RafałWrocław Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ćwiczy się trochę to da się radę Ja jakościowo ,nie ilościowo ,moje bez stery to ok.6-28 gr. max ,nie taki ciężkie .Chciałem do tego młynka boronka ,ale Krzysztof nie ma w jedno składzie ,to wystruga może XF- a albo Herrs-a ,czy jak...Chciałem tego Megabassa ale po zastanowieniu ,coś mocniejszego jednak.Jak będzie za mocno to sobie w przyszłym roku i tak uzbroję lżejszego cascika i dopnę tego Scorpiona ,a co .Problem w tym ze mi nie chodzi o wage bo jest znosna tylko o wielkosc - czadem dlon mials dosc obejmowania betoniarki Ten Megabass co chciales to ladniejsza wersja Ziliona wiec o moc nie masz sie co bac tam nawrt naped wodzika z mosiadzu jest , Ryoga ma z tworzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Pięknie to ująłeś, jakoś ostatnio mam zboczenia azjatyckie Ja mam takie od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Problem w tym ze mi nie chodzi o wage bo jest znosna tylko o wielkosc - czadem dlon mials dosc obejmowania betoniarki Ten Megabass co chciales to ladniejsza wersja Ziliona wiec o moc nie masz sie co bac tam nawrt naped wodzika z mosiadzu jest , Ryoga ma z tworzywa No i dobra ,będzie i tak Ryoga.W przyszłym roku zmajstruję sobie patyk na lekko i kupię tego Scorpiona .Będę miał bolka na lekko i w razie czego jaziorki i klonki obskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No i dobra ,będzie i tak Ryoga.W przyszłym roku zmajstruję sobie patyk na lekko i kupię tego Scorpiona .Będę miał bolka na lekko i w razie czego jaziorki i klonki obskoczę Ryoga jest w pyte nie ma co bedziesz zadowolony a do UL bierz Aldebarans BFS XG świetny młynek lekki jak piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ryoga jest w pyte nie ma co bedziesz zadowolony a do UL bierz Aldebarans BFS XG świetny młynek lekki jak piórko Rafał,nie omieszkam i tego tematu przegryżć...Zobaczymy jak Ryoga będzie dawać radę boleniom ,miejmy nadzieję że dużym Pytanie retoryczne Niech najpierw do mnie dotrze Ryoga ,bo ta Japonia daleeeeekoooooo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Daleeeekoooo to fakt ale czekac warto , z kazdej mojej perelki JDM bylem mega zadowolony , teraz juz wszystko tam kupuje , wedka , pletki , zylki , FC woblery itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Chociaż ryz w PL kupuj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Do UL jest jeszcze taka alternatywa. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Tommy ten ltz gdzie jest produkowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 To wersja robione przez ITO czyli AE74 http://forums.tackletour.com/viewtopic.php?f=24&t=50204 Biorąc pod uwagę cenę: http://www.ebay.com/itm/Abu-Garcia-REVO-LTZ-AE74-Racing-Baitcasting-Reel-w-Spare-spool-NEW-JAPAN-MODEL-/360684955910 czyli ok 500$ chyba bym wolał jednak Abu Revo LT który masz za pól cenyhttp://www.ebay.com/itm/ABU-REVO-LT-L-LEFT-HANDLE-/390753785896?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5afabd9828 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ostatnio był dostępny za 419 euro w www.sportsile.it. W komplecie dwie szpule. Głebsza 0,235 mm/100m , płytsza 0,235mm/50m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jarek 400€ czy 500$ róznica niewielka jak dla mnie jest to niewątpliwie sprzęt dla fascynatów ITO i megabass'a. ale to MOJE ZDANIE i nie trzeba się z nim zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jarek 400€ czy 500$ róznica niewielka jak dla mnie jest to niewątpliwie sprzęt dla fascynatów ITO i megabass'a. ale to MOJE ZDANIE i nie trzeba się z nim zgadzać W Europie odpada cło.Ja po fascynacji castem odchodzę od lekkiego łowienia ta metodą. Spinn ma mniej ograniczeń- niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Mialem ostatnio MgX Extreme , niestety tylko na sucho, mysle ze od 3/4 gram da rade juz spokojnie , bardzo lekki nie katowalbym go powyzej 30+gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Michal trzy czwarte grama to straaaaaaaaasznie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Hehe , wiesz o co mi chodzilo , mozesz edytowac bo pisze z tel i nie mam jak a posta nastepnego nie bede pisal dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 no ale wlasnie napisaleś następnego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 W Europie odpada cło.Ja po fascynacji castem odchodzę od lekkiego łowienia ta metodą. Spinn ma mniej ograniczeń- niestety. Dokładnie to zasrane cło to jakaś zmora ktora nas prześladuje i dyskryminuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja i tak czekam na jakiegoś małego rounda Daiwy do UL.Eh..jak by tak wypuścili Ryogę 50tkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja i tak czekam na jakiegoś małego rounda Daiwy do UL.Eh..jak by tak wypuścili Ryogę 50tkę. Piękna i mocna by była pewnie ale musiałaby być wielkości łuski od amu. do sprzętu braci Barett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja i tak czekam na jakiegoś małego rounda Daiwy do UL.Eh..jak by tak wypuścili Ryogę 50tkę. Ja cały rok czekałem na Ztke 1016 ale raczej sie nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Krystian tylko do Ryogi kup sobie korbe 90mm bo ta fabryczna 80tka to tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jest u Mefisto ? Jak z dostępnością ?Tak czy inaczej, będziemy szaleć z bracholem i Markiem castami .Trzeba to wszystko rozruszać w tym smutnym mieście ,bo tu tylko spinn i spinn ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jest u Mefisto ? Jak z dostępnością ?Tak czy inaczej, będziemy szaleć z bracholem i Markiem castami .Trzeba to wszystko rozruszać w tym smutnym mieście ,bo tu tylko spinn i spinn ...Artur na bank Ci sprowadzi trzeba poczekac 3-4 tyg ale za oknem zima wiec luz czasem trafia sie tez u nas na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Krystian tylko do Ryogi kup sobie korbe 90mm bo ta fabryczna 80tka to tragedia taaaaaaak i pamiętaj o Tknobach na kazdym uchwycie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi