Gugcio Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Tomku w niemczech CTS tez mial dobra opinie az kilka strzelilo. To jak ze wszystkim, zawsze moze zdarzyc sie bubel. Nie ma co pojedynczych przypadkach wrzucac cala marke do jednego worka. Obojetnie czy mowa o japonskich kijachbczy producentach blankow. Co do ceny to rafal zabulil mniej za everka jak za CTS wiec tragedi nie ma ;-) Jak pisalem to ze ja nie lubie kijow hand made nie znaczy ze takie potepiam czy cos, poprostu kazdy lubi co innego i wszędzie moze zdarzyc sie bubel. Ja tez przerobilem tego stufu troche wiec moj wybor nie byl po to zeby lansowac sie na forach czy nad woda. Znalazlem idealne kije do moich potrzeb i metod i do tego strasznie mi sie podobaja, czego chciec wiecej? Szczerze niechcialbym byc posiadaczem kolejnego phenixa czy st.croix w tytanach i z korkoguma jak co 2 napotkany wedkarz. Zawsze powtarzam nie wazne czym lowisz, wazne jakie masz wyniki ;-) Mam kumpla co ma samych kiji (aktuaony stan na dzis) 25szt, same topowe konstrukcje jak EG, Steez, Taiwalk, Reins, Graphiteleader, NRX loomisa itd. Mlynkow ma za cene dobrego auta i mimo ze spedza setki godzin nad woda to gowno lapie, nawet na komercji sie nie popisal. Z koleji 2 znajomy lowi najtanszymi kijami sportexa czy sänger a wyniki ma niesamowite. Ja lowie czym lowie, wyniki mam mysle nienajgorsze a przedewszystkim lowie z satysfakcja i na pełnym relaxie. Wedkarstwo to moja najwieksza pasja i praktycznie jedyna w ktora inwestuje kazde €, nie pije, nie pale to mam :-) ;-) :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Cześć Kamil.Cardif wygląda znajomo, ale mnie interesuje kij Twojego kumpla, ten z rękojeścią pistoletową.Co to za patyk? Pozdrawiam Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Siema Seba, no cardiffek od Ciebie i tez nim sobie polowie :-) kijek to valley hill ale dokladnego modelu nie znam. Ladnie wykonany i nawet nie drogie ale ten co mialem w lapie njedoszacowany byl. Nby do 17gr a sztywna pala jak nie wiem. Kij pod top watery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzięki Kamil za odpowiedź.Myślałem ,że to jakiś japoniec pod kropki. Co nie zmienia faktu , że kolekcja patyków i młynków imponująca.Jeszcze jakby ryby łowiła .Ale niektórym to wystarcza.Pozdrawiam Seba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Kamilu odgrażałeś się, że za parę ojro (30) puścisz jakiś patyczek batsona do 5gr który kręcisz dla Rafała....żeby mieć na 2 woby illexa Jakby co to wiesz gdzie udeżyć, mi taki przypasuje - oczywiście w caście....Tobie illexy przypasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Kamilu odgrażałeś się, że za parę ojro (30) puścisz jakiś patyczek batsona do 5gr który kręcisz dla Rafała....żeby mieć na 2 woby illexa Jakby co to wiesz gdzie udeżyć, mi taki przypasuje - oczywiście w caście....Tobie illexy przypasują Już pisze podanie do administracji o punkt ostrzeżenia dla Ciebie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Co taka cisza? Ferie już się skończyły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Co taka cisza? Ferie już się skończyły!To jest cisza przed burzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Aha, jednak żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Żyje żyje tak dobrze mieć nie będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jedni zyja lepiej drudzy gorzej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 kurcze, gdzieś komuś obiecałem, że pokaże moj set z rafałowym (dawniej) BLAASem... fotki w poniższym linku http://jerkbait.pl/blog/13/entry-208-tar-cz1-czyli-du%C5%BCe-klenie-z-ma%C5%82ej-rzeczki/ jak dla mnie to w tym oświetleniu - zestaw wygląda jakby był współtworzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) ....ale multi szpetny jak nie wiem co! Fabryczną szpulką machasz z tego? Edytowane 4 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Kombinacja bialego z czerwienia super, mlynek pasuje i wyglada ciekawie ale reszta to juz nie moja bajka ;-) Lapie na podobnych rzeczkach i uzywam maxymalnie krotkich kijkow dlatego nie potrafilbym sie zaprzyjaznic z takim zestawem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 ....ale multi szpetny jak nie wiem co! Fabryczną szpulką machasz z tego?Fabryczna leży w szufladzie od 2lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Mifciu , kolorystycznie ZX wymiata , zresztą cały zestaw nieźle skomponowany Ogólnie , fajne zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 No mifek to especialy for me miałeś pokazać ten secik i co tu dużo mówić prezentuje się to świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 kurcze, gdzieś komuś obiecałem, że pokaże moj set z rafałowym (dawniej) BLAASem... fotki w poniższym linku http://jerkbait.pl/blog/13/entry-208-tar-cz1-czyli-du%C5%BCe-klenie-z-ma%C5%82ej-rzeczki/ jak dla mnie to w tym oświetleniu - zestaw wygląda jakby był współtworzony Czad Teraz już wiem o co chodziło jak mówiłeś że ten kij był robiony dla Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Musze iść opłacić karte bo coś się tu cicho zrobiło hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Musze iść opłacić karte bo coś się tu cicho zrobiło hehezawstydzasz nas ja od lutego na wodzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 zawstydzasz nas ja od lutego na wodzie .... Stary juz jestem potrzebuje minimum 15°C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Musze iść opłacić karte bo coś się tu cicho zrobiło hehe No..... nareszcie Rafał się przebudził jak niedźwiedzie na wiosnę Bywały dni,gdzie było ponad 15 stopni... Edytowane 23 Marca 2014 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Oby sie nie okazało za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Stary juz jestem potrzebuje minimum 15°C JAkis delikatny jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Nareszcie doszly linki bo cholera sezon startuje a tu szafa pelna plecionek :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi