lubniewicach nylon na multiku nie dawał mi spokoju...... i zgadnij co mam teraz na curadziaku mono 0,18mm :lol: :lol: na razie do testów jakiś kiepski, bo rozciągliwy, ale niebawem nawinę coś lepszego :ph34r:

sciagaj sobie nogales dead or alive badz sunline gun cast :) Ja wlasnie czekam na paczke z sunline sniper fc 10 albo 12 lb z youtube i innych for to moze byc "ten" fc :D

Edytowane przez meme174

Panowie,

Na Zegrze trzeba kajaczek moim zdaniem. Na Wisełkę też się nada, aczkolwiek trzeba będzie trochę więcej się nawiosłować.

https://www.youtube.com/watch?v=EiWYzv3QYUw

Jest gitarka i powoli zaczynam się zbierać do kompletowania zestawu. Zapitala (jak to kajak, w porównaniu z pływadłem jest kosmos), można zamontować echo, kotwicę tudzież dwie, bagażnik z tyłu pomieści naprawdę dużo... Super sprawa.

A kajak można spokojnie wrzucić na dach - są adaptery dachowe do przewożenia ustrojstwa. Fajna sprawa, nie widziałem jeszcze u nas zapaleńca z kajakiem i wędką na oczy swoje, ale wiem, że istnieją i sobie chwalą na sieci.

Czesc

Ludzie piszcie cos, bo przy tej pogodzie nudno jest. Oczywiscie zahartowani koledzy po kiju sa nad woda, lowia ryby i robia ladne zdjecia dla takich leniow jak ja. Ale ja mam wymowke :)  .

Przy takim delikatnym orkanie o imieniu Xaver , czyli tylko 100-180 km/h, mam jeszcze male problemy z obsluga multiplikatora.

Przepraszam. Nie ja mam problem, tylko ten glupi DC system.  :) . A moze jednak mam za twarda wedke. Jak sadzicie ?

Zaraz ktos napisze, ze z dluzsza wedka 4,825 m i staloszpulowcem mozna lowic. Ja jestem jednak uparty i wole lowic multikiem.

W tym roku mamy naprawde ladna zlota jesien. Przed piecioma tygodniami odwiedzil nas Krystian. Pani Xaver zawita i pozostanie u nas przez trzy dni i noce.

Mam tylko nadzieje, ze to nie jest wycieczka szkolna.

upsss . Cos nowego  :)  Nie dosc, ze wieje jak chol...... , to jeszcze grzmi do tego.

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na ryby.