RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Człowiek uczy się na błedach niestety czasem warto coś sprzedać zeby odczuc tego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 ja na razie kupuję, pewnie w końcu zacznę sprzedawać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Podrzuć linka do tych paru słów? Chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 A co kupiłeś do tej pory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Po za kijami i młynkami JDM polecam jeszcze linki - żyłki , FC , pletki . Poezja teraz kupiłem jeszcze pletke Varivasa , cudo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No właśnie widzę, że mało. I nieskutecznie. Mam dwa zillionki na stajni, erkę i 100SHL. I jeszcze pixiaka. Kijków po dzisiejszym odbiorze nie liczę (fenwick, przepraszam, ale jesteś miętki wacław przy flogerku...). Także wszystko przede mną!!! Hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No właśnie widzę, że mało. I nieskutecznie. Mam dwa zillionki na stajni, erkę i 100SHL. I jeszcze pixiaka. Kijków po dzisiejszym odbiorze nie liczę (fenwick, przepraszam, ale jesteś miętki wacław przy flogerku...). Także wszystko przede mną!!! Hurra!Dobrze że nie macaleś mojego Steeda bo pewnie byś powiedział że floger to miękki wacław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Właśnie próbuję się w to w wolnym czasie wczytać, bo jest tego w chu... Dołączyłem do tego zgromadzenia kilka miesięcy temu i myślałem że się całkiem dobrze ogarniam w temacie, jednakowoż się okazało że nie do końca:-) mam kilka lekcji jeszcze do odrobienia. Na pewno muszę polecieć w inne pleciony poza naszym rodzimym szeroko dostępnym rynkiem. Znowu muszę do doradcy inwestycyjnego:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Dobrze że nie macaleś mojego Steeda bo pewnie byś powiedział że floger to miękki wacław Daj mnie chwilkę, się dozbroję, się spotkamy, pogadamy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 http://www.spigot.dbv.pl/readarticle.php?article_id=78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Rano do kawki sobie przeczytam. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja rano do herbatki ogarne jeszcze strone Availa bo coś bym jeszcze do CC dokupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 ŚWIR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Przydatne linki masz tu na stronie 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 ok, to ja to przeczytam, popatrzę, za miesiąc się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 ok, to ja to przeczytam, popatrzę, za miesiąc się odezwę Nie jest tak zle zawsze mozna podpytac tych co trochre towaru przerobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No to będziesz moim kolegą! Kilka pytań na pewno się pojawi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja tam siedze w tym od roku zadny tam ze mnie znawca ale jest kilka osob co znaja temat dobrze jeden Ci nawet flogera sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Dokladnie. Dobrze trafiłem. Kamil, pamiętaj że przyjadę do Ciebie na te Twoje piochy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kasy popłyniesz na tym , ja w rok wydalem wiecej niz przez całe zycie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Staram sie o tym nie myśleć w tych kategoriach, to mnie daje siłę... przynajmniej staram sobie wytłumaczyć słuszność i głębszy cel tego wariactwa. Także nie strasz, jakoś damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja nie strasze , ja obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Tak sam z siebie zdemonizowałem, jak mi to żona kiedyś przeczyta przynajmniej będzie ślad po wewnętrznej walce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Żona to dobry stoper do zakupów w JP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 O ile jest o nich swiadoma hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi