Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Przemku CC zostala i bardzo dobrze. Mlynek klasa sama w sobie i na imapli robi swoje. Doszedlem do wniosku jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. Bede powoli dokupywal sprzet ktory mi potrzebny bardziej lub mniej ale jesli mnie zycie nie zmusi to sprzedawal nic nie bede. Na dzien dzisiejszy chodza mi glowie 3 zestawy, BC do 4OZ i taki "sportowy" ML. 3 To spinn taki max 2,4m do max 17gr pod klenia, jazia czy innego gada :D

Sie okaze jak mocny, jak wpadne z ekipa do wrocka :D A tak szczerze to Rafal juz chyba zmadrzal i nauczyl sie ze odpowiednio dobrany sprzet bedzie sluzyl latami. Sam zakonczylem pogon sprzetowa i kazdemu radzilbym to samo, przysiasc, zastanowic sie 2 razy czego tak naprawde szukamy i kupic raz a wlasciwie. Rafal twierdzi ze aktualny setup jaki razem wybralismy jest idealny do jego potrzeb i lowisk. Wiadomo, potrzeby sie zmieniaja i sprzet tez choc czesto wracamy do punktu wyjscia. Dlatego takie perelki jak CC sie nie sprzedaje. Poczatki sa ciezkie i kazdy przez to przechodzil dlatego doszedlem do wniosku: Czytaj, pytaj, czytaj (jak idzie pomacaj,pomachaj) poczytaj jeszcze troche i kup!

CC to moja druga dziewczynka jedną sprzedałem i wiecej bledu nie popełnie wieć wybacz Maniek ale wiecej kolekcji nie powiekszysz o moje "dziewczynki" :P