meth666 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Macie problemy.... Ja nie wiem co to spin , od razu polecialem w casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Szczęściarz. ja przez tyle lat jak łowię od gnoja miałem tłuczone do głowy że casting to debilizm dla tych, co mają miękki uścisk dłoni. A jednak tatuś się mylił hahaha:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Rafał, graty od Availa do CC przyszły,a?? Podziel się trochę wrażeniami, może jakieś foto w nowym odzieniu Pani CC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Wszystko przyjechało dzisiaj rano Jak tylko ubiore ją to wrzuce fotki Szybkie foto z telefonu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 O w morde ale knoby, ty stary masz chyba jakies kompleksy :-D :-P B-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Grubo to malo powiedziane heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Kamil odebaj się od moich kałgałek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Pianka twardka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Pianka twardka? Twardka jak w Steedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jak dobrze zlapiesz te pewnie twarda :-D<br /><br />Sorry Rafal ale ty masz taki sam gust jak poczucie humoru - lekko skrzywione :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 A to twardka, bo wlasnie dzisiaj odebralem z rak bazyloosa floggera i mam porownanie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jak dobrze zlapiesz te pewnie twarda :-D<br /><br />Sorry Rafal ale ty masz taki sam gust jak poczucie humoru - lekko skrzywione :-P Lepsze kałgałki z pianki niż T-Knoby w RYODZE hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 A to twardka, bo wlasnie dzisiaj odebralem z rak bazyloosa floggera i mam porownanie;-) Jak badyl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Mam nadzieje ze recepte na nowy Prozak masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Mam nadzieje ze recepte na nowy Prozak masz? Ty lepiej idź zobacz czy Ci się podpis Schumachera z maski na Oplu nie powycierał haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jak badyl ?? Na razie patrze, macam, macam, patrze. O chwila, musze na chwile do kibelka. MIÓD!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jednak recepty nie ma, popros od razu o valium i plastry na odciski tez se wez, przydadza sie do takich galganow ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jednak recepty nie ma, popros od razu o valium i plastry na odciski tez se wez, przydadza sie do takich galganow ;-) Następne kupie sobie jak Twoje fotele - ze skóry pandy Mi się podobają fajnie leżą w łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Mi sie tez fajnie lerzy w oplu, ale mimo ze to kombi wyglada zgrabniej jak twoje knoby ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Mi sie tez fajnie lerzy w oplu, ale mimo ze to kombi wyglada zgrabniej jak twoje knoby ;-) Poddaje się dzisiaj masz jakiś dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Na razie patrze, macam, macam, patrze. O chwila, musze na chwile do kibelka. MIÓD!!! Wróciłeś już "masturbancie" ?? Jak tak to opisz trochę wrażenie - badyl wart swojej ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Wart. Akcja kompletnie inna niz kijki normalnie u nas dostepne, masakra. Bede pisal wolniej, nadgarstek boli;-). Przymierzylem do zilliona, pixiaka, ladnie wywaza. W porownaniu z moimi fenwickami jest o cala epoke dalej... Generalnie za chwile pojde nad Wisle i bede kruszyl lod, bo kur chyba nie wytrzymam. Teraz juz wiem, o czym Wy tu piszecie caly czas. Zbieram kase na kreciol steeza. Moze sv?!?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 E, chyba zmienie nicka, Rafal mnie podpowiedzial hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Haha nastepny zarazony :-) no i super ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi