RafałWrocław Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 taaaaaaak i pamiętaj o Tknobach na kazdym uchwycie Rafał prosze Cie wystaw sobie jeden punkt ostrzezenia ode mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 taaaaaaak i pamiętaj o Tknobach na kazdym uchwycie Coś sobie z nią porobię :lol: :lol: a co...W tej to jeszcze będzie co robić bo w Megabassie to już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Rafał prosze Cie wystaw sobie jeden punkt ostrzezenia ode mnie biorać pod uwagę ilość posiadanych przez Ciebie ... pewnie bym się pomylił i przypisał niewłasciwemu kontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 biorać pod uwagę ilość posiadanych przez Ciebie ... pewnie bym się pomylił i przypisał niewłasciwemu kontu Zemsta ,oj nie ładnie tak drwić z kolegi... :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Krystian - bez przesady... Lucką rzeczą jest się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Krystian - bez przesady... Lucką rzeczą jest się mylić No oczywiście ,tylko dlaczego im człek starszy to częściej się myli . Spamujemy ,spamujemy -zaraz punkty będą ... :lol: A Rafał chciał tylko podpowiedzieć ,doradzić co zrobić żeby było lżej ,lepiej ... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 To wersja robione przez ITO czyli AE74 http://forums.tackletour.com/viewtopic.php?f=24&t=50204 Biorąc pod uwagę cenę: http://www.ebay.com/itm/Abu-Garcia-REVO-LTZ-AE74-Racing-Baitcasting-Reel-w-Spare-spool-NEW-JAPAN-MODEL-/360684955910 czyli ok 500$ chyba bym wolał jednak Abu Revo LT który masz za pól cenyhttp://www.ebay.com/itm/ABU-REVO-LT-L-LEFT-HANDLE-/390753785896?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5afabd9828Ten kolowrotek niema nic wspolnego z Ito...jest to produkcja abu i imakatsu(katsutaka imae)...ewentualnie tez ZPI jesli ma ktos ochote go tam wyslac i ulepszyc.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 ok - moj blad... sugerowałem się sie nazwą AE74 kiedy to abu-laczki byly "spod" ręki Pana Ito. dzięki za sprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 biorać pod uwagę ilość posiadanych przez Ciebie ... pewnie bym się pomylił i przypisał niewłasciwemu kontu Jeszcze troche i dostsne na nie czajnik na BP 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Coś sobie z nią porobię :lol: :lol: a co...W tej to jeszcze będzie co robić bo w Megabassie to już nie Moja była piękna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 I cu żeś z nią uczynił .Teraz życie się zemści,będziesz potępiony :P Ja na swoją czekam i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Sprzedał bo do wykałaczek za ciężka. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jak mężczyzna silny to da radę :lol:Jak za ciężka to trzeba było katuchę na początek przywiesić Rafał,teraz to se plujesz w brodę co ? U mnie ma dożywocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Ma się bardzo dobrze jest w dobrych rękach Edytowane 30 Stycznia 2014 przez mifek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Panowie bo mlynek trzeba umiec dobrac do swoich potrzeb a nie brac co inni polecaja ;-) czy Rafal zaluje to nie wiem, ale ja doradzilem mu sprzet pod jego lowisko, metody i wabiki a nie tylko co dobre. Ma i mysle ze jest zadowolony ;-) Ryoga niezly mlynek, ale nie do kleni czy 4gr wobkow. Bedzie mial potrzebe i lowisko to juz bedzie wiedzial co brac ;-) aktualnie sa inne plany, krece mu UL'a na szklaka batsona do 5gr wiec trzeba szukac cos innego :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Panowie bo mlynek trzeba umiec dobrac do swoich potrzeb a nie brac co inni polecaja ;-) czy Rafal zaluje to nie wiem, ale ja doradzilem mu sprzet pod jego lowisko, metody i wabiki a nie tylko co dobre. Ma i mysle ze jest zadowolony ;-) Ryoga niezly mlynek, ale nie do kleni czy 4gr wobkow. Bedzie mial potrzebe i lowisko to juz bedzie wiedzial co brac ;-) aktualnie sa inne plany, krece mu UL'a na szklaka batsona do 5gr wiec trzeba szukac cos innego :-D uploadfromtaptalk1391103259200.jpgPrawda ,trzeba wiedzieć czego się potrzebuje itd.Unika się niepotrzebnych kombinacji...W życiu trzeba się nieraz pomylić ,żeby dojść do pewnych wniosków samemu. Moja dziewczyna da sobie radę z wabikami do których będzie przeznaczona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 I to jest najwazniejsze ;-) poczatki latwe nie sa dlatego warto pytac, czytac itd. Mimo to czlowiek popelnia bledy. Sam przez to przechodzilem i teraz moge tego oszczedzic Rafalowi ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 I to jest najwazniejsze ;-) poczatki latwe nie sa dlatego warto pytac, czytac itd. Mimo to czlowiek popelnia bledy. Sam przez to przechodzilem i teraz moge tego oszczedzic Rafalowi ;-) Początki tanie nie są ... tak bym to określił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Początki tanie nie są ... tak bym to określił I tu sie z Tobą Rafał zgodzę w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja tez sie zgodze z tym twierdzeniem ale to mest poprostu zycie, za co sie czlowiek nie zlapie musi placic ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 W spinie to jakos było inaczej ,prościej,taniej,bez problemów, a w castingu za co się nie złapiesz trzeba becelować grube $. Jeszcze do nie dawna jak by mi ktoś powiedział,że będę miał multik za ponad dwa tysie i do tego jeszcze dwa o połowe tańsze, dał bym mu młotek, żeby się puknął w cymbał,aż mu się gałki wzroczne obkręcą, od opwiadanie głupot A jednak ten młotek powinienem dostać ja, żebym sobie dalsze zakupy wybił ze łba ale jakoś nie umiem się od tego powstrzymać i ciągle czegoś brakuje Dziwna ta choroba nasza, ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Hah! Jest dokladnie tak, jak piszesz Maniek. Ony nam tylko nikt za szybko tego mlotka nie przyniosl;-) Ja jeszcze dwa lata temu patrzylem na kazdego goscia z castingiem na totalnego dziwolaga, a teraz kompletny fix na ruchoma szpulke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Co gorsza, ta choroba mocno postepuje, a leki na nią drogie jak cholera ale za to jaka radocha jak już antybiotyk przyjdzie(najlepiej JDM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja znam taki jeden lek który działa raz a dobrze, nawet nic nie kosztuje. To żona kolegi. Jak go wyleczyła, jak poddała go jednorazowej kuracji, choroba już nie wróciła. Na szczęście ten lek to jednostkowe dopuszczenie dla jednego gościa:-) Wam nie życzę takich multifunkcyjnych żon z opcją kuracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi