Daro Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jedna z moich niebieskich illexow, ze wzgledu na powtarzajaca sie gramature dam ojcu. Jednak zauwazylem, ze obie wedki pomimo podobnych parametrow zdecydowanie roznia sie pomiedzy soba. Ten niebieski illex to "szabla, a ten czarny to szpada". Z ta cena za to wedke to masz racje. Jak na kij produkowany w Europie, to te +/- 400 € jest duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Z okazji dziesieciolecia firma illex opracowala nowa serie wedek, ARTIST. Jedna z nich zawedrowala do mnie. Lepiej pisz jak się młynek spisuje bo ten Szatan Kamil mnie namawia na taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 No namawia i sam by taki chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 No namawia i sam by taki chcial Przez Ciebie gram w tottka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Moja zonka tez juz zaczela grac, ale to dobrze na everki bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Kiedys na tym forum zazartowalem, ze firma shimano wyprodukowala CC51DC. Wtedy oczywiscie nie bylo jakichkolwiek przeslanek, ze to naprawde nastapi.Ale z ta wiadomoscia narobilem troche zamieszania. Chcialem taki multiplikator i dlatego go kupilem. Technicznie CC51DC nie jest zadnym cudem, jednak u mnie wywoluje usmiech na twarzy. W podobny sposob oddzialywuja na klietow, produkty firmy Apple. Perfekcyjnie wykonany i stylistycznie piekny multiplikator . W racionalny sposob nie moge wytlumaczyc tego zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Wszystkie najwieksze zalety juz wymieniles :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Co tu taka cisza? Nikt nic nie lowia w te wiosne, tfu zime. Kontakt z ryba byl ale narazie na 0, walczymy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja tam się obkupuje w Availu jak przyjedzie wszystko to wrzuce jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expensiw Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 siema korzysta ktos z was moze z aplikacji fishexpert ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja tam się obkupuje w Availu jak przyjedzie wszystko to wrzuce jakieś fotki A jednak Rafał CC dostanie nowe szaty Ful ubierasz czy częściowo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A jednak Rafał CC dostanie nowe szaty Ful ubierasz czy częściowo??? Knoby z pianki , korba czarna 85mm z czarną nakrętką - zastanawiam się jeszcze nad czarnym dociskiem szpuli - może jakaś gwiazda i łożyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 I bedziesz dalej jednym combo lowil klenie, brzany a teraz masz chrapke na okonie, sandacze, szczupaki. Tuning to fajna sprawa jak juz sie wszystko ma cycu Ale to tylko moje skromne zdanie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 I bedziesz dalej jednym combo lowil klenie, brzany a teraz masz chrapke na okonie, sandacze, szczupaki. Tuning to fajna sprawa jak juz sie wszystko ma cycu Ale to tylko moje skromne zdanie ;-) Musiałem złamać tą oczojebność , nie bój nic Lepiej pisz czy już coś wybrałeś za impale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie wiem dam jej szanse jeszcze jutro. Ten maluch pieknie kopnal i czuc bylo w lokciu wiec tak jak lubie czulosc na maxa. Jedynie tek miekki szczyt mnie troche martwi ale co tam, tne jak japonce i narazie sie jakos udaje haha. Zobaczymy co jutrzejszy dzien przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie wiem dam jej szanse jeszcze jutro. Ten maluch pieknie kopnal i czuc bylo w lokciu wiec tak jak lubie czulosc na maxa. Jedynie tek miekki szczyt mnie troche martwi ale co tam, tne jak japonce i narazie sie jakos udaje haha. Zobaczymy co jutrzejszy dzien przyniesie Zamień się za Steeda .... nie no żart Steeda nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Chłopaki a Calcutta Conquest można łowić w słonej wodzie czy nie bardzo ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Z jakiego tworzywa jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak dobrze poszukasz to forumowicz @jerzy łowi CC 201 w bardzo słonej wodzie (Oman) i uznaje go jako najlepszy multik do tego typu celów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak dobrze poszukasz to forumowicz @jerzy łowi CC 201 w bardzo słonej wodzie (Oman) i uznaje go jako najlepszy multik do tego typu celów. Panie Andrzeju już nie musi Pan czekać na moją CC , na giełdzie wisi 51ka z korba Availa i knobami z korka za 1350 zł xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zwykle już nic nie pisze od lat, ale widzę ze spektakularny wątek o śmierci Revo PRM nadal żyw wśrod jerkbaitowej społeczności, a już na pewno wśród weteranów portalu. Zgadza się, ze ABU robi dość średnie multiplikatory do łowienia w morzu. W ogóle od lat robi dość średniej klasy sprzęt. Do połowów w morzu polecam z własnego doświadczenia Conquesta 101, 201 (bez DC) a do lżejszego jigowainia Zillona Costal. Owe sprzęty wytrzymują długie lata, przy sezonowej wymianie łożysk i przynajmniej jednemu rocznemu czyszczeniu i smarowaniu. Znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Panie Andrzeju już nie musi Pan czekać na moją CC , na giełdzie wisi 51ka z korba Availa i knobami z korka za 1350 zł xD Takich okazji było już kilka, ta Twoja jest szczególna - prawie nówka bez zbędnego makijażu. No chyba, że już ją umaiłeś to wtedy sporo traci w moich oczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Takich okazji było już kilka, ta Twoja jest szczególna - prawie nówka bez zbędnego makijażu. No chyba, że już ją umaiłeś to wtedy sporo traci w moich oczach... Godzine nad wodą nie otwierana bez rys itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 No właśnie o tym mowa, fajny multiczek. Miałem Cardiff 51 DC, kochane zabawki tylko tak lekko już nie łowię. Teraz Ryoga 1016, 2020 + CC 201 DC - wystarczy na lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ufff to moge spać spokojnie bo z myśla ze Pan czeka aż ona mi się znudzi prawie mi się znudziła hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi