Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Ćwiczy się trochę ;) :P :D :lol: to da się radę :)

Ja jakościowo ,nie ilościowo :P ,moje bez stery to ok.6-28 gr. max ,nie taki ciężkie .

Chciałem do tego młynka boronka ,ale Krzysztof nie ma w jedno składzie ,to wystruga może  XF- a  albo Herrs-a ,czy jak...

Chciałem tego Megabassa ale po zastanowieniu ,coś mocniejszego jednak.Jak będzie za mocno to sobie w przyszłym roku i tak uzbroję lżejszego cascika i dopnę tego Scorpiona ,a co .

Problem w tym ze mi nie chodzi o wage bo jest znosna tylko o wielkosc - czadem dlon mials dosc obejmowania betoniarki :) Ten Megabass co chciales to ladniejsza wersja Ziliona wiec o moc nie masz sie co bac tam nawrt naped wodzika z mosiadzu jest , Ryoga ma z tworzywa :)

Problem w tym ze mi nie chodzi o wage bo jest znosna tylko o wielkosc - czadem dlon mials dosc obejmowania betoniarki :) Ten Megabass co chciales to ladniejsza wersja Ziliona wiec o moc nie masz sie co bac tam nawrt naped wodzika z mosiadzu jest , Ryoga ma z tworzywa :)

No i dobra ,będzie i tak Ryoga.W przyszłym roku zmajstruję sobie patyk na lekko i kupię tego Scorpiona .Będę miał bolka na lekko i w razie czego jaziorki i klonki obskoczę :)

No i dobra ,będzie i tak Ryoga.W przyszłym roku zmajstruję sobie patyk na lekko i kupię tego Scorpiona .Będę miał bolka na lekko i w razie czego jaziorki i klonki obskoczę :)

Ryoga jest w pyte nie ma co bedziesz zadowolony :) a do UL bierz Aldebarans BFS XG świetny młynek lekki jak piórko :)

Ryoga jest w pyte nie ma co bedziesz zadowolony :) a do UL bierz Aldebarans BFS XG świetny młynek lekki jak piórko :)

Rafał,nie omieszkam i tego tematu przegryżć...

Zobaczymy jak Ryoga będzie dawać radę boleniom ,miejmy nadzieję że dużym ;) :D

Pytanie retoryczne ;)

Niech najpierw do mnie dotrze Ryoga ,bo ta Japonia daleeeeekoooooo ...

Jarek 400€ czy 500$ róznica niewielka 

jak dla mnie jest to niewątpliwie sprzęt dla fascynatów ITO i megabass'a. 

ale to MOJE ZDANIE i nie trzeba się z nim zgadzać :)

W Europie odpada cło.

Ja po fascynacji castem odchodzę od lekkiego łowienia ta metodą. Spinn ma mniej ograniczeń- niestety. 

Jest u Mefisto ? Jak z dostępnością ?

Tak czy inaczej, będziemy szaleć z bracholem i Markiem castami .

Trzeba to wszystko rozruszać w tym smutnym mieście ,bo tu tylko spinn i spinn ...

Artur na bank Ci sprowadzi trzeba poczekac 3-4 tyg ale za oknem zima wiec luz :) czasem trafia sie tez u nas na forum :P