Gugcio Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Przemku CC zostala i bardzo dobrze. Mlynek klasa sama w sobie i na imapli robi swoje. Doszedlem do wniosku jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. Bede powoli dokupywal sprzet ktory mi potrzebny bardziej lub mniej ale jesli mnie zycie nie zmusi to sprzedawal nic nie bede. Na dzien dzisiejszy chodza mi glowie 3 zestawy, BC do 4OZ i taki "sportowy" ML. 3 To spinn taki max 2,4m do max 17gr pod klenia, jazia czy innego gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Sie okaze jak mocny, jak wpadne z ekipa do wrocka A tak szczerze to Rafal juz chyba zmadrzal i nauczyl sie ze odpowiednio dobrany sprzet bedzie sluzyl latami. Sam zakonczylem pogon sprzetowa i kazdemu radzilbym to samo, przysiasc, zastanowic sie 2 razy czego tak naprawde szukamy i kupic raz a wlasciwie. Rafal twierdzi ze aktualny setup jaki razem wybralismy jest idealny do jego potrzeb i lowisk. Wiadomo, potrzeby sie zmieniaja i sprzet tez choc czesto wracamy do punktu wyjscia. Dlatego takie perelki jak CC sie nie sprzedaje. Poczatki sa ciezkie i kazdy przez to przechodzil dlatego doszedlem do wniosku: Czytaj, pytaj, czytaj (jak idzie pomacaj,pomachaj) poczytaj jeszcze troche i kup! CC to moja druga dziewczynka jedną sprzedałem i wiecej bledu nie popełnie wieć wybacz Maniek ale wiecej kolekcji nie powiekszysz o moje "dziewczynki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Co ja zrobię Rafał, że mam słabość do Twoich "dziewczynek" ps. pewnie za jakiś czas i mi się trafi "okazja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Co ja zrobię Rafał, że mam słabość do Twoich "dziewczynek" ps. pewnie za jakiś czas i mi się trafi "okazja" Dobry mam gust co ;> ? No pomijając fakt że moje dziewczynki zazwyczaj tanio się puszczają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Bo slaby z Ciebie Alfons, jak by mialy co robic to by do konkurencji nie szly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Teraz nie na byle kija je nasadzam tylko na Evergreena wiec raczej nie pojda nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Nie dość, że Evergreeny nie są tak łatwo dostępne, to zapewne panie w urzędzie celnym już zacierają ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Tragedi nie ma i cena dobrego Everka nieznacznie przekracza cene Phenixa w tytanach :D Ale jak by kazdy lowil EG, MB, czy czyms podobnym to by nudno bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Panowie bylo cos fajnego pod choinka? U mnie dziewczyny stanely na wysokosci zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Panowie bylo cos fajnego pod choinka? U mnie dziewczyny stanely na wysokosci zadania Co dostałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zajefajna taszke Illexa, Wobaska z nowej kolekcji illexa na 2014, i konkretny szczupakowy kasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Foty dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Gosci mam i posze z pod stolu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Illexowa pchelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Kamil Ty mi musisz skołować takie żaby : http://www.livetargetlures.com/products/freshwater/frog_hollow.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Haha, Kamil naparza foty z pod stołu na kolanie xD A co do tej żaby to w reklamie tylko widać, że żaby na to dobrze biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Gdzie tam, goscie chcieli sprzet poogladac to sobie dozbrojke wiarze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Torebeczka taka, jak pancerz na klate. Pelno kieszonek 2 pudla pasuja z wabikami, sczypce, przypon etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jakby ktoś szukał używane EB , Megabassy i inne japońskie marki to tu jest tego sporo : http://mercatodellospinning.forumcommunity.net/?f=6237193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jakby ktoś szukał używane EB , Megabassy i inne japońskie marki to tu jest tego sporo : http://mercatodellospinning.forumcommunity.net/?f=6237193 Nie działa ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Mi dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Mi nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Mi nie Wpisz w google "spinning mad forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Z okazji dziesieciolecia firma illex opracowala nowa serie wedek, ARTIST. Jedna z nich zawedrowala do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Mialem Spina Illexa z seri Ashura Delivfrance, switne kijki choc cena Artista byla z lekka przesadzona. Dla mnie najlepsze kije na rynku jesli chodzi o producenta z europy ;-) Taaakich ryb zycze Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi