maniek1972 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dokładnie po za tym że co chwile się łamał to świetny blank To ja wolę swoje - gorsze ale nie łamiące się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Dokładnie po za tym że co chwile się łamał to świetny blank hahahaha Tekst świetny Choć jak brałeś tak dzapański wymach to chyba tylko dzapański blank wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 hahahaha Tekst świetny Choć jak brałeś tak dzapański wymach to chyba tylko dzapański blank wytrzyma Nie omieszkam sprawdzić jak dzapanski blank bierze na klate takie wymachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Chcialem kijek na CTSie , ale ciagle mam przed oczami Twoja polamana wedke Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie omieszkam sprawdzić jak dzapanski blank bierze na klate takie wymachy Rafał z czuciem trzeba, z czuciem szkoda będzie Everka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ja mam kilka dajwów black gen to sprobuje. Najwyzej sie złamieją. Cel zacny, akurat jest taka rafka na Wiśle do której nie mogę dorzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Rafał z czuciem trzeba, z czuciem szkoda będzie Everka Szkoda to jak krowa w studnie nasra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Szkoda to jak krowa w studnie nasra Albo teściowa się w niej utopi :lol: Kij trza se wypróbować ,a co .Jak lipa to wyjdzie od razu ,jak do mnie doleci mój XF-ik to nie omieszkam go przed sezonem sponiewierać ,co by zobaczyć jakie ma możliwości rzutowe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Chcialem kijek na CTSie , ale ciagle mam przed oczami Twoja polamana wedke Rafal A co z tym CTS-em jest nie tak, wszystkie kije do casta mam na blankach firmy j/w, zaciekawił mnie Wasz problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Rafał ten Twój CTS to był jakiś trefny.Od razu mi się nie widział.Jedna zaleta to bez problemu reklamacja.Przy ewerku to tylko rączki do Boga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 .Przy ewerku to tylko rączki do Boga. Dokładnie to miałem na myśli w poście powyrzej Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Czasem trzeba zaryzykowac zeby miec cos w pyte a nie kolejna witke z pracowni ;-) dla pasji warto naciagnac swoje zasady :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ale jak w takiej wędce w pytę odłazi lakier z omotek to może być drogie rozczarowanie i problem z doborem nici przy naprawie. Tu Megabass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ale jak w takiej wędce w pytę odłazi lakier z omotek to może być drogie rozczarowanie i problem z doborem nici przy naprawie. Tu Megabass P1020211.JPG Eeeee pewnie podróba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Rafał ten Twój CTS to był jakiś trefny.Od razu mi się nie widział.Jedna zaleta to bez problemu reklamacja.Przy ewerku to tylko rączki do Boga. Jak ktoś ma takiego pecha jak ja to palec w dupie złamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Czasem trzeba zaryzykowac zeby miec cos w pyte a nie kolejna witke z pracowni ;-) dla pasji warto naciagnac swoje zasady :-) W "pyte" miałem kiedyś Megabass z krzywą przelotką, to samo Evergreen Stallion i Steez kijek co mu przelotka odpadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Eeeee pewnie podróba Aby to jeden taki po okolicy się kręcił . Ale trzeba uczciwie przyznać że kije nie stoją za szafą i są często w użyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Aby to jeden taki po okolicy się kręcił . Ale trzeba uczciwie przyznać że kije nie stoją za szafą i są często w użyciu To nie ma się co dziwić Nie ma rzeczy niezniszczalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Czasem trzeba zaryzykowac zeby miec cos w pyte a nie kolejna witke z pracowni ;-) dla pasji warto naciagnac swoje zasady :-)Miałem trochę tego.Wędki fajne ale bez przesady żaden to kosmos.Przerobiłem też Morethany Branzino,Megabassy,Steez.Wędka to dość podatny na urazy element zestawu.Nic się nie działo ale to różnie bywa na rybach.Sprzedałem na zimne dmuchając po tym jak się dowiedziałem ile w razie czego może kosztować reklamacja,nawet jak ją uznają.Lubię ładne wędki ale jeszcze bardziej bezstresowy hol i skupienie się na rybach. Jak ktoś ma takiego pecha jak ja to palec w dupie złamie Nie to nie tak.Kolega Maek połamał nówkę Megabassa Red Demona na 60cm zanderku a miał to być sprzęt na wąsa. Edytowane 19 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Tak jak Rafal mowi, nie ma rzeczy nie zniszczalnych ;-) To jak z autami, mialem BMW i ciagle sie cos psulo a znam jedna taka co to tylko nowy olej pptrzebuje i od czasu do czasu hamulce i smiga juz 13 lat. Nie mowie ze japany sa bez wad ale skladanie kijka w pracowni bo lepiej rozwiazac reklamacje do mnie nie przemawia. Jarek problem z lakierem to nic nowego, myslisz ze twoje costumy beda mialy swierzutki lakier przez kolejne 30lat? Sam sie przekonasz zwlaszcza jeśli kije sa w ciaglym uzytku bez wzgledu na warunki atmosferyczne. Jestem pasjonatem, wyznawca czy jk zwal marki Evergreen ale to nie znaczy ze ktos musi robic tak samo. Rafala tez nie namawialem na EG a proponowalem mu wiele firm, zdecydowal sam. Moim zdaniem dokonal swietnego wyboru. Mkze to dziwnie brzmi ale mnie costumy nie kreca mimo ze moge sobie zlozyc co chce nawet za 1000€ ale w takich kijkach nie ma dla mnie duszy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Tak jak Rafal mowi, nie ma rzeczy nie zniszczalnych ;-) To jak z autami, mialem BMW i ciagle sie cos psulo a znam jedna taka co to tylko nowy olej pptrzebuje i od czasu do czasu hamulce i smiga juz 13 lat. Nie mowie ze japany sa bez wad ale skladanie kijka w pracowni bo lepiej rozwiazac reklamacje do mnie nie przemawia. Jarek problem z lakierem to nic nowego, myslisz ze twoje costumy beda mialy swierzutki lakier przez kolejne 30lat? Sam sie przekonasz zwlaszcza jeśli kije sa w ciaglym uzytku bez wzgledu na warunki atmosferyczne. Jestem pasjonatem, wyznawca czy jk zwal marki Evergreen ale to nie znaczy ze ktos musi robic tak samo. Rafala tez nie namawialem na EG a proponowalem mu wiele firm, zdecydowal sam. Moim zdaniem dokonal swietnego wyboru. Mkze to dziwnie brzmi ale mnie costumy nie kreca mimo ze moge sobie zlozyc co chce nawet za 1000€ ale w takich kijkach nie ma dla mnie duszy ;-) Nie nazwałbym tego duszą (kije JDM) tylko onanistyczną otoczką Ale ze Steeda jestem zadowolony jak jasna cholera i nie zamienię go na nic innego Dla mnie właśnie ręczna robota ma dusze - zobacz sobie woblery Jokera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Wobler to co innego ;-) ale jak krecisz kija dla klijenta z podyktowanym designem albo ograniczonym budzecie to juz dupay dla mnie evergreen rulezzzz i basta ;-) nie interesuja mnie st.croix, phenixy w tytanach blassy itp. Kocham to co mam. Z onanizmem nie ma to dla mnie nic wspolnego tak samo jak ze lepszymi wynikami poprostu pasja rzadzi sie swoimi prawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) A co z tym CTS-em jest nie tak, wszystkie kije do casta mam na blankach firmy j/w, zaciekawił mnie Wasz problem...Andrzej do puki nie bedziesz wykonywac japanskich wymachow wszystko bedzie ok Edytowane 19 Lutego 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Ja mimo łatwego dostępu do wędzisk JDM ( w pobliskim sklepie jest kilkanaście Megabassów , EG , Jackall i parę innych marek) zostanę przy RB. Bardziej sobie cenię lekkość i szybki serwis.Ostatnio poznawałem nowe łowisko. Ekstremalne warunki przemieszczania się. Blank Extreme wytrzymał ale ucierpiała przelotka. Serwisant obiecał w sobotę usunąć usterkę Edytowane 20 Lutego 2014 przez jbk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Oczywiście mam tu na myśli patyki nowe EG sprowadzane do Polski legalnie z cłem itd.Cena jest trochę szalona.Ważna rzecz czy ktoś łowi castem ryby,czy spaceruje i ćwiczy rzuty typu Musashi Miyamoto. Żeby nie było że jadę po kijach Japońskich.To nie tak.Jak bym miał po ręka w sklepach na miejscu.Mógłbym przed zakupem choć dotknąć.Cena by oscylowała w ok.2000zł. Reklamacja była by możliwa,to łowiłbym pewnie na nie.CTS-miałem kilka żaden nie strzelił,każdy miał hole ryb na koncie.Przy połowie boleni stosuje je Robert Hamer,Krisu [2,40m w jednym kawałku] zbrojone w FA to chyba o czymś świadczy.Tyle że oni łowią a nie cmokają nad sprzętem. Edytowane 20 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi