rd1_68 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Potężne te Jazie-gratulacje takich ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jeszcze nie.Nie mam ciśnienia bo siedzę w pracowni a po za tym nie lubię marznąć.Przed świętami będą na X-Zoga a potem na Jaśki na blanku od Krzysztofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jeszcze nie.Nie mam ciśnienia bo siedzę w pracowni a po za tym nie lubię marznąć.Przed świętami będą na X-Zoga a potem na Jaśki na blanku od Krzysztofa. Coś ze stałej oferty czy jakieś specjalne blanki zamawiałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Coś mam tam testować.Chyba jakąś nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Coś mam tam testować.Chyba jakąś nowość. Jednośkład ? Jak coś wiecej bedziesz wiedział daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ja tez ganiam od tego sezonu ze spinem za Jaskiem, kleniem i pstragiem. W niektorych przypadkach nawet za okoniem. Jest mi poprostu wygodniej podawac wobki 1,5-4gr tam gdzie chce, bez stresu. Lowienie ma sprawiac przyjemnosc a nie byc katorga. Naturalnie tam gdzie sie da siegam po casta Konkretne Jaziory Tomek, w 2014 bede takie atakowal z moim everkiem. W sobote przetestowalem go na kilku teczakach do 48cm. Piekna akcja, fajnie pracuje 1/3szczytu a w dolniku potezna moc jak na kij do 3/8oz Dokladnie to co chcialem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Szukam supernovy i pozniej cos pod gumy , masakra dobrze ze chociaz jeden mlynek bede musial kupic pod te dwa kije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Wiesz ze tak nie bedzie Cycu ;-) 3 kijki to musza byc 3 mlynki. Nie zapomnij o spinie ja bym tez potrzebowal nowy kijek i mlynek tylko niech sie w koncu z ta robota u mnie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dzisiaj na komdrcji zrobilismy sobie z kumplami "The Tackle test day". Mielismy zarezerwowqny caly staw dla nas 4 i szlo sie pobawic ciekawymi zabawkami. Ryb tez nie brakowalo wiec testy ugiecia tez byly Zabieram ten zestaw z cardiffem dc;) - pięknie się prezentuje, pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Cardiffek naprawde bajkowy i moze kiedys sie skusze najpierw trzeba uciulac sianka i kupic bardziej potrzebny stuf;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Cardiffek naprawde bajkowy i moze kiedys sie skusze najpierw trzeba uciulac sianka i kupic bardziej potrzebny stuf;) Jeden z najładniejszych multików ale moja CC też piękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zarówna cardiff dc i cc złota + ccdc model ze złotą szpulką - jak dla mnie najładniejsze multiplikatory, klasyka, jakość, wykonanie na najwyższym poziomie - multiki typowe dla miłośników tej metody, koneserów. Czysta przyjemność machania takim sprzętem:). Ja już niełdugo zacznę polowanie na cc201dc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zarówna cardiff dc i cc złota + ccdc model ze złotą szpulką - jak dla mnie najładniejsze multiplikatory, klasyka, jakość, wykonanie na najwyższym poziomie - multiki typowe dla miłośników tej metody, koneserów. Czysta przyjemność machania takim sprzętem:). Ja już niełdugo zacznę polowanie na cc201dc. Miałeś 101DC trzeba było trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja już niełdugo zacznę polowanie na cc201dc. Jest jedna niedaleko z dc pierwszej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 U sąsiadów i to w b.dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 U sąsiadów i to w b.dobrej cenie Maniek dbasz o "moją" dziewczynke ;> ? Jak sie spisuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jak nie jak TAK To moja niunia jest Właśnie szukam powoli do niej koleżanki tyle że złotej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ze złota łatwo nie będzie wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Rafał, poczekam aż Tobie się znudzi lub wpadniesz na ponowną zmianę koncepcji wiem że myślisz o Aldku.... Edytowane 23 Grudnia 2013 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ale nie kosztem CC bo mu leb urwe Jak pojdzie dobra droga to beda kolejne perelki w kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ale nie kosztem CC bo mu leb urwe Jak pojdzie dobra droga to beda kolejne perelki w kolekcji Też tak myślę Kamilu Ale Rafał mocny ma kark 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Rafał, poczekam aż Tobie się znudzi lub wpadniesz na ponowną zmianę koncepcji wiem że myślisz o Aldku.... Aldek poleci na Steeda do łapania z prądem , a CC51 na Impale albo Gazelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Sie okaze jak mocny, jak wpadne z ekipa do wrocka A tak szczerze to Rafal juz chyba zmadrzal i nauczyl sie ze odpowiednio dobrany sprzet bedzie sluzyl latami. Sam zakonczylem pogon sprzetowa i kazdemu radzilbym to samo, przysiasc, zastanowic sie 2 razy czego tak naprawde szukamy i kupic raz a wlasciwie. Rafal twierdzi ze aktualny setup jaki razem wybralismy jest idealny do jego potrzeb i lowisk. Wiadomo, potrzeby sie zmieniaja i sprzet tez choc czesto wracamy do punktu wyjscia. Dlatego takie perelki jak CC sie nie sprzedaje. Poczatki sa ciezkie i kazdy przez to przechodzil dlatego doszedlem do wniosku: Czytaj, pytaj, czytaj (jak idzie pomacaj,pomachaj) poczytaj jeszcze troche i kup! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Kamilu czyżbyś sprzedał swoje CC51??? Pytam, bo chcesz komuś łeb urywać jak swoje opyli Z tym pytaniem i dopytywaniem o sprzęt, to często wychodzi jeden wielki niewypał.......człowiek się produkuje zadaje pytania w dziele wędkorobowym, prośby o fotki z ugięciami kilku blanków, aby zobaczyć jak będzie zachowywać się pod obciążeniem i w nurcie, a tu zerowy odzew.....a wiem, że ludziska mają wędki na tych blankach....nawet wiem kto ale odzew zerowy.... Wiem, że na odległość się wszystkiego nie oceni i nie wybada, ale fotki mogą wiele rozjaśnić...zwłaszcza kwestie, czy dana wędka jest sztywną pałą, czy wręcz przeciwnie...czy pracuje szczytem, środkiem, lub jest parabolą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Przemek, Kamil na pewno w najbliższym czasie CC nie sprzeda Był moment kiedy to chciał uczynić, ale jak to Sam mówi , dojrzał i teraz to ulubiony multik został 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi