RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 To nie bedzie kijka ziom, haracz musi byc :-D Uff dobrze ze to tylko 100 euro ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Salaciarz Panie :-) Sam su kupie illexy jak twojego batsona pogonie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Salaciarz Panie :-) Sam su kupie illexy jak twojego batsona pogonie :-D Kto kupi od Ciebie kija do casta 1-5g xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Juz ktos kupi nie pekaj ;-) nawet za 30, bedzie na chociaz na 2 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Juz ktos kupi nie pekaj ;-) nawet za 30, bedzie na chociaz na 2 ;-) Musisz go najpierw skończyć zanim sprzedasz leniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Juz jest dalej jak bylo a jak bede mial taka motywacje to w sobote bedzie na ebayu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Mam kolekcjonerskie Fario70 od Jokera, chyba też rzuce na Ebaya xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dawaj, Zrobimy zakupy w japan ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 No Aldik BFS by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ja lepiej nie bede pisal co by mi sie przydalo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tak swoja droga ta pletka Varivasa 11lb ma mniejsza średnice niz PP 5lb ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tez mam ta 11lb o zblizonej srednicy 0.8 wiec nie jest tak tragicznie. Testy robilem i wytrzymywala 5.5kg. Ma tez fajne markery co 25m wiec latwiej nawinac odpowiednia ilosc ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 i 2,5m VEP 12lb gratis xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 No tez bylo, eobra lece w kime.<br /><br />Zdr @all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Rafał ogladam to i jak zobaczyłem knoby w jego dc to od razu przypomniała mi sie Twoja Ryoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Po pierwsze primo : Zawsze mowiłem że japoński "dezajn" mam we krwi . Po drugie primo optimo : Liczy się wygoda Po trzecie primo ultimo : Ostatnim razem jak robiłem taki zamach żeby sięgnać środka odry to złamałem kij nad multikiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 a Kij był Japański ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 a Kij był Japański ? Zamach był Japoński, a kij polski dlatego poległ, heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Bo,aby tak machać to trzeba mieć w sobie trochę z Musashiego Yamamoto,a nie Pana Wołodyjowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 To był zdaje się CTS ELR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Ktoś nie chce z kolegów zakupić SV1000 i RCSB1012 nóweczki bo mam na zbyciu:)? Niebawem dolecą do mnie Shimano Exsence DC i Scorpion 1001XT i wytypowana święta trójca będzie w komplecie:). Aha i Tatule muszę koniecznie przetestować! Jak coś priv;).. Edytowane 17 Lutego 2014 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ktoś nie chce z kolegów zakupić SV1000 i RCSB1012 nóweczki bo mam na zbyciu:)? Niebawem dolecą do mnie Shimano Exsence DC i Scorpion 1001XT i wytypowana święta trójca będzie w komplecie:). Aha i Tatule muszę koniecznie przetestować!6.JPG .Pytanie zasadnicze ...za ile ? Zbliża się do mnie Ryoga 1016 HL więc byłbym zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ktoś nie chce z kolegów zakupić SV1000 i RCSB1012 nóweczki bo mam na zbyciu:)? Niebawem dolecą do mnie Shimano Exsence DC i Scorpion 1001XT i wytypowana święta trójca będzie w komplecie:). Aha i Tatule muszę koniecznie przetestować! Jak coś priv;).6.JPG .Jak byś pilot opróżnił skrzyknie to by można pisać do Ciebie np. o szpulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Done, śmiało można pisc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 To był zdaje się CTS ELR Dokładnie po za tym że co chwile się łamał to świetny blank 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi