RafałWrocław Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 To dobrze przecież Sam machałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 No... ale ważne że chociaż tyle się dało zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Rafał pomachał?!? Niestety tylko jajami pomachał To dobrze przecież Sam machałem No... ale ważne że chociaż tyle się dało zrobić ... Hahahaha dialog stulecia Jak calcutta i zawsze zielony patyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Hahahaha dialog stulecia Jak calcutta i zawsze zielony patyk ? Zamówiłęm u Artura ostatnio wszystkie cześci które można zgubić przy serwisie - jeszcze jakiś smar doby kupie i CC leci pod "skalpel" " Dla zasady kupie jeszcze łożyska ceramiczne Jeszcze rozglądam sie za kolejnym "zawsze zielonym patykiem" i łazi za mną Aldik BFS XG Edytowane 11 Grudnia 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Skoro Aldebaran, to pewnie CC też w jakimś małym rozmiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Skoro Aldebaran, to pewnie CC też w jakimś małym rozmiarze? CC51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dzisiaj na komdrcji zrobilismy sobie z kumplami "The Tackle test day". Mielismy zarezerwowqny caly staw dla nas 4 i szlo sie pobawic ciekawymi zabawkami. Ryb tez nie brakowalo wiec testy ugiecia tez byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dzisiaj na komdrcji zrobilismy sobie z kumplami "The Tackle test day". Mielismy zarezerwowqny caly staw dla nas 4 i szlo sie pobawic ciekawymi zabawkami. Ryb tez nie brakowalo wiec testy ugiecia tez byly Zabawy sałaciarzy haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ja do salaciarzy sie nie zaliczam ale fajnie miec okazje pobawic sie nie byle jakim sprzetem. Taki wczorajszy wybor utwierdzil mnie w jednym, Evergreen rulezzzz :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 co jest takiego w tych evergreenach, bo coś czuje, że ciągle żyję w niewiedzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 @Predatorhunter: Widzę ładną kolekcję CC, czyżby gdzieś pomiędzy majaczył się jeszcze jakiś Cardiffek DC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jest wszystko i nic. Kije sa poprostu nie tuzinkowe. Mnie urzekl design wielu z nich ale rowniez techniczne wlasciwosci odpowiadaja moim potrzeba. Nie ukrywam ze znalesc cos czego sie szuka latwo nie jest, bo kije sa specificzne a opis w sieci nie zawsze jest pomocny. Ja znalazlem to czego szukalem. Ja mimo ze sam skladam czasem jakies patyki to nie posiadam zadnego customa. Nie ze mi sie moje prace nie podobaja i sa technicznie slabo zaawansowane bo staram sie uzywac komponentow z najwyzszej polki tylko poprostu szybko sie nudze. Aktualnie mam tylko 3 komba, patyki everka a mlynki 2 x Daiwa i 1 x Shimano. Jestem w 110% zadowolony z tego co posiadam, obskocze moje wszystkie lowiska i gatunki na ktore sie nastawiam i czerpie niesamowita przyjemnosc z tego bo lowie tym co chcialemm zawsze miec. Takie spelnienie marzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Tak 2 x cc51 w tym jedna z availem, jeden cardiffek 51SDC. Moja tylko jedna cc. Wiekszosc na focie to sprzet kumpla wariata sprzetowego. Na dzien dzisiejszy posiada 23 wedki i to kije wysokiej klasy a mlynkow bc i spinn samych topowych ma tez prawie 20szt. To prawdziwy sprzetowy onanista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Rozumiem szaleńcze bieganie za sprzętem, bo sam tego doświadczyłem, od momentu jak zacząłem machać castem Aczkolwiek 20 młynków - prawie na każdy dzień miesiąca coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Kolega poprostu lubi i oszczedza zeby sobie cos moc kupic. Nie interesuja go auta, kobite ma, nie pije i na pali wiec laduje wszystko w sprzet. Najlepsze jest to ze 3 tygodnie temu sprzedal 26kijow niskiego budzetu i kupil sobie za nie jeden :lol:To prawdziwy wariat i strasznie wesoly kompan wypraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 co jest takiego w tych evergreenach, bo coś czuje, że ciągle żyję w niewiedzy? Ciężko to opisać jak się nigdy w ręce nie miało Everka , po za aspektem technicznym maja w sobie coś co człowieka ciągnie w ich strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Kusi mnie żeby go kiedyś wziąć do ręki, ale się boję, że skończy się to tym, że będę go musiał kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Tak to sie walsnie konczy, bierzesz i kupujesz zalowac nie bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Tak to sie walsnie konczy, bierzesz i kupujesz zalowac nie bedziesz Bierzesz kupujesz - nie zalujesz i kupujesz jeszcze wiecej - dalej nie zalujesz i konczysz z 26 wędkami w chacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Combat Stick był dobry na Jaziorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Combat Stick był dobry na Jaziorki.JAŚKI 2009.09.13 (3).jpgJAŚKI 2009.09.13 (5).jpgJAŚKI 2009.09.13 (15).jpgJAŚKI 2009.09.13 (16).jpg Boziu jakie rybsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Bierzesz kupujesz - nie zalujesz i kupujesz jeszcze wiecej - dalej nie zalujesz i konczysz z 26 wędkami w chacie pierw pewnie kobieta by mnie eksmitowała, więc nie w chacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Boziu jakie rybsko Ten był sporo większy ale mi się wymsknął przy wypinaniu i nie zmierzyłem. w przyszłym roku ruszam na Jaśki ale ze spinem.Mówiąc szczerze trochę się umęczyłem z tymi availami i lekkimi wabikami. Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 pierw pewnie kobieta by mnie eksmitowała, więc nie w chacie Kolega na bank by Cie zameldowal jak bys mial ze soba 26 Everków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ten był sporo większy ale mi się wymsknął przy wypinaniu i nie zmierzyłem.de beściak (2).jpgde beściak (1).jpg To już niezły parowóz masakra ;O Tomek kije już uzbrojone ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi