jbk Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 I nie zapomnij o zestawie castingowym bo w ten sposób z pływadełka łowi się najwygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 I nie zapomnij o zestawie castingowym bo w ten sposób z pływadełka łowi się najwygodniej Casting na bank możliwe że szczupakowej muchy nawet spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Michale po Lubniewicach nylon na multiku nie dawał mi spokoju...... i zgadnij co mam teraz na curadziaku mono 0,18mm :lol: na razie do testów jakiś kiepski, bo rozciągliwy, ale niebawem nawinę coś lepszego sciagaj sobie nogales dead or alive badz sunline gun cast Ja wlasnie czekam na paczke z sunline sniper fc 10 albo 12 lb z youtube i innych for to moze byc "ten" fc Edytowane 20 Listopada 2013 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 sciagaj sobie nogales dead or alive badz sunline gun cast Ja wlasnie czekam na paczke z sunline sniper fc 10 albo 12 lb z youtube i innych for to moze byc "ten" fc Mi tam pasuje moj FC DoA 8lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Panowie, Na Zegrze trzeba kajaczek moim zdaniem. Na Wisełkę też się nada, aczkolwiek trzeba będzie trochę więcej się nawiosłować. https://www.youtube.com/watch?v=EiWYzv3QYUw Jest gitarka i powoli zaczynam się zbierać do kompletowania zestawu. Zapitala (jak to kajak, w porównaniu z pływadłem jest kosmos), można zamontować echo, kotwicę tudzież dwie, bagażnik z tyłu pomieści naprawdę dużo... Super sprawa. A kajak można spokojnie wrzucić na dach - są adaptery dachowe do przewożenia ustrojstwa. Fajna sprawa, nie widziałem jeszcze u nas zapaleńca z kajakiem i wędką na oczy swoje, ale wiem, że istnieją i sobie chwalą na sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Panowie troche gratów mam do "oddania" w dobre ręce : http://jerkbait.pl/topic/30794-s-sunline-machinegun-cast-12lb-150m-woblery-knoby-kotwice-itp/?p=1327628 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Napisałem kiepska, bo jest rozciągliwa, ale za to wogóle nie puchnie podczas rzuitów, więc na próbę dobra. Ja chcę 6 lub 8lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Raki SG wyglądają jak żywe - zamawiam wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Mowilem Ci ze za ta cene masz 2 x wiecej konkretnych rakow ale ty musisz po swojemu Japan Rulezzzzz :D:D I mykamy szybko do wyrka :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Panowie troche gratów mam do "oddania" w dobre ręce : http://jerkbait.pl/topic/30794-s-sunline-machinegun-cast-12lb-150m-woblery-knoby-kotwice-itp/?p=1327628 Nowe cenki - może się komuś coś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wracam do domu a tam duża koperta , myśle co ja znowu zamówiłem ? A tu niespodzianka : Warto pomagać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Panowie na ryby tylko jedna woda : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Jak przecież ryby jeszczu nie nasrly do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 CzescLudzie piszcie cos, bo przy tej pogodzie nudno jest. Oczywiscie zahartowani koledzy po kiju sa nad woda, lowia ryby i robia ladne zdjecia dla takich leniow jak ja. Ale ja mam wymowke .Przy takim delikatnym orkanie o imieniu Xaver , czyli tylko 100-180 km/h, mam jeszcze male problemy z obsluga multiplikatora.Przepraszam. Nie ja mam problem, tylko ten glupi DC system. . A moze jednak mam za twarda wedke. Jak sadzicie ?Zaraz ktos napisze, ze z dluzsza wedka 4,825 m i staloszpulowcem mozna lowic. Ja jestem jednak uparty i wole lowic multikiem.W tym roku mamy naprawde ladna zlota jesien. Przed piecioma tygodniami odwiedzil nas Krystian. Pani Xaver zawita i pozostanie u nas przez trzy dni i noce.Mam tylko nadzieje, ze to nie jest wycieczka szkolna.upsss . Cos nowego Nie dosc, ze wieje jak chol...... , to jeszcze grzmi do tego.Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Super temat na test. Czy DC jest w stanie pokonać orkan. Przy takim wietrze twardość wędki jest już chyba bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Super temat na test. Czy DC jest w stanie pokonać orkan. Przy takim wietrze twardość wędki jest już chyba bez znaczenia. Można rzucać 1g muszką - byle z wiatrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Można rzucać 1g muszką - byle z wiatrem tylko wtedy nie wiem czy pletki na szpuli wystarczy jak wicherek zawieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Akurat jak mam weekend wolny i na rybki bym się wybrał to się musiało naturze na orkany zebrac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 słuchaj z wiatrem mozn łowic Ja sie bardzo zastanawiam czy z muchowka nie wychodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 słuchaj z wiatrem mozn łowic Ja sie bardzo zastanawiam czy z muchowka nie wychodzic... Powodzenia Daj znać jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja to się zastanawiałem czy po piwo do sklepu iść, ale wygrało lenistwo i podjechałem samochodem całe 500m Za to jutro idę nad małą rzeczułkę sprawdzić czy okonie z niej nie uciekły....zalew pewnie mi już zamarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Trochę wicher ucichł może jutro skocze na chwilke pomachac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Rafał pomachał?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Rafał pomachał?!? Niestety tylko jajami pomachał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Niestety tylko jajami pomachał To dobrze przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi