Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Rafał pomachał?!?

Niestety tylko jajami pomachał :(

To dobrze przecież ;)

Sam machałem :(

No... ale ważne że chociaż tyle się dało zrobić ... 

Hahahaha dialog stulecia :D Jak calcutta i zawsze zielony patyk ? :D

Hahahaha dialog stulecia :D Jak calcutta i zawsze zielony patyk ? :D

Zamówiłęm u Artura ostatnio wszystkie cześci które można zgubić przy serwisie - jeszcze jakiś smar doby kupie i CC leci pod "skalpel" " :) Dla zasady kupie jeszcze łożyska ceramiczne :)

Jeszcze rozglądam sie za kolejnym "zawsze zielonym patykiem" :D i łazi za mną Aldik BFS XG :) 

Edytowane przez RafałWrocław

Dzisiaj na komdrcji zrobilismy sobie z kumplami "The Tackle test day". Mielismy zarezerwowqny caly staw dla nas 4 i szlo sie pobawic ciekawymi zabawkami. Ryb tez nie brakowalo wiec testy ugiecia tez byly ;)

Zabawy sałaciarzy :D haha 

Jest wszystko i nic. Kije sa poprostu nie tuzinkowe. Mnie urzekl design wielu z nich ale rowniez techniczne wlasciwosci odpowiadaja moim potrzeba. Nie ukrywam ze znalesc cos czego sie szuka latwo nie jest, bo kije sa specificzne a opis w sieci nie zawsze jest pomocny. Ja znalazlem to czego szukalem. Ja mimo ze sam skladam czasem jakies patyki to nie posiadam zadnego customa. Nie ze mi sie moje prace nie podobaja i sa technicznie slabo zaawansowane bo staram sie uzywac komponentow z najwyzszej polki tylko poprostu szybko sie nudze. Aktualnie mam tylko 3 komba, patyki everka a mlynki 2 x Daiwa i 1 x Shimano. Jestem w 110% zadowolony z tego co posiadam, obskocze moje wszystkie lowiska i gatunki na ktore sie nastawiam i czerpie niesamowita przyjemnosc z tego bo lowie tym co chcialemm zawsze miec. Takie spelnienie marzen ;)

Tak 2 x cc51 w tym jedna z availem, jeden cardiffek 51SDC. Moja tylko jedna cc. Wiekszosc na focie to sprzet kumpla wariata sprzetowego. Na dzien dzisiejszy posiada 23 wedki i to kije wysokiej klasy a mlynkow bc i spinn samych topowych ma tez prawie 20szt. To prawdziwy sprzetowy onanista ;)

Kolega poprostu lubi i oszczedza zeby sobie cos moc kupic. Nie interesuja go auta, kobite ma, nie pije i na pali wiec laduje wszystko w sprzet. Najlepsze jest to ze 3 tygodnie temu sprzedal 26kijow niskiego budzetu :D i kupil sobie za nie jeden :lol::lol:To prawdziwy wariat i strasznie wesoly kompan wypraw.

co jest takiego w tych evergreenach, bo coś czuje, że ciągle żyję w niewiedzy?

Ciężko to opisać jak się nigdy w ręce nie miało Everka , po za aspektem technicznym maja w sobie coś co człowieka ciągnie w ich strone :)